- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #34.361
kızlarrr günaydınnnn foliklerrrr içildimiiiiiiiiiiiiii
Adamın birinin evinde yangın çıkmış. Komşuları yardıma koşmayıp olayı seyretmeye başlayınca iş başa düşmüş.. İlk önce oğlunu yangının içerisinden çıkarıp dışarda beklemesini söylemiş. Dalmış tekrar duman ve ateşin içerisine, kızını çıkartmış dışarıya. Sonra karısını, sonra köpeği ve kedisini. Daha sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere daha içeri girmiş çıkmış. Onu seyreden komşularından biri sormuş: - Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?" diye. - "Kayinvalidem içeride!" demiş adam; "arada bir girip çeviriyorum!".
Üç adam ölür ve cennete giderler. Sorgu meleği birincisine sorar, "Seni cennete yollamadan önce sana bir sorum var: Karına karşı sadık oldun mu?" Adam yanıtlar; "Evet, asla bir başka kadına bakmadım." Sorgu meleği, "Şuradaki Rolls-Royce'u görüyor musun? O senindir. Cennetteyken kullanabilirsin.." Sorgu meleği ikinci adama da aynı soruyu sorar ve şu cevabı alır; "Bir kez karımı aldattım ama bunu ona itiraf ettim. Beni bağışladı ve mutlu yuvamızı kurtardık." Bunun üzerine sorgu meleği, "Şuradaki Mercedes'i görüyor musun? Cennetteyken onu kullanacaksın.." der ve üçüncü adama da sorar, "Karını hiç aldattın mı?" Adam yutkunur ve şöyle der; "itiraf edeyim ki; bulduğum her kıza asıldım ve her fırsatta onlarla yattım, birçoğu ile beraber oldum. Üzgünüm." Sorgu meleği; "Ehh" der, "Ama temelde iyi bir adamsın. Şuradaki eski vosvos'u görüyor musun? Cennette onu kullanacaksın." Bunun üzerine üç adam vedalaşır, arabalarına atlar ve kendi yollarına giderler. Birkaç hafta sonra ikinci ve üçüncü adam birlikte gezerlerken barın önünde birinci adamın Rolls-Royce'unu görürler. Bara girdiklerinde adamın perişan bir halde, etrafındaki boş şişelerin arasında salya sümük oturduğunu görürler ve şaşırırlar. "Heyy! ne oldu sana?" der ikinci adam, "Cennettesin, altında bir Rolls-Royce var, hersey mükemmel ama sen niye bu haldesin?" "Bugün karımı gördüm!" der birinci adam. Diğerleri; "Aaaa! ne kadar güzel, peki derdin nedir?" diye sorarlar. Adam içini çekerek konuşur, "Kaykay'la dolaşıyordulülülülülülü:lepi:
Adamın birinin evinde yangın çıkmış. Komşuları yardıma koşmayıp olayı seyretmeye başlayınca iş başa düşmüş.. İlk önce oğlunu yangının içerisinden çıkarıp dışarda beklemesini söylemiş. Dalmış tekrar duman ve ateşin içerisine, kızını çıkartmış dışarıya. Sonra karısını, sonra köpeği ve kedisini. Daha sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere daha içeri girmiş çıkmış. Onu seyreden komşularından biri sormuş: - Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?" diye. - "Kayinvalidem içeride!" demiş adam; "arada bir girip çeviriyorum!".
selam kızlar bişey soracağım geçen perşembe adet oldum benim ilk gün normalde hiç gelmez ama bu sefer ilk 2 gün normal geldi sonra aniden kesildi birazda 3.gün geldi ama az neyse sonra bitti benim 3 veya 4 gün sürer zaten fakan ilişkiden sonra akşam peçeteye yine kan geldi ve ilişki esnasında rahimimde batma oldu bu ne demek şimdi hiç başıma gelmedi bu garip olay
selam kıslar nasılsınız bugunn zemuszemus
‘’ Bİ GÜN DÜNYAYA AİT BÜYÜK Bİ DERDİN OLURSA RABBİN E DÖNÜP BENİM ÇOK BÜYÜK Bİ DERDİM VAR DEME DERDİNE DÖNÜP BENİM ÇO BÜYÜK Bİ RABBİM VAR NABERRR  DE’’
************* AĞUSTOS AYI***************20,08,2009-
Beci:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 agustos
Bedisim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 agustos
gangren :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 agustos(bal&tarçın&çörekotu yapıyor
kurnaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 21 agustos
ummuhan_d :::::::::::::::::::::::::::::::::::: 22 agustos
burcubiriktir_23:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 22 agustos
ikramaya:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 22 agustos
veda_84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 agustos
Tugbamurat ::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 agustos ,
deniz39:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 agustos (15.ayı bitti artık salıverip koyuverdi )
hayalsevgili:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 agustos
prenses88::::::::::::::::::::::::::::::::::::… 26 ağustos
hayat_34::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ağustos
irmak34::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ağustos
duru7981:::::::::::::::::::::::::::::::::::… 28 agustos
meral77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::. 29 agustos
aşkın bahar tomurcuğu::::::::::::::::::::: 30 agustos
bumuyani:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 31 ağustos (körün ışığı özledıği gibi özledim seni)
farbetter :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::31 agustos
** agustos ayı bekleyenleri**
nostok ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 ağustos ( aşılama yaptırdı. şimdi dinlenirken bebişi gelir inşlh)
yabangulu07::::::::::::::::::::::::::::::::: 2 ağutos
Naz27::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 ağustos
kahvelokum:::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 ağustos
tunesar :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 ağustos
doydo:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 agustos
pembepamuk:::::::::::::::::::::::::::::::::5 ağustos (incir kürü yapıyo..çoğalsın yumoşlar inşlh.. aşılama olacak bu ay)
kittycat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : 5 ağustos
sinemyet:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ağustos (buay çatlatma iğnesi oldu. Gerisi hayırlısıyla Allahtan)
e_pack:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 ağustos
Bozo85:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ağustos (bal+tarçın+çörek otu yapıyor.hayırlısı olsun)
duygumehmet2:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ağustos
buse_burcu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ağustos
deniz2222::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ağustos
dilsat :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ağustos
İsim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : 14 ağustos (bal+tarçın+çörek otu yapıyor.hayırlısı olsun)
melek76:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : 14 ağustos
talu81 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ağustos
mavilila:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :15 ağustos
mız mız:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :15 ağustos
leylim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 17 ağustos
selocan85:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 17 ağustos
xxxxxangel::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 ağustos
giz81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 19 agustos
cicekcik:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : 19 agustos))ovulasyon kullandı/ preesed kullandı/ gerisi Allaha kalmış)
** ağustos ayı güzel hamileleri**
Dtbernat :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz
_Ezgi_ :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz (klomen kullanıyo. Hayırlısı olsun)
********* temmuz ayının güzel Hamileleri ***********
hijyenim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
elif_ba:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
pamukege::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
Rabia Fatma :::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz
ilayda255:::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz
Allah nazarlardan korusun
************ haziran ayının güzel hamileleri***
hulen::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
sumifer:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz ( 3.ay)
Dinamiss::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
Allah nazarlardan korusun
*** eylul ayı***
LUDO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 eylül
sebnemgun::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 eylül
İronik:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 eylül
hipatia:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 eylül
nur1111:::::::::::::::::::::::::::::::::::.. 3 eylül
cosmopoli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 eylül
bijoux::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 eylül
haksever :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 eylül (klomen kullandı ve çatlatma iğnesi oldu)
rufeyde serra::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 eylül(bal+tarçın+çörekotu yapıyor )
cngemn::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 eylül
malatya__44::::::::::::::::::::::::::::::: 8 eylül
ukla:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::9 eylül(1 aşılama oldu şimdi dinlenirken bebişi gelir inşlh)
acrınsu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :11 eylül
tugba20::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 12 eylül
ninova_ninova::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 12 eylül
Kukuleta09:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 13 eylül
crocusu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 13 eylül
selected ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 14 eylül (her şey çok guzel olucak umıdimizi kaybetmek yokkk.)
Adet olan veYA aramıza yeni katılan arkadaşlar tahmini bekledıkleri inş olmam dedikleri adet günlerini bana bildirirse daha sağlıklı bi listemiz olur
:lepi:
sğl canım ben iyim sen nasılsın
buay oyle olmuştuır canım takılma fazla ama emın olamıyosan bı test al yap
canım bı kac gundur pek keyfım yok aslında midem bulanıyor çokk :çok üzgünüm: onun dışında iyiyim alalha şükür ve böreklerimi aldım sana kahvaltıya geliyorumm istediğin birşey varmı canımmmcokacimcoook
ayyyg heh börekelrımı aldım denişsisny bende böbrekelrımıaldırdım keyfım yok dıye anlıyorum onu :) töbe töbe ....gel canım tost yaptım bende
bu gece sahura kalkıcaz oleyyy gece için değişik peynırler aldım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?