- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #34.521
ama arkadaşlr 1kereliğe mahsus insiyatifimi kullanabilrmiym bu arkadaş çok zman listemizdeydi çünkü izin veriyomusun bana
ya kızlar ben hala sökülmedim iç çamaşırıma bile değmiyor
afedersiniz tuvalet kağıdını siliyorum beyazla karışık kırmızı oluyor:kedi:
ne yapmalıyım ya 3 gün oldu sökülmüyor acaba bu akşama kadar gelmezse oruca başlıyayımmımafoldumben
yaaa çok işim varr çokkk ayy saat 17.00 olmuş az kaldı evime gitcemmmIronık buaraalr sayfanın en durgun halı bunlar canım ukla yok selected yok :)
yaaa çok işim varr çokkk ayy saat 17.00 olmuş az kaldı evime gitcemmm
Bende temızlık yapıyorum salonun Şeklını deĞŞtİrdım ahlıalrını Çıakrdım eŞİm gelınce sİlkeletcem bırazdanda murfak camına gecıcem
bızım mutfak camı balkonu İÇeİr aldık oyle olunca buyuk bİ camvar sİlmesİ de zor oluyor ama ramaznada oruÇlu oruÇlu daha zor olur dıye kendımı gaza getırıyorum artık bende
halılarıda yıkamaya gÖnderdİm bugun.bİ temİzlık aŞkı varkı ustumde sormayın :)))
walla canım adet gunun değilmi bugunler bence devamı gelir bekle
kızlarrr gülerin misafiri var değilmii o yüzden gelemiyor onun dışında başka birşey yokkk
Günaydın Canlar
Hayırlı Ramazanlar hepinize
Bizde bebişle ilk orucumuzu tutuyoruz inşallah muvaffak olabiliriz...
Dualarımız sizinle...
kısss bizede gel boya felan vardı bitti gelde beraber temizleyelim üşeniyorum valla
üff birde haftaya koçişin amcasıgili çağırcam yemeğe ne dedikodu yapmışlar arkamdan anlatamam kaynanam anlattı sinir oldum zıkkım yesinler dedim bende..
kızlar yaaa bızde sölecıkmıyız acaba böle hamıleyımmmmmmmmmmmm dıye :::
1970'lerde, saçları dimdik, yukarıya doğru kalıp gibi yaptırmak moda olmuş. Buna uymak için insanlar saçlarını yaptırıyo, haftalarca da yıkamıyolarmış. Bir liseli kız, okulundaki en yüksek saç yarışmasını kazanmak için saçlarını bu şekilde yaptırmış. Eve dönerken saçları örümcek ağına takılmış ama farketmemiş. Okuldaki yarışmayı kazandıktan sonra saçlarını birkaç hafta yıkamamış. E havasını atacak ya, banyoya kafasına bi torba geçirip giriyomuşBi gün okulda sınav olurken kız aniden, şak diye bayılmış. Hastaneye kaldırmışlar, fakat maalesef kurtaramamışlar. Doktorlar ölüm nedenini anlamak için otopsi yaparken, kızın saçlarını aralayınca morgu binlerce örümcek basmış. Meğerse kızın takıldığı ağdaki örümcek, kafasının içine yumurtlamış ve o örümcekler sonraki birkaç hafta da kızın kafa derisini kemirip beynine girmişler. Bu olaydan sonra Amerika'da, saçlarını öyle havaya doğru yapmak
canım umutusz09 yanı canan arkadaşımızı hatırladınmı
ama arkadaşlr 1kereliğe mahsus insiyatifimi kullanabilrmiym bu arkadaş çok zman listemizdeydi çünkü izin veriyomusun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?