Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ben buay nasıl gectı hıç anlamdım canım bne çok uuzn sureden ebri bekeldıgım için öle eblirtilere kanmıyorum alıştım artık olursa çok supriz olck bana yanı :)

opuyorumnanaktan hamişler basıyor ortalığııı ne kadar güzellll:CüvCüv::sm_cool:

Merhaba arkadaşlar;sabahtan beri fırsat bulup giremedim siteye.Bana iyi dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ederim.Allah ramazanın hürmetine tüm isteyenlerin yüzünü güldürür inşallah.Benim adetime daha bir hafta var,değer daha düşük ama normal sınırlardaymış.ınşallah yakında keseyi görürüz.
En kısa zamanda hissettiğim belirtileri yazıcam buraya.Ben çok okudum buradan belirtileri,belki size de yardımcı olur.))))Canım arkadaşlarım allah hepimizin duasını kabul etsin...

arkadaslar inş hepiniz en kısa zamanda istediğiniz şekilde hamile kalırsınız , dualarım sizinle. geçen yıl bu zamanlarda bende çok istiyordu Allahım nasip etti çok şükür darısı tüm isteyenlere inş .

ıyı gecele r seval nasılsın sahurakadr beklıcekmısn send ben gunduzlerı gec kalkıyorum Öle olunca uyku tutmuyor Şımdı

günaydın kıslarrr nasılsınız bakemmm bu ramazanla birlikde katılım gittikçe düşüyor topiğimizeeemafoldumben öslüyorum yawww ben sizlerii gelin hadiiiigamyoncuiremsu

Günaydın Kısslar
nasılsınız
yeni bi gün ve yani hamile haberleri alırız inşalllaaahhhh
sıradan herkes hamile kalıyomuş
ayyyyyyyyyy ne harika olur yaa

Günaydın… Belki çoktan uyandın .Bitti mi kahvaltın.Hadi güzel başla güne,anı yaşa takılma düne.Geçmişi unut bak geleceğe 1gün yaşayıp mutlu uçan kelebeğe.Hayatla tanışmadan gülen bebeğe.Bilmeden yaşıyoruz ne olacak seneye.Doktor mutluluk yazdı reçeteye.Gittik bulamadık eczaneye.Sizce ilaç nerde.Bence tam içinizde,ortaya çıkabilir isteyince.Hayatı yaşa ince ince.Küçük şeylerden mutlu olmayı bilince.Sorun çözülüveriyor bence… :)

eline, diline, yürağine sağlık canım
çok güzel kaydirigubbakcemile5

Canım öncelikle çok tebrik eder, sana sağlıklı bir hamilelik dilerim. Bişey dikkatimi çekti. Adetime bir hafta var demişsin. Bir hafta önceden nasıl öğrendin? Kan testi mi yaptırdın yoksa evde kendin mi baktın? Herhangi bir belirti varmıydı bakmadan önce? Çok soru sordum ama benimde adetime 3 günkaldı meraktan çatlıyorum ama şimdilik şüphelenebileceğim hiç bi belirti olmadığından test de yaptırmadım. Adet günümün geçmesini bekliyorm.

Ludo cnnm sana yazmıştım üstteki mesajı alıntı yapmayı unutmuşum. Cevaplarsan sevnrm.

benide listeye eklemişsiniz çok teşekkür ederim
umarım bu liste bana ve herkese çookkk uğurlu gelir.allahım bütün isteyenlere nasip eder inşallah... kızlar hamile kalabilmek için özel dualar var mı? bu konuda tecrübesi olanlar yada duyanlar varsa bilgi verirseniz çok sevinirim arkadaşlar...

canım günaydın böle bir dua varmı bende bilmiyorum ama sürekli allahımıza dualar ediyoruz zaten kabul eder inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…