Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

günaydın kıslarrrr
ben test yaptım negatif çıktı
sağlık olsun
heralde gene kan değerlerim düştü ondan adet olamıyorum
eeeeeeeee
siz ne yapıyosunuz bakem

CANIM AKŞAMDA DEDĞİM GİBİ UMUDUMUZU KAYBETMEK YOK KIRMIZILAR GELENE KAAR ben kendimide aslındab iraz suçlu hissettim sana karşı şimdi gerçekden bende çok üzüldüm:teselli:

kızlar günaydın dün 6 da bıraktım sizi gece boyu doktürmüşsünüz sabahtan beri oku oku bitmedi.nasıl keyifler bugün ben olumlu olmaya çalışıyorum.umarım bir sonuç alırım bugün nasip.

nurten üzülme canım kaç gün geçti adetin belki hemen gözükmez idrarda ben 32 yapmıştım varla yok arasıydı.moralini bozma lütfen o senin alnına yazıldıysa er yada geç olacak.ümitsizlik yok dimi

merhaba kızlar. maşallah bu ay ne kadar umut doluyuz. bende öleyim.Allah umutlarımızı boşa çıkarmasın inşallah. benim de beklenmeyen adet tarihim 17 eylül. preseed kullandım bu ay. bakalım hayırlısı. adetime daha 13 gün var ama göğüslerim aşırı şişti. bu kadar erken belirti verir mi acaba kızlar

selamm kızlar nasılsınızz hayırlı cumalar hayırlı hamile haberleri inşallahh bugünn bir durgunluk oldu haberlerde kaç gündür tık yokk

CANIM AKŞAMDA DEDĞİM GİBİ UMUDUMUZU KAYBETMEK YOK KIRMIZILAR GELENE KAAR ben kendimide aslındab iraz suçlu hissettim sana karşı şimdi gerçekden bende çok üzüldüm:teselli:

aaaaaaaaaa
canım lütfen niye suçlu olasın ki sen
benb zaten ümitli diildim ki bu aydan hiç belirtim yoktu
hamile olmadığımdan emin gibi bişeydim zaten
ben düşünmüyorum bile artık oluruna bıraktım
Her şerde bi hayır vardır
Allahım büyük vaktini zamanını o daha iyi bilir
düşünme sen beni
kıyamam lütfen üzülme Şeniz

nurten üzülme canım kaç gün geçti adetin belki hemen gözükmez idrarda ben 32 yapmıştım varla yok arasıydı.moralini bozma lütfen o senin alnına yazıldıysa er yada geç olacak.ümitsizlik yok dimi

canım benim
üzülmüyorum zaten
ben hiç bir konuda asla karamsar olup ümitsizliğe kaplımam ki
Allah büyük
O ol derse oldurur
bu ay bede iş yok delikafadulden
inşallah sizlerin güzel haberlerini alırız :dance: :dance: :dance:

mürvetciğim
aşkın bahar tomurcuğu
duru 7981

canlarım hepinize ayrıca destekleriniz için çok teşekkür ederim
çok iyisinizzzzzzzzz opuyorumnanaktan Şeniz

Arkadaşlar birşey danışacağım sizlere. BEnde Eylül'de görmek isteyenlerdenim :)
Bugün test yaptım, ilk başta çok silik bir çizgi çıktı ikinciside net çıktı. Sonra bekledim zemin iyice bembeyaz oldu ve tek çizgi net bir şekilde kaldı. Ne demek buuu ????

canım ne bıleyım ben ole test yap felan dıyınce ısde ole dusundumm:sinifsinif:

KIZLAR ben çok kötüyüm yaa kasıklarım belim karnım felaket ağrıyoo daha hastalığıma 10 gün var ne şimdi bu yaa sanki hastayımm da ağarıyor ama ne ağrıııııııııı

selam kızlarr...cumanız mübarek olsun..günümüz güzel haberlerle dolsun inşallah.....bol hamişli günler diliyorum topiğimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…