Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

klavaişştt fıkır verın bakıyım arkadasınızeee

canım sen bunu nilüfere sor o baya usta olmuş
ama bana sorarsankagıt kebbaı yap
ben bıdakı misafirime sebze çorbası..
fırın torbasında tavuk ayrı bı torbadada sebze
pilav
tatlı
salaat öleişte

merhaba kızlarr gün biterken nasılsınız bakalım malatya alemsin sen varya.tüm şuphelenenler ve günleri geçenler bu ay tuttursun insallah bende dahil amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sabah da mukabeleyi zor okudum gaz sıkıntısı karın ağrısı yaptı acaba bebiş tutundu da annesine yaramazlık mı yapıyo :Saruboceq: erken mi belirti için acemiyim şekerler bi şii deyin

sabah da mukabeleyi zor okudum gaz sıkıntısı karın ağrısı yaptı acaba bebiş tutundu da annesine yaramazlık mı yapıyo :Saruboceq: erken mi belirti için acemiyim şekerler bi şii deyin

daha 18,gün bence ya ilşki sende gaz yapıyo yada yumurtlam günün daha çokkkkkkkkkkkkkk erken:lepi:

bende kactım kızlar yarın hayırlı ve mutlu bir gün olur inş,hayırlı iftarlar herkese

ay hadiişallah hamilesindir ben halaya bugün başlıyamda hazırlıklı olayım :teytey:hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyythihoyyyt hihoyyythihoyyyt hihoyyythihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt:teytey:

selam arkadaşlar ben ağustos ayının son günlerinde çift çizgiyi gördüm.darısı sizlerin başına olsun a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…