- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #36.481
hayatcım naber canım dün eşim avrupa yakasına geçmiş elektirik malzemeleri almaya perpadan bahsediyor delikafadulden
dedim perpada benim arkadaşım var gidersen benide götür delikafadulden
ben vc gİttİm kahverengİ bİkaÇ damla gelmİŞ hasta oluyorum ben bİttİm bu ay İfla olmam ben Çıkıyorum ben Çok fena oldum gene olmadı bİda da olmaz bu ay kİst mİst yoktu neden olmadıkİ olmucak heralde pessssssssssssssss
ya benım kaynana da yok zaten demeyım ben en iyisi
zaten ayd ayılda bıkez yemege gidiyoz eltıme en son ocak ayında yemek yımıştik eltımde şimdi ona laf sölersem yılda bı de cagırmaz
ayyyyy günümüz yakın peşpeşe verelim hamiş haberlerimizi inşallahhhhcnm bnm gunume 4 gun kaldı cok sabırsızlanıyorum yaaa:d
murvetım ıns cnm ya bnde cok heyecanlanıyorumm
ben vc gİttİm kahverengİ bİkaÇ damla gelmİŞ hasta oluyorum ben bİttİm bu ay İfla olmam ben Çıkıyorum ben Çok fena oldum gene olmadı bİda da olmaz bu ay kİst mİst yoktu neden olmadıkİ olmucak heralde pessssssssssssssss
pisikolojik galiba bu sabah midem bulanıyo benim
adet olamadım karnımda davul gibi şişti
bide nasıl desem bilmiorum feci gaz problemim var :kedi:
9 u canım benimde 2 gün var aramızda e ancak belli olurinş bilgecım yaa hadı hayırlısı bakalım berae rverıız mujdeyı senındemı 7 eylul bnm tam bellı degılde işte o aralarda bişi cnm
nılufer kız bende alıyım dıyorum ovulosyon testını ama gerek yok bana artık cunku bu ay tuttu benımkı :roflol:amanınn nasılda havaya gırdım ama :roflol:
bencede yılda bir gittiğin yemektende olma :roflol::roflol:
tabi ya evdede yıycek yemegımz yokoda cagırmazsa aç kalırız masallah bakalım bzımkını sofrafı nasıl oclk
şimdiye kadr bizi salonunda agırlamadı hanfednı hep mutfakta yemek yedık günlük yemek tabaklarıyla kaşıklarıyla bugun napck bakalım :)
bugun kayınpederın bi arkadaşı da var hanımıyla birlikte .belki salona alma cesaretınde bulunur kutahya porselen yemek takımlarında yemek yiyebilriz eltımın :)
vet yanlış duymadınız ayda yıld abıkez yemek yedık taş çatalsın 3 kez yemegını yemişiszdir ondada mutfakta gundelik mdiafir gibi ağırladı bizi.
kayınpedrın arkadaını gecen yıl ben ifatra aldım kayınvalideye öve öve bıtıremeiş benı masayı görunce doyduk zaten dedım hacı amcasıda (eşi için yani)
maşalalh dedi demiş
tabı kayınvalidemin ağzı kulaklarına :)
cok tuhaf ya mutfakta ve gundelıklerle mı yemek yedınız cok ayıp etmıs ya herzmn gıtsenız neyse normal dıcem ama ayda yılda bır gıdıyosnz ve ramazn ustelık eger bugunde mutfaga hazırlarsa pes dıcem yanıı eltıne kaydirigubbakcemile3
yok canım ramazan yemeğinde mutfakta yedirmez artık
helede k.pederinin arkadaşı vramış yuh derim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?