Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Herkese hayırlı ramazanlar. 2 yıllık bi denemeden sonra mayıs ayında doktora gittim. Rahim f,lmimden sonra sağ tüpüm tıkalı çıktı. Haziran ayında klomen kullandım. Hem yanlış kullanım hemde düzenli ilişkiye giremediğimiz için o ay boş geçti. Temmuz ayında klomen+iğne uyguladı doktorum. Ve dün öğrendim ki 5 haftalık hamileyim.

bende 27 yaşındayım canım ağustosun 7 sinde 5. seneye girdik evlilikte amin canım herşeyin hayırlısı :Saruboceq:

ıyi akşamlar kızlar:)

Selected canım görünmüyorsun nerelerdesin bakim kaçak :)

Bugün bizim kontrolümüz vardı kızlar, hatırlarsınız benim kan pıhtılaşması problemim var. Geçen ay bir de kanama geçirdim ama atlattık.
Ve tam 42 gündür raporluyum, yatıyorum. Rahmimde oluşan pıhtı bugün tekrar ölçüldü. Allahtan küçülmeye başlamış. Bu nedenle doktorum bu kez rapor yazmadı.
Masa başı çalıştığım için artık işe gitmeye başlayabilirmişim. Kendimi yormam, yürümem, gezmem falan gene yasak.
Ama en azında işe gidebilirsin dedi, çok sevindim. Tehlikeli olsa zaten gene rapor yazardı, buna gerek görmemesi çok sevindirdi beni.
Artık 14. haftadayız inşallah bu pıhtı önce allahın sonra da kullandığım iğnelerin yardımı ile kendiliğinden yok olur gider.
Merak edenler olduysa diye haber vermek istedim.

ınşallah selected, isim, cnn, papatyanil, ukla, svlkbr ve buradaki tüm arkadaşlarım en kısa zamanda hamilelik haberi verir, ve hamileliklerini sağlıkla, sıkıntısızca geçirirler :Saruboceq:

canım çok sevindim.allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.hormon testi de yaptırmışmıydın.yoksa hemen rahim filmi mi çekti.

arkadaşlar ben de 28 yaşımdayım.2yıllık evliym.1 düşüğüm oldu kendiliğinden.şimdi de 9 aydır bekliyorus.doktora gittik.hormon test değerlerim normal çıktı.muayene etmedi ama.ona sinir oldum.niye etmedi ki.şimdi yine kalamazsam yine gidip muayene olucam.bir de bişi sorucam size arkadaşlar.benim adetlerim 38 gündebir geliyor.ama 30.günümde bırakıyorus ilişkiyi.ben diyorum bugün gelri adetim deyip hiç yatmıyorus.ve 9 -10 gün sonra geliyo.acaba yatmadığım o 9 gün içinde yumurtluyo olabilirmiyim.acaba yakalıyamıyormuyus.önemsiz gün gibi görüyorum son günleri.

canım benimya süpersin
çak sevindim senin adına inşallah yeğenmiz gelecek
annesnin kucağına
rabbim sizi korusun
canım kocaman öperim seni
ALLAHa emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…