- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #35.861
cnm yumurtlama donemım gectı adetıme bır hafta kaldıı inş gebelıktır cunku daha önce basıma hc böle bişi gelmedı acaip agrıyo yuruyemıorum yaaa
ay neden kımse yok yaw cnm sıkıldı ama
canım ben hamiş diilim...geçen ekimde hamiş kaldım kalp atışını duyamadık kürtaj oldum...sonra martta tekrar hamiş kaldım ama bu daha beter bi süreçti hem babamı kaybettim hemde dış gebelik geçirdiğimi öğrendim ameliyatla sağ tüpüm alındı..şimdi korunmayı bıraktım temmuzdan beri ama olmuyo bakalım artık hayırlısı canım...
:1hug::1hug:canım benim büyük geçmiş olsun sana...umarım rabbim herşeyin hayırlısını verir ve enkısa zamanda gül yanaklı bebişini hayırlısıyla sana nasip eder canım....
cnm yumurtlama donemım gectı adetıme bır hafta kaldıı inş gebelıktır cunku daha önce basıma hc böle bişi gelmedı acaip agrıyo yuruyemıorum yaaa
canım benim güsel dileklerin için çok çok teşekkür ederim ...ALLAHIM hepimise isteyen herkese gül yanaklı bebeişler nasip etsin hasret bırakmasın bizleri.... :1hug:
cnm senın gunun bugunmus yanı allahtan umıd kesılmez btnm ya karamsar olma gercı senden farkısızm bnde cok umıtsızımmm bnm adetıme 6 gun falan var cnmm
iyi akşamlar kıslar
nasılsınız
amin tatlım hiç bir zaman umutsuzluğa kapılmayalım...başımıza her türlü felaket gelebilir herşey üst üste gelebilir ama rabbim hayırlısını bilir o nedenle sabretmek ve allahtan hayırlısını dilemek bizim yapacağımız inşallah bebiş hasreti çeken herkese rabbim çifter çifter nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?