Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bumuyani teşkürler yazmışşın yanıma klomeni ve iğnemi inşallah 5 eylüldede hamiş yazarsın yanıma bide halay tabiki alllahım inşallah dua eden herkeze çok teşekkür ederim benimde dualarım sizinle inşallah hepimiz bu ay terfi ederiz allahım hayırlısıyla versin inşallah

Uluslararasi ölçekte bir kadin arastirmasi yapan sosyolog, dünyanin çesitli ülkelerinde kadinlara bir soru sormus.Kocanizi baska bir kadinla yakalarsaniz ne yaparsiniz??? Soruya ülkelere göre verilen yanitlar ise söyle olmus: Isveçli

: Neyimi begenmedigini sorarim.Rus : Evi terk ederim.Fransiz : Sesimi çikarmam, sevgilime gider beni teselli etmesini isterim.Italyan : Kadini vururum.Ispanyol: Kocami vururum.Yunanli : Her ikisini de vururum.Türk : Benim kocam yapmaz!

kızlar fıkra anlatayım dedim replerinizi bekliyorm olumluopuyorumnanaktan

yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoş geldiniz aramızakaydirigubbakcemile5
ama tarih verip listeye girip gitmek yok buraya gelip sohbet edip gelişmelerden haber vereceksinizlmaz:
bu beklemedeki arkadaşlar gelipte son durumlarınıda bildirsin bir zahmetzemuszemus

kızlar topik nası acılıo bana yazın midem çok fena reflüm için yardım isticam da hadi nolur çabuk yazın çok hastayım ya tam çalışmalar başlamışken çok fenayım ya nabcam ban

beyaz siyah olur da bekle canım biz senelerdir uğraşıyoruz ben 2 yıldır olamıyorum tadavi oluyorum hemen bi kadın doğum uzmanına gidip baktır kendine çocuk istedini bi sorunun olup olmadını araştırması nı iste bi sorun yoksada rahat ol ilişkiden sonra altına yastık koy 1-2saat yat o zaman olur inşallah ama da erken kocana ve evliliğe alış önce bendce

ayy akşam aksam çok guldum yaa sğl canım fıkra için
bu fıkrayı daha once duymuştum ama suan çok guldum yaa

Beyazsıyah msjını yenıdne okudumda 2aylık mı evlısın ya aypamyın kardeŞımyaaa
bı evlılııgnı oturt eŞınel cınsel hayatını bı duzene koy bı keyfını cıkart kardeŞım ya
mıllet 2aylık evlıyım 3aydır ıstıyorum deyınc eben kendımı Çok kÖtu hıssedıyorum yaaa
ben bu topıkte kımlerıgÖrdum yaa
lıstye adımız bırlıkte yazılan arkadaŞlr
hepsı bebıŞlerını kucakalrına aldılar yaa nerdeyse yaŞına gırckebebekler yahuuu
kendıme sÖzverıyorum artık bÖle msjlara cvp vermıcem artık ben

haklısın arkadaşım al benden de o kadar...

Arkadaşlar beni de listeye yazın. Bal +polen tozu inşallah bu ay mucizesini gösterir:ecrin_bebek:

Üç adam ölür ve cennete giderler. Sorgu meleği birincisine sorar, "Seni cennete yollamadan önce sana bir sorum var: Karına karşı sadık oldun mu?" Adam yanıtlar; "Evet, asla bir başka kadına bakmadım." Sorgu meleği, "Şuradaki Rolls-Royce'u görüyor musun? O senindir. Cennetteyken kullanabilirsin.." Sorgu meleği ikinci adama da aynı soruyu sorar ve şu cevabı alır; "Bir kez karımı aldattım ama bunu ona itiraf ettim. Beni bağışladı ve mutlu yuvamızı kurtardık." Bunun üzerine sorgu meleği, "Şuradaki Mercedes'i görüyor musun? Cennetteyken onu kullanacaksın.." der ve üçüncü adama da sorar, "Karını hiç aldattın mı?" Adam yutkunur ve şöyle der; "itiraf edeyim ki; bulduğum her kıza asıldım ve her fırsatta onlarla yattım, birçoğu ile beraber oldum. Üzgünüm." Sorgu meleği; "Ehh" der, "Ama temelde iyi bir adamsın. Şuradaki eski vosvos'u görüyor musun? Cennette onu kullanacaksın." Bunun üzerine üç adam vedalaşır, arabalarına atlar ve kendi yollarına giderler. Birkaç hafta sonra ikinci ve üçüncü adam birlikte gezerlerken barın önünde birinci adamın Rolls-Royce'unu görürler. Bara girdiklerinde adamın perişan bir halde, etrafındaki boş şişelerin arasında salya sümük oturduğunu görürler ve şaşırırlar. "Heyy! ne oldu sana?" der ikinci adam, "Cennettesin, altında bir Rolls-Royce var, hersey mükemmel ama sen niye bu haldesin?" "Bugün karımı gördüm!" der birinci adam. Diğerleri; "Aaaa! ne kadar güzel, peki derdin nedir?" diye sorarlar. Adam içini çekerek konuşur, "Kaykay'la dolaşıyordulülülülülülü:lepi:

Adamın birinin evinde yangın çıkmış. Komşuları yardıma koşmayıp olayı seyretmeye başlayınca iş başa düşmüş.. ılk önce oğlunu yangının içerisinden çıkarıp dışarda beklemesini söylemiş. Dalmış tekrar duman ve ateşin içerisine, kızını çıkartmış dışarıya. Sonra karısını, sonra köpeği ve kedisini. Daha sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere daha içeri girmiş çıkmış. Onu seyreden komşularından biri sormuş: - Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?" diye. - "Kayinvalidem içeride!" demiş adam; "arada bir girip çeviriyorum!".

çok güldüm canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…