Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Günaydın Canlar
Hayırlı Ramazanlar hepinize
Bizde bebişle ilk orucumuzu tutuyoruz inşallah muvaffak olabiliriz...
Dualarımız sizinle...

CANIMM BENIM GELSIN TABI YAA O BEREKETLER SENLENSIN YUVALARIMIZZ ANNEEEE SESLERI ILE CINLASIN KULAKLARIMIZ:CüvCüv:gamyoncuiremsu

bende şu anlık problem yok canım ya
gayet iyiyim
öğlen yemeği saati gelince biraz hissederiz açlığı heralde
senin nasıl gidiyo oruç

canım benım bi kaçgündür mide problerim vardı bugünde tavn yaptı akşam nasıl olucak bilmiyorum şuanda midem bulanıyor ve fokurr fokur kaynıyor resmen acayip kötüyümmmm

kadriyecim nerelerdesin ya sevincime ortak olursun diye girdim yoksun, ağustos hamişlerine benide yaz Allahım inanamıyorum o listeye bende giricem, ben senin listene adımı yazdırmıyorum ne zamandır yazdırmamakmı uğurlu geldi acaba :))

kızlar hamileyim 15. ayımda hamileyim, rahim filminden sonra hamile kalmışım inanamıyorum allah isteyen herkese versin

Çok sevindim senin adına yaaaaaaaaaaaa
Allah sağlıklı sıhatli hayırlısıyla kucağına almayı nesip etsin
ya ne güzel bi haber bu
inşallah bi gün bizde burda haykırırız böle

kızlar çok teşekkür ediyorum her duamda herkesi tüm isteyenleri anıyorum bana bunu yaşatan Rabbim hepinize yaşatır merak etmeyin çok dua edin allah yürekten edilen hiç bi duayı boş çevirmiyo, belki bugün değil ama bi gün mutlaka olacak canlarım

benim moralim çok bozuk kızlar eşim bir hafta önce askere gitti veee öyle umutluydum ki bu ay hamile kaırım diye çok dua ettim eşim askerdeyken güzel haberi vereyim diye :gitme: ama olmadı ve sabaha kadar ağladım :sinifsinif: artık umudum tükendi ya ne yapcam bilmiyorum kendimide çok yanlız hissediyorum of offfff :gitme: :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…