Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

serin bende dusuk yaptımamabenım 1damalbıle kanamam olmamıştı oyz7den bılemıcem canımyaa

nasıl yani canım hiç kanamam olmadıysa nasıl anladın düşük yaptıgını

canım kanama başlayınca devam eder sancın olur ve sarmısak büyüklüğünde ve sarmısak şeklinde bir parça düşer beyazlı ve kırmızılı gelmediyse kanaman durduysa inşallah düşmüyordur dualarım seninleŞenizŞenizŞeniz
güzel annem

canım kadriyemin bebeği düşmemişdir ama haftalar geçtiyse kalbi atmadıysa anneyi zehirlemesin diye almışlardır bebeği
ama dr sana kürtaj derse hemen kürtaj olma benim bir arkadaşıma dış gebelik kürtaj dediler o da kürtaj olmadı 1 hafta sonra gitti meğer dış gebelik değilmiş bebek rahme geç düşmüş
herşey olabiliyor dr her dediği olmaya biliyor
kalbi atmaz derler ama 1 hafta sonra atar
inşallah bebeğin gelecek sana
kanaman durduysa dr bir gitte belki ilaç verir sana bebişin tutunur anneciğine

beta hcg değerim düşmeye baslamasa ben doktor doktor gezerdim ama zaten bastan deger bana düşük geldi birde ertesi gün deger yükselecegine düşünce moral falan kalmadı ki doktor dedi düşük baslamıs

canım küçük bile olsa düşüyor
düşünsene yumurta daha küçük ama çatlıyacağı zaman ne kadar sancı yapıyor yerimseniben
adet olurken ne kadar sancı oluyor

aynı hastanede yaptırdım zaten bir gece öncesi cok sancım oldu belliydi bazı seylerden bir terslik oldugu doktorum dediki bebekte kromozon bozuklugu var anomalik olmasa tutunurdu dedi öyle deyince ne diyeceksin ki zaten dedim nerden anladınız saglıklı embriyo olsa düşmezdi ne olursa olsun tutunurdu dedi

anamm kadriyem kız o nasıl bı menuymus öle ye ye bıtmemiştir nerde bunun anayemeği pilavı ya cok tuhafakannehir

gideceğim zaten hemde hormonlarıma baktıracagım beta hcg için kan vermişken onlarada bakılsın bakalım kürtaj nasıl etkiledi
yani yine sil bastan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…