- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #35.781
ınsallah su lıstedekı herkes ucer beser hamıle kalır.allahım dualarımızı kabul etsın ınsallah.bende catlatma ıgnesıyle hamıle kalmaya calısıyorum.olmazsa gelecek ay asılama yaptırıcaz.[/Q
amin canım ama
naaptın üçer beşer delikafadulden
Allahım inşallah nasip eedr biz birinede razıyız
İnşallah Ya Rabbim
iyiyiz yafrum sen nasılsındün akşam ahura annemler cagırdılar eşimde gitceksen gidelim orda kalalım gece kalkım gitme sorunu olmasın dedi iftardada biyere davetlıdık ordan geldık oraya gittik öle olunca gelemedım kk ya.
nasılsınz bakalım görusmeyelı
canım benim eşiminde %4 dü ama bizim dr sorun olmaz dedi ay ne bilim ya dr lar de bi tuaf ne dedikleri pek belli olmuyo benimki sayıya bile takılmayın sadece kafanızı rahat bırakın gerisi fasa fiso diye valla adamda haklı bencekızlar morfolojı sorunu olanlar varmı? esımın normal morfolojı 4 cıktı.dr ondan olmuyor dedı.bılgısı olan varmı ?
ınsallah su lıstedekı herkes ucer beser hamıle kalır.allahım dualarımızı kabul etsın ınsallah.bende catlatma ıgnesıyle hamıle kalmaya calısıyorum.olmazsa gelecek ay asılama yaptırıcaz.[/Q
amin canım ama
naaptın üçer beşer delikafadulden
Allahım inşallah nasip eedr biz birinede razıyız
İnşallah Ya Rabbim
canım ben ucuz dmek ıstemdım.yanı her ay 3-5 kısı hamıle kalır ınsallah demek ıstedım
iyiyiz yafrum sen nasılsın
zaten serin i eklemişsin birde aşkınbahartohumcuğu ayyyy nici yanlış yazdıysam kusura bakmasın sanırım oda çift çizgiyi gördü
canım benim eşiminde %4 dü ama bizim dr sorun olmaz dedi ay ne bilim ya dr lar de bi tuaf ne dedikleri pek belli olmuyo benimki sayıya bile takılmayın sadece kafanızı rahat bırakın gerisi fasa fiso diye valla adamda haklı bence
kızlar bi yöntem var biliomusnz bilmiorum
eskiden hamile olduklarını böle öğrenirlermiş
çok hoş olmayan bi yöntem ama yinede pylşmak istiyorum
parmağınzı vajinanın içine soktuğmzda eğer bişiler hissediosak hamile değilmişiz
yok hissetmiosak hamileymişiz
çünkü regl olucaksak rahim biraz aşağı sarkarmış ve elimizle hissedebilirmişiz
ama yok hamileysek rahim aşağı inmezmiş ve parmağımzla hissedemezmişiz
canım benim eşiminde %4 dü ama bizim dr sorun olmaz dedi ay ne bilim ya dr lar de bi tuaf ne dedikleri pek belli olmuyo benimki sayıya bile takılmayın sadece kafanızı rahat bırakın gerisi fasa fiso diye valla adamda haklı bence
kızlar bi yöntem var biliomusnz bilmiorum
eskiden hamile olduklarını böle öğrenirlermiş
çok hoş olmayan bi yöntem ama yinede pylşmak istiyorum
parmağınzı vajinanın içine soktuğmzda eğer bişiler hissediosak hamile değilmişiz
yok hissetmiosak hamileymişiz
çünkü regl olucaksak rahim biraz aşağı sarkarmış ve elimizle hissedebilirmişiz
ama yok hamileysek rahim aşağı inmezmiş ve parmağımzla hissedemezmişiz
ya kıslar o ne oluyo ki ne
morfoloji duydum ama ne oldunu tam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?