- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #36.761
selam kızlarr...cumanız mübarek olsun..günümüz güzel haberlerle dolsun inşallah.....bol hamişli günler diliyorum topiğimize...[/Q
amin canım inşallah sen nasılsınn
ben bugun pek giremem kızalr listeyıguncellemk için gitdim çıkıcam bırazxdan malum mısafirlerım var bugun yemek yapcma bıde süpürgede açmam lazım işim yok yanı
kolay gelsın kadrişimm eltıne selam :roflol:
KOLAY GELSİN CANIM opuyorumnanaktanben bugun pek giremem kızalr listeyıguncellemk için gitdim çıkıcam bırazxdan malum mısafirlerım var bugun yemek yapcma bıde süpürgede açmam lazım işim yok yanı
akannehirkaydirigubbakcemile3ve aleykum selam canım :) kkda bı tarıf gördum onu yapcm ana yemek olark közlenmiş patlıcana köfte tarcı sarıyosun fırına veıryosun şimdi patlıcanalrı koydum közlenıyoalr bakalım becerebılcekmıyım
ayy kız bendemıpide yaptırsaydım keşkem
KOLAY GELSİN CANIM opuyorumnanaktan
ayy olmazmı canım ya çok ihtiyacım var hemde çorbamı sabhtan yaptım da gıttı mukabeleye ana yemegım corbam masam hepsi duuryor daha bıde süpürgede acmam lazım balkonalrı eşim yıkıycak söz verdı.
ben pazrtesi alcaktım misafirmi aslında
gelckerden biri pazryesı akşma işte olckmış öle olunca bugun alımde aradançıksın deim
sevalim bu araar işlerden fırsat olmuyor bi bakıyorum durgun bianda bayiler saldıraya geçiyor hele bide benim bölggem itibariylenn çekicimi geliyom nee:jeyyar:
kadriyem dogru söluyosunn yaaa keske pide yaptırsaydın yada pideyı o yapmiş sende lahmacun yaptıraydın :roflol:
valla süper olur bana da lazım haftaya misafir alacağımsğl canımbenım yemekrlımı yapımbırbır resimlicem onalrı koyarım burayada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?