- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #34.481
çok teşekkür ediyorum canım darısı başına, valla canım ben soğan incir kürünü kışın kullandım ama bana bi faydası olmadıki hamile kalamadım ben hiç bişey yapmadım bu ay sadece rahim filmi kanallar temizledi galiba başka bişey yapmadım
canım allah sağlıkla kucağına lamayı nasip etsin inşallah rabbim bizede nasip eder mtlaka adetin kaç gün geciktiğinde test yaptığını söyler misin çok merak ediyorum geçmiyor günler sanki 3-4 gün nasıl geçecek bilmiyorumCADIARZUCADIARZUgerçekten ramazan ayı bereket ayı buna en çok ben inanıyorum en çok istediğim şeyin haberini Allah bu ayın ilk gününde verdi bana
selm olmazsın ıns canımson liste yi gördünüz mü kızlar ben görmedim bende varmıyım acaba listeye neye göre ekliyorlar tam bilemiyorum bugün adet günüm ama olmadım henüz
kızlar hamileyim 15. ayımda hamileyim, rahim filminden sonra hamile kalmışım inanamıyorum allah isteyen herkese versin
benim moralim çok bozuk kızlar eşim bir hafta önce askere gitti veee öyle umutluydum ki bu ay hamile kaırım diye çok dua ettim eşim askerdeyken güzel haberi vereyim diye :gitme: ama olmadı ve sabaha kadar ağladım :sinifsinif: artık umudum tükendi ya ne yapcam bilmiyorum kendimide çok yanlız hissediyorum of offfff :gitme: :gitme:
slm canım saol inşallah darısı herkesin başına işte misin canım ben avrupa yakasında oturuyorum bu klübün kadınları zaman zaman bir araya geliyorlar mı merak ediyorumselm olmazsın ıns canım
slm canım saol inşallah darısı herkesin başına işte misin canım ben avrupa yakasında oturuyorum bu klübün kadınları zaman zaman bir araya geliyorlar mı merak ediyorum
kızlar yaaa bızde sölecıkmıyız acaba böle hamıleyımmmmmmmmmmmm dıye :::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?