- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #34.601
canım burda enel17 diye bi arkadaş vardı hatırlarmıısn bilmem ama onun durumuda senın gibiydi aynı 9ayınıda kanamalı egcirdi ama şimdi çıtır pıtır bi kızı var çok tatlı canım :) sıkma canını hersey guzel olucak ona ulasabilsem sendne bahsedicem ama denk gelmedı belkı bırbırnızn msn adreslerını alırsanz yardımcı olursunz bırbırnızeİyi akşamlar kızlar:)
Selected canım görünmüyorsun nerelerdesin bakim kaçak :)
Bugün bizim kontrolümüz vardı kızlar, hatırlarsınız benim kan pıhtılaşması problemim var. Geçen ay bir de kanama geçirdim ama atlattık.
Ve tam 42 gündür raporluyum, yatıyorum. Rahmimde oluşan pıhtı bugün tekrar ölçüldü. Allahtan küçülmeye başlamış. Bu nedenle doktorum bu kez rapor yazmadı.
Masa başı çalıştığım için artık işe gitmeye başlayabilirmişim. Kendimi yormam, yürümem, gezmem falan gene yasak.
Ama en azında işe gidebilirsin dedi, çok sevindim. Tehlikeli olsa zaten gene rapor yazardı, buna gerek görmemesi çok sevindirdi beni.
Artık 14. haftadayız inşallah bu pıhtı önce allahın sonra da kullandığım iğnelerin yardımı ile kendiliğinden yok olur gider.
Merak edenler olduysa diye haber vermek istedim.
İnşallah selected, isim, cnn, papatyanil, ukla, svlkbr ve buradaki tüm arkadaşlarım en kısa zamanda hamilelik haberi verir, ve hamileliklerini sağlıkla, sıkıntısızca geçirirler :Saruboceq:
sa kızlar nasılsınz listeye baktım şöyle bid
ebenım gunumde yaklaşmış bee
buay çok çabuk gecti benım için rabbım hayır etsın inş
Desteğin için sağol tatlım :1hug:
İnşallah bu ay çok güzel haberler vereceği için çok çabuk geçmiştir. Umarım adetin yerine bebeğin gelir:Saruboceq:
naber kızlar
canım tedavi neyle ilgiliydi.hormonlarla mı ilgili.şuan yok derken ne yok canım.
kıslarr gunaydın fıstıklarımm sanırım uyuyorsunu dahaa benı buaralarda tek bi başıma bırakıtınızzz(((
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/307004-kolay-hamile-kalanlar.htmlherkesi bu sayfaya bekliyorum gelmeyenlere küsüyorum haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?