Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

sağol canım inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin...

AYY çok sevindimm ramazanın 1.günü 1 hamilemiz var arkadaşım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn bizlerede nasip etsinn kızlar hadi bakalım hergün bir hamiş haberi istiyoz 30 günde 30 hamişş topik göbişten geçilmesin çift çizgi topiği olsun koca göbekler topiğiii

gerçekten ramazan ayı bereket ayı buna en çok ben inanıyorum en çok istediğim şeyin haberini Allah bu ayın ilk gününde verdi bana

gerçekten ramazan ayı bereket ayı buna en çok ben inanıyorum en çok istediğim şeyin haberini Allah bu ayın ilk gününde verdi bana
canım allah sağlıkla kucağına lamayı nasip etsin inşallah rabbim bizede nasip eder mtlaka adetin kaç gün geciktiğinde test yaptığını söyler misin çok merak ediyorum geçmiyor günler sanki 3-4 gün nasıl geçecek bilmiyorumCADIARZUCADIARZU

selam kizlar nasilsiniz artik bu ay bende listeye giriyorum rabbim hepimize hayirli evlat versin saglikli bir sekilde insallah.
canim bumuyani listeye eklersen sevinirim.
15 eylül sat günüm

son liste yi gördünüz mü kızlar ben görmedim bende varmıyım acaba listeye neye göre ekliyorlar tam bilemiyorum bugün adet günüm ama olmadım henüz

canım ağla biraz rahatlarsın :teselli: uff bu duyguları şimdi bende yaşıyorum ama sabaha kadar olupta kendini yıpratma be canım..

slm canım saol inşallah darısı herkesin başına işte misin canım ben avrupa yakasında oturuyorum bu klübün kadınları zaman zaman bir araya geliyorlar mı merak ediyorum

saol canım ıns bakalım benımde haftaya gunum ama hıc beklemıyorum kendılerını benı es gecebılir yani hiçç sakıncası yokk. :) evet canım çalışıyorum ben avrupa yakasında okmeydanında perpa tic merkezi var ordayım ama buluşmalara dahail oalmadım hiç utangac:

oh bee mübarek ramazanın ilk gününün en güzel haberi bu olsa gerek umutsuz canım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün tez zamanda sağlıkla kucağınada konar bebişin çok güzel bi haber verdin bize umut oldun bizlerede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…