Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

iftara ne hazırlıycan canım

dün annemdeydim az mantar sote var, kızartma var, köfte var hepsi az az
bi çorba yaparım yeter sanırsam ha birde pilav var
bu gün yemek yapmadım evdekiler bitsin valla maşaallah normalde ilk günüm hep kötü geçerdi şimdi şimdi açıktım ayyy inşallahh bütün ramazan böyle olurrr yoksa baş ağrısından ölüyorum birde migren var bendee

sen ne yaptın yemek?
kaçta okunuyor kıs izmirde ezan

bende yaz başı salondaki halılarımı kaldırdım açık renk diye
geçen eylülde yıkatmıştım şimdide bayrama yakın göndercem
diğer halılarım küçük ondan rahatım.. birde şöyle boya moya bitsede kadın çağırsam süper olacak camlarım kireç boya toz berbat durumdalar en az 4 su silinmesi lazım -tatlicadiarzu-

ben de kuran okucam şimdi
eşim 6da geliyor o gelene kadr kuran okum gelınce o ben okucam der o bilğisayardan takıp edıyorda şimdi bend eoyle yapıcam
BUARADA BEN YAVAŞYAVAŞ SUSAMAYA BAŞLIYORUM GALIBA

ayy bende bazen öle yapıyorum bi yerden indirmiştik adamında sesi süper
bi kanal var mekkeden yayın yapıyor du canlı orada hoca sanırsam arap
ayy güzel okuyor adam onu indirdik bazı sureleri felan..

ay ne çok konuştum
müdürüm geldi uyuz oldum şefim izne ayrıldı işleri bana kaldı
ne yaptın raporları bittimi diyor yok dedim sanki bir günde bitecek
birde gelmiş al laptopunu evde çalış hafta sonu kocan yemek yapsın sende şirket işlerini bitir diyor uyuz oldum bende " oldu başka derdiniz varmı dedim" valla

ayy kızlar 5.30 olmuş saat ben çıkıyorum herkese ii akşamlar sizleri çok seviyorum görüşürüz
oruç açmadan masa da dua edin görüşürüzzz

nılferım yıvrım kayınvaldemle bi yere gıtmedık kaynımın kız arkdsnın gormyee gıtık aıleler tanıstı yanı ılk ızlenım önmlidr ya o yuzden sordum bnde ama hakkaten gusel gacı ollmuştumm:jeyyar:

sıralar bize doğru yaklaşıyor:sm_cool: allahım şu mübarek günlerde bizi ağustor bekleyenlerinden ağustos hamişlerine erdirsinnnopuyorumnanaktan

fotoğraf çeklip faceye koysaydın bakardımşakkıdı
kız nasıl güzelmi sande onu beğendinmişakkıdı

Ay kızlr eŞımıŞten geldı bıtmıŞ duurmda oruÇ dokunmuŞbıde tansıyon var onda tansıyonu ÇıkmıŞ bayılmıŞ ıŞyerınd ebellı etmk ıstemedım ama Çok kÖtÜ oldumya bıan onsuzlugu duudndum gÖzlerımdoldu yaaa allah baŞımzdan eksık etmesın eŞlerımızı

arkadaşlar bende o çift çizgiyi çok görmek istiyorum ama imkansız heralde benim için artık o testte tek çizgi görmekten bıktım ninşallah sizler görürsünüz o çizgiyi

cnm aynı kıyafetlerı gıyıp cekınırım face koyarım merak etme sen :) kız gusel evt ii birisine benzıyo bgendımm eltımı :) kadrıyecım gecmiş olsun cnm amın cnm eslerımızı allah basımızdan eksıt etmesın

heçç zırladın agladın şimdie de gelmiiögut verıyor :)
hehe canım benım uuzn suredır aldıgım en guzel hber bu gercekten tatlım

haklısın canım, valla ben çok susadım çok yorgun düştüm bugün, oruç bebeğe zarar verirmi acaba yarın doktora sorucam, ne olursa olsun ramazan ayını çooook seviyorum ben hele bu sene daha bi sevdim ramazan ayını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…