Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

herkese merhaba.benimde inşallah olmam dediğim adet tarihim EYLÜL'ün 20 si. benide listeye eklerseniz çok sevinirim.ilk ayımızı denedik ama olması inşallah eylülde hamile kalırım arkadaşlar. 3 yıllık evliyim.allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.aratmasın yarabbim...

Merhaba arkadaşlar,biraz önce kanda baktırdım,adetime bir hafta var ve pozitif çıktı..inşallah hepimizin yüzü güler.çok heyecanlıyımmmmmmm

gözün aydın canımm allah analı babalı büyütsün hamişlerimiz hergün çoğalıyor ramazan bereketi devamı gelir inşallah
alttaki cetveli nasıl oluşturdun anlatabiilir misin

merhaba canım demek 1 gün arayla adet oluyoruz kan kardeşi gibi yani...
inşallah beklenmeyen adet tarihimizdir kardeş....ben bu ay umutlanmıyorum sonrada üzülmüyorum inşallah...01 adana demekgaliba...ben istanbuldayım 6 aylık evliyim 6 aydır deniyoruz denemeye devam diyoruz ama strese son veriyoruz..sen daha yeni başlamışsın denemeye inşallah hemen hamile kalırsın

canım saoasun ümitle bekliyoruz yaşım 31 3 ay sonra 32 olacağım bende 2 yıl olacak ama kısmet Rabbim ne zaman verirse

aaa ben 1 ocak doğumluyum yıl 78
istermisin doğum tarihlerimiz de uysun bu kadar olur derim artık bebişimiz çok nazlanıyor o kesin ama anneleri de çok nazlayacak yere göğe koymayacak biriciğiniçok bekletemesinler artık bizleri rabbim en kısa zamanda verir kucağımıza inşallah

bende 78 doğum luyum, evet nazlılar ama bizde pes etmeyeceğiz inşallah inatcıyım bu konuda :)

Merhaba arkadaşlar,biraz önce kanda baktırdım,adetime bir hafta var ve pozitif çıktı..inşallah hepimizin yüzü güler.çok heyecanlıyımmmmmmm

canım benım hayırlı ugurlu olsun bu ramazan ayı bereketlı ıle geldı ne guzel her gun hamıs haberı duuyorum ınanın elım ayagım tıtriyor bu haberleri aldıkça allahm tez zamanda bizede nasip eder inş.opuyorumnanaktan

sonunda geldı kırmızılar 23 eylul yenı tarıhım bumuyanı ,adetlerım her ay duzensızlesıyor ne yapmalıyım arkadaslar onceden cok duzenlı gelırdı:çok üzgünüm:

herkese merhaba,
ev taşıdık, evde hala net yok, o yüzden bir süredir giremiyorum.. nasılsınız? var mı hamiş haberleri..
ben histereskopi yaptırdım.. rahim azğında ufak bir yapışıklık varmış o açılmış.. bu ay hamile kalma ihtimalim yok.. bumuyani beni ekim listesinde eklersin.. listenin son halini göremedim ve merak ediyorum..

kıslarrr yaaa benım uc gunum kaldı acayip bir heyecan basdı valla yüzüm yanıyor kıpkırmızıı için kıpır kıpırr düşünmiycem desemde yokkk düşünüyorummm fayda etmiyorrr:kedi:

hoşgeldin bumuyani liste hergün değişiyor hamişlerimizoldu çok şükür bizde kırmızılı günler listesine girdik

kıslarrr yaaa benım uc gunum kaldı acayip bir heyecan basdı valla yüzüm yanıyor kıpkırmızıı için kıpır kıpırr düşünmiycem desemde yokkk düşünüyorummm fayda etmiyorrr:kedi:

hadi hayırlısı güzelim inş hamilesindir azalsın bu liste inşallah her ay heyecan yapma sakin sakin bekle

hoş buldum canım ne kaynatmısn dundne beri ya dun mısafırm vardıpek giremdim eşimde evdeyıdı :) pc onundu dun.
anca bıtırdım msjları nasılsınz bakalım nasıl gecıyor oruyçlar

‘’ Bı GÜN DÜNYAYA AıT BÜYÜK Bı DERDıN OLURSA RABBıN E DÖNÜP BENıM ÇOK BÜYÜK Bı DERDıM VAR DEME DERDıNE DÖNÜP BENıM ÇO BÜYÜK Bı RABBıM VAR NABERRR  DE’’

************* AĞUSTOS AYI***************24,08,2009-

prenses88::::::::::::::::::::::::::::::::::::… 26 ağustos
hayat_34::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ağustos
irmak34::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ağustos
yvonna::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 27 ağustos
duru7981:::::::::::::::::::::::::::::::::::… 28 agustos
meral77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::. 29 agustos
aşkın bahar tomurcuğu::::::::::::::::::::: 30 agustos
bumuyani:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 31 ağustos (körün ışığı özledıği gibi özledim seni)
farbetter :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::31 agustos

** agustos ayı bekleyenleri**

nostok ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 ağustos ( aşılama yaptırdı. şimdi dinlenirken bebişi gelir inşlh)
yabangulu07::::::::::::::::::::::::::::::::: 2 ağutos
Naz27::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::2 ağustos
kahvelokum:::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 ağustos
tunesar :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 3 ağustos
doydo:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 5 agustos
pembepamuk:::::::::::::::::::::::::::::::::5 ağustos (incir kürü yapıyo..çoğalsın yumoşlar inşlh.. aşılama olacak bu ay)
kittycat:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : 5 ağustos
sinemyet:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 ağustos (buay çatlatma iğnesi oldu. Gerisi hayırlısıyla Allahtan)
e_pack:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 ağustos
Bozo85:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ağustos (bal+tarçın+çörek otu yapıyor.hayırlısı olsun)
duygumehmet2:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 ağustos
buse_burcu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::10 ağustos
deniz2222::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ağustos
dilsat :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::12 ağustos
ısim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : 14 ağustos (bal+tarçın+çörek otu yapıyor.hayırlısı olsun)
talu81 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::15 ağustos
mavilila:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :15 ağustos
giz81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 19 agustos
cicekcik:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: : 19 agustos))ovulasyon kullandı/ preesed kullandı/ gerisi Allaha kalmış)
Beci:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 agustos
Bedisim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 agustos
ummuhan_d :::::::::::::::::::::::::::::::::::: 22 agustos
burcubiriktir_23:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 22 agustos
Tugbamurat ::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 agustos ,
deniz39:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 agustos (15.ayı bitti artık salıverip koyuverdi )
hayalsevgili:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 23 agustos

** ağustos ayı güzel hamileleri**

Dtbernat :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz
_Ezgi_ :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz (klomen kullanıyo. Hayırlısı olsun)
umutsuz09:::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz

********* temmuz ayının güzel Hamileleri ***********
hijyenim::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
elif_ba:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
pamukege::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
Rabia Fatma :::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz
ilayda255:::::::::::::::::::::::::::::::::hamilemiz
Allah nazarlardan korusun

************ haziran ayının güzel hamileleri***

hulen::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
sumifer:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz ( 3.ay)
Dinamiss::::::::::::::::::::::::::::::::::: hamilemiz
Allah nazarlardan korusun

*** eylul ayı***

LUDO::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 eylül
sebnemgun::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 eylül
ıronik:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 eylül
hipatia:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 1 eylül
nur1111:::::::::::::::::::::::::::::::::::.. 3 eylül
betul5:::::::::::::::::::::::::::::::::::.. 3 eylül
cosmopoli::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 eylül
bijoux::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 4 eylül
haksever :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 eylül (klomen kullandı ve çatlatma iğnesi oldu)
rufeyde serra::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 eylül(bal+tarçın+çörekotu yapıyor )
cngemn::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 eylül
malatya__44::::::::::::::::::::::::::::::: 8 eylül
ukla:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::9 eylül(1 aşılama oldu şimdi dinlenirken bebişi gelir inşlh)
acrınsu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :11 eylül
tugba20::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 12 eylül
ninova_ninova::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 12 eylül
mız mız:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :12 EYLÜL

Kukuleta09:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 13 eylül
crocusu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 13 eylül
selected ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 14 eylül (her şey çok guzel olucak umıdimizi kaybetmek yokkk.)
selocan85:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::14 eylül
Feyza79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 15 eylül
aslica:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 15 eylül
leylim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 eylül
ikramaya:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 18 eylül
veda_84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 eylül
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 eylül
pln01:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 eylül
xxxxxangel::::::::::::::::::::::::::::::: 23 eylül

Adet olan veYA aramıza yeni katılan arkadaşlar tahmini bekledıkleri inş olmam dedikleri adet günlerini bana bildirirse daha sağlıklı bi listemiz olur

canım elelrıne saglık ancak benım gozume ufak bır nokta takıldı belırtmek ıstedım 1 eylul ludo ark bır hafta kala kan vermıs ve hamıslıgı dr tarafından da onaylanmıs guzelımm muckkka.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…