Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

offffff eylul ayı ınsallah hepımıze ugurlu gelırrrrrrrrrrrr bu oruclu oruclu halımızle ınsallah kabul olur bu dedıklerım de hepımız hamıs oluruzzzzzzzzzzzz

naagihan geçmiş olsun canım, bende 4 yıllık evliyim hiç korunmadım çocuk olsun diye ama olmadı eşim varikosel ameliyatı oldu sperm hızı düşük, benimde sol yumurtalığığmda
3 cm lik çikolata kisti var. ilk doktorum ameliyat dedi, bende başka dr lara gittim küçük olduğu için gerek yok dedi şimdi deniyoruz bir kaç ay olmazsa tüp bebek bu mübarek günlerde Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın

merhaba hanimlar
uzun zamndır gelemedim siteye bugün gelmesini istemediğim adet günüm geldi çattı yaklaşık 1-2 saat önce azcık kahverengi azcık bişey geldi ama daha ne gelen var ne giden belirtilerimin çoğu bugüne kadar davem ediyordu sadece göğüslerimdeki şişlik inmedi kasık ağrılarım bitti durum nedir hanımlar gebelik testi için erkenmi daha cvp bekliyorum lütfeeen

arkadaşlar yeğenim şu anda apandist ameliyatı oluyorsenağlamasenağlama
onun için dua edin daha kendisi 4.5 yaşında ve çok zayıfsenağlama

Ben de varım bu ay hamile kalanlar listesinde 13 ağustosta adet olmam gerekirdi. Beta hcg pozitif.

[
canım çok sevindim.allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.hormon testi de yaptırmışmıydın.yoksa hemen rahim filmi mi çekti.

kan tahlili ile aynı anda rahim filmi çektiler. kan tahlillerinde şeker oarnım çok yüksek çıktı. en az 10 kilo ver dedi. Bi de bu ay doktorum sende doğal yollarla gebelik zor dedi. klomenden sonra sadece 2 yumurtam oluştu açık tüpümde o sebeple şansım düşükmüş. Ama hamileyim işte.

merhabalar...5 ekimde adet olmam inşallah.ama eylülde olacağım hissediyorum göyüslerim arıyomafoldumben

slm arkadaslar hayırlı ramazanlar ben yıne adet olmadım arkadaslar ya agrım yok denecek kadar az her ay gıttıkce duzensızlesıo bu adetım napacam ben yaaaaaaa:çok üzgünüm:İSİM CANAN KITTYCAT sız adet oldunuzmu:uhm:

arkadaşlar yeğenim şu anda apandist ameliyatı oluyorsenağlamasenağlama
onun için dua edin daha kendisi 4.5 yaşında ve çok zayıfsenağlama

inşallah en kısa zamanda saglıgına kavusur canım:Saruboceq::Saruboceq: cok üzüldüm gecmiş olsun a.s.

hayırlı ramazanlar canım :1hug:
ben adet oldum canım daha önce söylemiştim ama düzeltilmemiş kaydirigubbakcemile3 yeni adet tarihim 4 eylül :1hug:

canım benim tşk ederim ben gunduzlerı ısden fırsat buldukca gelıyorum aksam gelemıyroum benımde azaldı ama acıkcası hıssdedemıyorum hıc bır sey nedense allahım bıze bu ay nasıp eder ıns

sanada geçmiş olsun hayatım ama bencede gerek yok ameliyata bende ameliyat olduğum için pişmanım keşke senin gibi başka doktora danışsaydım ama dr çok güvenmiştim bilemedim ameliyattan sonra benle hiç ilgilenmedi bende kontürolden sonra bıraktım keşke bende başka dr danışsaydım ama olacağı varmış artık nasip ama şunu öğrendim hemen ilk dr tora kapılmayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…