- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #34.341
geçen ay o kadar üzülmüştümki adet olacağıma seviniyorum şimdi ne garip
inşallah canım söz ilk senin listene yazdırıcam öyle bişey olursa.....
Uluslararasi ölçekte bir kadin arastirmasi yapan sosyolog, dünyanin çesitli ülkelerinde kadinlara bir soru sormus.Kocanizi baska bir kadinla yakalarsaniz ne yaparsiniz??? Soruya ülkelere göre verilen yanitlar ise söyle olmus: Isveçli
: Neyimi begenmedigini sorarim.Rus : Evi terk ederim.Fransiz : Sesimi çikarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.Italyan : Kadini vururum.Ispanyol: Kocami vururum.Yunanli : Her ikisini de vururum.Türk : Benim kocam yapmaz!
kızlar fıkra anlatayım dedim replerinizi bekliyorm olumluopuyorumnanaktan
Beyazsİyah msjını yenıdne okudumda 2aylık mı evlısın ya aypamyın kardeŞİmyaaa
bı evlılııgnı oturt eŞİnel cınsel hayatını bı duzene koy bı keyfını cıkart kardeŞİm ya
mİllet 2aylık evlıyım 3aydır İstıyorum deyınc eben kendımı Çok kÖtu hıssedıyorum yaaa
ben bu topıkte kımlerıgÖrdum yaa
lİstye adımız bırlıkte yazılan arkadaŞlr
hepsı bebİŞlerını kucakalrına aldılar yaa nerdeyse yaŞına gırckebebekler yahuuu
kendıme sÖzverıyorum artık bÖle msjlara cvp vermıcem artık ben
Adamın birinin evinde yangın çıkmış. Komşuları yardıma koşmayıp olayı seyretmeye başlayınca iş başa düşmüş.. İlk önce oğlunu yangının içerisinden çıkarıp dışarda beklemesini söylemiş. Dalmış tekrar duman ve ateşin içerisine, kızını çıkartmış dışarıya. Sonra karısını, sonra köpeği ve kedisini. Daha sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere daha içeri girmiş çıkmış. Onu seyreden komşularından biri sormuş: - Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?" diye. - "Kayinvalidem içeride!" demiş adam; "arada bir girip çeviriyorum!".
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?