Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ay geldım geldım kocişle koklaştık azcık sonra kalktıo geldı pcnın başına yenı yattı :)

canım çok merak ettim şimdi acaba kız kilolumu zayıfmı şakkıdı
evi temizmi bari kaydirigubbakcemile3

vi şıkır şıkır sankı hıç udrulmaışgibi ama benım evıme gelsın bi çay doldurmaktan aciz gecen gun 8kısı misafirm vardıya bı kalkıpta hızmet etmedi yeemk servısnı kendım yaptım hep
eşim kardeşine demişe rken gelın oturalım hem kadrieyye yardıme der demiş geldı ben bıkaçbişey dedım yaaaprmısn dıye sonra baktım salonda eşine seslenıyor şuramı kaşı buramı kaşı dıye nasıl siniroldum :)
eşime buaksam gdierken dedım bend ebak sende beni kaşıcaksın küsreim yoksa diye
gülüyoroda ben evde kaşırım karıcım senı sne öle yapma ayıpolur dıyor zaten yapılck bişeyıde yoktu eşimin kaşımasına da gerk kalmadı

sevalcım pilavıda ana yemegıdehepsı oydu tatlım .:) msiafirteyze benı tembıhlıyor çok yemek yapma diyor o heemn lafa atladıbend eyapamadım bilerek zaten dıyor yenmıyorkalıyor dıyor
gelirken eşimde dıyor ohh ne rahat bı pide bı çorba bız akıllanmayız kadrıye dıyor

bız olsak butun herseyı yaaprız ay bunudmı yapsak sunudamı yapsak dıye azmı oldu falan mıllet pek bı rahat anacm

hasbinallahhhhhhhakannehir
:1shok::1shok::1shok:benim eltimde ben çok terliyim siz ne yapacakasanız yapın dedi böyle ters ters-tatlicadiarzu-
ama sonradan gene yardım etti öyle şeylerde yapmaz yane :smiley-cool:

yarın ki menumu açıklıyorum...
sebzeli corba
kozlenmiş patlıcana sarılmış köfte
peynirli müfley böreki
fırın torbasında sebze patates havuç mantor mantari tereyagında kavurup koycam ama
özbek pilavı yada maklube
kadayıflı sakızlı muahllebi
salata turşu cacık öleişte evet menum nasıl paun beklıyorummm

Son düzenleyen: Moderatör:
hasbinallahhhhhhhakannehir
:1shok::1shok::1shok:benim eltimde ben çok terliyim siz ne yapacakasanız yapın dedi böyle ters ters-tatlicadiarzu-
ama sonradan gene yardım etti öyle şeylerde yapmaz yane :smiley-cool:

ayy kız daha çok inci vardır benım eltide sorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…