- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #34.561
canım seni çok iyi anlıyorum bende bir aralar böyleydim:teselli:
senin yaşın kaç ben 28yaşındayım 6yıllıkda evliyim
bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim kucağımızı salih evlatlarla doldursun:Saruboceq:
İyi akşamlar kızlar:)
Selected canım görünmüyorsun nerelerdesin bakim kaçak :)
Bugün bizim kontrolümüz vardı kızlar, hatırlarsınız benim kan pıhtılaşması problemim var. Geçen ay bir de kanama geçirdim ama atlattık.
Ve tam 42 gündür raporluyum, yatıyorum. Rahmimde oluşan pıhtı bugün tekrar ölçüldü. Allahtan küçülmeye başlamış. Bu nedenle doktorum bu kez rapor yazmadı.
Masa başı çalıştığım için artık işe gitmeye başlayabilirmişim. Kendimi yormam, yürümem, gezmem falan gene yasak.
Ama en azında işe gidebilirsin dedi, çok sevindim. Tehlikeli olsa zaten gene rapor yazardı, buna gerek görmemesi çok sevindirdi beni.
Artık 14. haftadayız inşallah bu pıhtı önce allahın sonra da kullandığım iğnelerin yardımı ile kendiliğinden yok olur gider.
Merak edenler olduysa diye haber vermek istedim.
İnşallah selected, isim, cnn, papatyanil, ukla, svlkbr ve buradaki tüm arkadaşlarım en kısa zamanda hamilelik haberi verir, ve hamileliklerini sağlıkla, sıkıntısızca geçirirler :Saruboceq:[/QUOT
canım kan pıhtılaşmasını geçirdiğin düşükler sonucu mu anlaşılıyor.yoksa kan testindedn de anlaşılır mı
canım biz 5yıldır istiyoruz beş yıllık evliyiz hiç korunmadık bazı sorunlarım vardı tedavi gördüm ama şuan yok ama olmuyor işte
Herkese hayırlı ramazanlar. 2 yıllık bi denemeden sonra mayıs ayında doktora gittim. Rahim f,lmimden sonra sağ tüpüm tıkalı çıktı. Haziran ayında klomen kullandım. Hem yanlış kullanım hemde düzenli ilişkiye giremediğimiz için o ay boş geçti. Temmuz ayında klomen+iğne uyguladı doktorum. Ve dün öğrendim ki 5 haftalık hamileyim.
İyi akşamlar kızlar:)
Selected canım görünmüyorsun nerelerdesin bakim kaçak :)
Bugün bizim kontrolümüz vardı kızlar, hatırlarsınız benim kan pıhtılaşması problemim var. Geçen ay bir de kanama geçirdim ama atlattık.
Ve tam 42 gündür raporluyum, yatıyorum. Rahmimde oluşan pıhtı bugün tekrar ölçüldü. Allahtan küçülmeye başlamış. Bu nedenle doktorum bu kez rapor yazmadı.
Masa başı çalıştığım için artık işe gitmeye başlayabilirmişim. Kendimi yormam, yürümem, gezmem falan gene yasak.
Ama en azında işe gidebilirsin dedi, çok sevindim. Tehlikeli olsa zaten gene rapor yazardı, buna gerek görmemesi çok sevindirdi beni.
Artık 14. haftadayız inşallah bu pıhtı önce allahın sonra da kullandığım iğnelerin yardımı ile kendiliğinden yok olur gider.
Merak edenler olduysa diye haber vermek istedim.
İnşallah selected, isim, cnn, papatyanil, ukla, svlkbr ve buradaki tüm arkadaşlarım en kısa zamanda hamilelik haberi verir, ve hamileliklerini sağlıkla, sıkıntısızca geçirirler :Saruboceq:
Kıslar siz de mi sahur bekliyorsunuz? Beni de alın aranızaalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?