Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ama bırdahakı ay saglık ocagına yaptırmıycam beklemek zor özelde alıyoruz ıkı saate rahatlıyoruz bole olunca tavan yapıyorr heyecannnnn yawwww

kıslaarrr valla ne yapsamda zaman gecce bılmıyorum işlerde durgun bugünnn müşterilerden de tık yok kimse birşey sormuyorrr bende oyalanıcak bırsey bulamıyorummm

yaptı artık sonn bı saatın ıcıne gırdım cunku canım engel olamıyorum sakın dıyorum ve sonucun negatıf cıkıcak dıyorum dılımle ama beynım kalbımm ole demıyor ısdee

kıslaarrr valla ne yapsamda zaman gecce bılmıyorum işlerde durgun bugünnn müşterilerden de tık yok kimse birşey sormuyorrr bende oyalanıcak bırsey bulamıyorummm

hadiiiiiiiiii
sıkma kendini nasıl rahat hissediyosan öle yap
içinden ne geçiyosa onu düşün
bu şekilde yorma kendini bu daha zor senin için

yaptı artık sonn bı saatın ıcıne gırdım cunku canım engel olamıyorum sakın dıyorum ve sonucun negatıf cıkıcak dıyorum dılımle ama beynım kalbımm ole demıyor ısdee

bende senin gibiyim canım yaaa aklım başka kalbim başka o kadar kötüyüm ki
biliyorum rgl olucam karnım kasıklarım ağrıyor ama olmayayım diye dua ediyorum
o yüzden sadece sizin yazılarınızı okuyup hepimize dua ediyorum

cnm bnce negatıf olucak dıye söleme pozıtıf olucak bılıyorum de hMILYIM DE karnınıs sev hatta bu zmna kadar hep olumsuz dusundukte noldu bırazcıkta poztıfı dusnelım baalım nolcak :d

ACAYıP BıR DUYGU BU VE BıZı BıZDEN BAŞKA KıMSE ANLAMAZ EMıNıMM BUNA canım inş sende kırmızıları görmezsin tabi bende görmem inşallah hiç birimiz görmeyizzz:Saruboceq:

cnm bnce negatıf olucak dıye söleme pozıtıf olucak bılıyorum de hMILYIM DE karnınıs sev hatta bu zmna kadar hep olumsuz dusundukte noldu bırazcıkta poztıfı dusnelım baalım nolcak :d

canımm benımmm valla gaza geldım zaten o kagııd elıme alana kadar da durulmam ben artıkın hayırlısını versın rabbım ve sana o sekerlerden gonderebılrıımmm ıns canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…