Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

cnm yumurtlama donemım gectı adetıme bır hafta kaldıı inş gebelıktır cunku daha önce basıma hc böle bişi gelmedı acaip agrıyo yuruyemıorum yaaa

svlcim inş hamişsindir canım yürekten diliyorum bunu...benimde ilk hamileliiimde çok kasık ağrım vardı sanki böle orda bişey varmış gibi hiç rahat değildim ....bu arada uzun süredir uğrayamıyordum foruma güsel haberler alıcas gibi duruyo bu ay inşş....RABBıM hepimisin yardımcısı olsun ...

canım ben hamiş diilim...geçen ekimde hamiş kaldım kalp atışını duyamadık kürtaj oldum...sonra martta tekrar hamiş kaldım ama bu daha beter bi süreçti hem babamı kaybettim hemde dış gebelik geçirdiğimi öğrendim ameliyatla sağ tüpüm alındı..şimdi korunmayı bıraktım temmuzdan beri ama olmuyo bakalım artık hayırlısı canım...

canım çok fazla hemde yani uykudan uyandığımı biliyorum ağrı yüsünden ...özellikle adet olmam gereken gün çok daha fazlaydı sanki içimde bişeyler kopuyor gibiydi...2.sindede olmuştu ama ilkine göre daha az sanırım o da dış gebelik olduğu içindi....canım kaç gün var adetine başka belirtin varmı...bu ay listede bende varım 1 eylül günüm ama hiç umudum yok kesin adet olucam sadece göğüslerim şiş bu ayda bişi yok yani hissediyorum..

:1hug::1hug:canım benim büyük geçmiş olsun sana...umarım rabbim herşeyin hayırlısını verir ve enkısa zamanda gül yanaklı bebişini hayırlısıyla sana nasip eder canım....

cnm senın gunun bugunmus yanı allahtan umıd kesılmez btnm ya karamsar olma gercı senden farkısızm bnde cok umıtsızımmm bnm adetıme 6 gun falan var cnmm

:1hug::1hug:canım benim büyük geçmiş olsun sana...umarım rabbim herşeyin hayırlısını verir ve enkısa zamanda gül yanaklı bebişini hayırlısıyla sana nasip eder canım....

canım benim güsel dileklerin için çok çok teşekkür ederim ...ALLAHIM hepimise isteyen herkese gül yanaklı bebeişler nasip etsin hasret bırakmasın bizleri.... :1hug:

cnm yumurtlama donemım gectı adetıme bır hafta kaldıı inş gebelıktır cunku daha önce basıma hc böle bişi gelmedı acaip agrıyo yuruyemıorum yaaa

svlcim buraya da yazmıştım
benim ilk belirtim kasık ağrısı idi
sağ kasığım özellikle ve afedersiniz ama ilişkiye girince daha da artıyor sanki dolgunluk hissediyordum

inşallah hamişsindir cnm

canım benim güsel dileklerin için çok çok teşekkür ederim ...ALLAHIM hepimise isteyen herkese gül yanaklı bebeişler nasip etsin hasret bırakmasın bizleri.... :1hug:

amin tatlım hiç bir zaman umutsuzluğa kapılmayalım...başımıza her türlü felaket gelebilir herşey üst üste gelebilir ama rabbim hayırlısını bilir o nedenle sabretmek ve allahtan hayırlısını dilemek bizim yapacağımız inşallah bebiş hasreti çeken herkese rabbim çifter çifter nasip etsin...

cnm senın gunun bugunmus yanı allahtan umıd kesılmez btnm ya karamsar olma gercı senden farkısızm bnde cok umıtsızımmm bnm adetıme 6 gun falan var cnmm

tatlım ayın 31 i ddiilmi bugün ..yarın olucam galiba..bu arada tatlım umut bizler için inş olucak bu sefer diil ama belki başka sefer burda gsel haberler verices birbirimize...canım 6 gün varsa daha ve eğer üşütmediysen falan olabilir yani çünkü kasık ağrısı adet dönemi için bu kadar erken başlamaz diye biliyorum...kuzum özellikle eğilip kalktığında (yer e) batma tarzında falan ağrı oluyormu ...

çok güselsin ya :1rolleyes: ne kadar pozitifsin yani bana burdan bi anda pozitiflik geldiii :kedi: amin canım aminnn inşşş ... :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…