Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

evet bumuyanicim o gülümsemen yanılttı beni
rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş.
Peki sence nedir bu yöntemin tutarlılığı

bence dogruluk payı vardır cnım doktorlarda o yöntemle yanı parmak yontemıyle anlayabiliyolar rahım ilcelmiş kalınlaşmiş dıyerke hamilelık konusunda bı yorum yapıyolar canım ben artık alıştım kan testınde görmeden bebgın kalp atışalrını görmeden inanamam hamile olduguma :)

inşallah hayatcığım
kızlar bana müsade hadi görüşürüz sonra
1,5 saat kalmış çalışıyım biraz kaydirigubbakcemile3
malum ay sonu bugün maaşları yatırcam daha millete
hadi hoşçakalın kuzucuklaaaaaaarr

canim gemisi okuyamadim hamismisin kiz insallah??????'
kizlar bilmiyorum erken mi bulanti bel agrisi var pc basinda oturamiyorum ya ta okadar karnimda ince ince agri oluyor.

bumuyani inşallah hamilesindir bende çıkıyorum daha pazara gidecem yarın görüşrüz kızlar daldım lafa bıraktım işi gücü

kızlar ya sag kasıgım felaket agrıyooo yaaa yuruyemıyorum nerdeyse
kız kadriş hamısmısın sen yoksam gecmişi okuyamadım cok uzundu cunkuuu :)

selam kızlar nasılsınız. benim bu ay tutmadı farkındayım ama akıntım bi türlü kesilmedi yaa :bbo: kürtaj olduğum hamileliğimde de böyle olmuştu ama o zaman belirtim vardı. bu ay hiç yok. adet olunca dr a gidicem artık mecburen.

kasık batması en büyük beliri feyza79 hamile olabilirsin yerimseniben

kızlar msjlarınız için tesekurler hamile değilim arkadaşal hamileık konusunda konusyoduk cumlenın akısına göre bısey yazdım oraya

yani idrar testınde görsem bile inanamam dedim :)

allah sifa versin canım inşallah en kısa zmanda saglıgına kavusur :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…