Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

hayatcım naber canım dün eşim avrupa yakasına geçmiş elektirik malzemeleri almaya perpadan bahsediyor delikafadulden
dedim perpada benim arkadaşım var gidersen benide götür delikafadulden

ayyy canım beklerım yabı yaa cok memnun olurum guzelımmm herzamann ekelrım sole esın bıdahakıne keısn gteırsın s enııı

canımm ne olur uzme kednını herseyın hayırlısı dıyelımm guzelımm bebeısleırmızın muhakak gelecegı zamanlar olucak allahım en dogru zamanımızda verecek bebegımızz

cnm sacmalama belkıde yerleşıyo bebişin ne böle hemen umıtsızlık aaaa ama guclu olmalıyız bızzzz:teselli:

canım benim yasenağlamasenağlama
ne yapalım kısmet değilmiş canım üzülme bu kadar
ramazan ayında sakın isyana düşme bitanem
yeni umutlar var daha

inş bilgecım yaa hadı hayırlısı bakalım berae rverıız mujdeyı senındemı 7 eylul bnm tam bellı degılde işte o aralarda bişi cnm
nılufer kız bende alıyım dıyorum ovulosyon testını ama gerek yok bana artık cunku bu ay tuttu benımkı :roflol:amanınn nasılda havaya gırdım ama :roflol:

9 u canım benimde 2 gün var aramızda e ancak belli olur
çok pozitifsin canım benim bende öleyim hamileyis kısss tuttu bu ay (değilse dötümüzün üstüne otururuz artıkınkaydirigubbakcemile3)

ayy ben bu gün toplantıdan bi dalıyım yan tarafa şöyle savrulurken zor topladım kendimi
resmen ayakta uyuyorum kıslar yaaa bir de felaket bir baş ağrısı var bende galiba kırmızı
habercisimi acep yoksam bebişmi yaaaaaaaaa
koçiş de 3 kez yaptık 2 si ölesineydi kendini boşa hazırlama olmamıştır diyor ((

bencede yılda bir gittiğin yemektende olma :roflol::roflol:

tabi ya evdede yıycek yemegımz yokoda cagırmazsa aç kalırız masallah bakalım bzımkını sofrafı nasıl oclk
şimdiye kadr bizi salonunda agırlamadı hanfednı hep mutfakta yemek yedık günlük yemek tabaklarıyla kaşıklarıyla bugun napck bakalım :)
bugun kayınpederın bi arkadaşı da var hanımıyla birlikte .belki salona alma cesaretınde bulunur kutahya porselen yemek takımlarında yemek yiyebilriz eltımın :)
vet yanlış duymadınız ayda yıld abıkez yemek yedık taş çatalsın 3 kez yemegını yemişiszdir ondada mutfakta gundelik mdiafir gibi ağırladı bizi.
kayınpedrın arkadaını gecen yıl ben ifatra aldım kayınvalideye öve öve bıtıremeiş benı masayı görunce doyduk zaten dedım hacı amcasıda (eşi için yani)
maşalalh dedi demiş
tabı kayınvalidemin ağzı kulaklarına :)

ne bilim anacım aylardır olmayınca adamceğizde pes etti
bir de okadar özellikle çalışılmış zamanlarda tutmayıp böyle sallama yapınca tutarsa şok olcek sanırım ama zaten rahatken tutar diyolar ya ben inançlıyım bu konuda

cok tuhaf ya mutfakta ve gundelıklerle mı yemek yedınız cok ayıp etmıs ya herzmn gıtsenız neyse normal dıcem ama ayda yılda bır gıdıyosnz ve ramazn ustelık eger bugunde mutfaga hazırlarsa pes dıcem yanıı eltıne kaydirigubbakcemile3

yok canım ramazan yemeğinde mutfakta yedirmez artık
helede k.pederinin arkadaşı vramış yuh derim :)

bugun hazırlamaz herhalde yabancı msıafirde varya ilkkez yemege gelkcek onalr egcen yıl eltım onalrıda davet ettı ama obayan gelmedı sne daha yenısın bırazdaha olgunlaş öylegelirizdedi:)

kız cidden bak zaten 2 3kez anca yemek yemişizdir ondada muftaktayemek yedık zaten öle özle bi ymeege davet etmedi mesela gunduz misafir vardı bayanalr oturmaya gıttık akşamınad burda kalın yıyelım deidi ole kaldık
bide gecen yıl ramazan da eşimle gittik ondada mutfakta yedık :)
aman herkes kendı karakterini kendi sevıyeısnı ortaya koyar be

yok canım ramazan yemeğinde mutfakta yedirmez artık
helede k.pederinin arkadaşı vramış yuh derim :)

bizi yedirid ama bılmıyom artık onalra napar

kız bikeresind eyıne ogeln misafir vardı gititk bıoncekı gunden de haber etti abımde gelsın akaşma yemege yerız dedı kayınvalidemede demiş.
akşam oldu yemek yeıdk nese kayınpeder tatlı beklıyor tatlı yok tabı kayınpeder ee başkabıseyyokmu deıd kayınvaldiede gulduhehe babn tatlı beklıyor dedı nese begenırısnz
sizi özel cagırmadım oyzudn tatlıda yapamadım dedi ya gunduzden misafir vardı baba yetiştiremdim dese nese nasıl bozuldu adamcagız
ki biliyor yanı onalrın tatlısız sofradan kalkmadıgını
ooo benım eltının incileir bitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…