- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #37.021
hoşgeldin canım topiğimize şu an biraz sakin burası h.içi daha yoğun oluyorkimse yok galiba ses veren yooookkk
gurbetten arkadaşım nasılsın
ben geldim arkadaşlar biraz kötü bir moralle geldim,
sabah sınava gittim oradan anneme geçtim akşam misafiri vardı yardım ettim
kuaföre gitcektim hazırlandım wc gittim bi baktım iç çamaşırım lekeli kahverengi sonra
dedim daha adete 5 gün var, neyse bi iki daha gittim peçeteye pembe pembe leke geldi 1 saat sonra gelmedi bi sevindim ki sormayın yerleşme kanamasıdır diye çünkü ben hayatım boyunca erken regl olmadım ardından kuaföre gittim kaşlarımı aldırdım birden karnım ağrımaya başladı ve maalesef görmek istemediğim sonucu gördümmafoldumbençok moralim bozuk akşam annemde yemek yedik 10 gibi geldik eve :sinifsinif:eşimde niye üzülüyosun ben biliyodum ne bekliyodunki dedi mafoldumben
halbuki ben bu aydan çok ümitliydim üstelik regl çok erken oldu niye böle oldu anlamadımmafoldumben:sinifsinif:şimdi yatak dasındayım karnım ağrıyor yatıyorum o 3 hafta önceden ağrıyan göğüslerden eser kalmadı demekki erken regl belirtisiymiş meğer ne aptalmışım mafoldumbenmafoldumbenbende bebeğim geldi sanmıştım
birde gebelik testi yapmayı düşünüyodum akşam eczanede grip aşısı olayım diye baktım regl gelmiş gittim oldum aşıyı bende
ben geldim arkadaşlar biraz kötü bir moralle geldim,
sabah sınava gittim oradan anneme geçtim akşam misafiri vardı yardım ettim
kuaföre gitcektim hazırlandım wc gittim bi baktım iç çamaşırım lekeli kahverengi sonra
dedim daha adete 5 gün var, neyse bi iki daha gittim peçeteye pembe pembe leke geldi 1 saat sonra gelmedi bi sevindim ki sormayın yerleşme kanamasıdır diye çünkü ben hayatım boyunca erken regl olmadım ardından kuaföre gittim kaşlarımı aldırdım birden karnım ağrımaya başladı ve maalesef görmek istemediğim sonucu gördümmafoldumbençok moralim bozuk akşam annemde yemek yedik 10 gibi geldik eve :sinifsinif:eşimde niye üzülüyosun ben biliyodum ne bekliyodunki dedi mafoldumben
halbuki ben bu aydan çok ümitliydim üstelik regl çok erken oldu niye böle oldu anlamadımmafoldumben:sinifsinif:şimdi yatak dasındayım karnım ağrıyor yatıyorum o 3 hafta önceden ağrıyan göğüslerden eser kalmadı demekki erken regl belirtisiymiş meğer ne aptalmışım mafoldumbenmafoldumbenbende bebeğim geldi sanmıştım
birde gebelik testi yapmayı düşünüyodum akşam eczanede grip aşısı olayım diye baktım regl gelmiş gittim oldum aşıyı bende
berrakçım bende senin gibi yeni katıldım sen ne kadar süredir bekliyorsun bebş
ben bayadır okuyordum yazılanları güzel bir forum açılmış arkadaşlıklar hoşuma gitti umarım bizde dahil oluruz bu guruba
sağol arkadaşım sen nasılsın bende muhabbetlere özeniyorum çok hoşuma gidiyor ve bağımlılık yaptı site yazmasamda okuyorum sürekli kaydirigubbakcemile3
canlarım ho geldiniz aramıza
inşallah rabbim istediklerinizi verir
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
nilüm bilmiyorum pekde ii sayılmam eşime p.tesi reglimin 3.günü dr a gidelimmi dedim bayram geçsin bakarız açıkcası o psikolojiye tekrar girmek istemiyorum dedimafoldumben ozaman bizim çocuğumuz olmayacakmı istemiyormusun dedim nasıl yani deyip tv seyretmeye gittimafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenbilgecim nasılsın şimdi bira iyimisin ŞenizŞenizŞenizŞeniz
sevalimde bugün girmedi acaba o ne oldu
dua et canım bol bol hepimize lütfenbenimde çıkmam lazım adetim bitti güsül alıp namazımı kılaym
inşallah bu gecede eyüp sulatan hz gideceğiz
nilüm bilmiyorum pekde ii sayılmam eşime p.tesi reglimin 3.günü dr a gidelimmi dedim bayram geçsin bakarız açıkcası o psikolojiye tekrar girmek istemiyorum dedimafoldumben ozaman bizim çocuğumuz olmayacakmı istemiyormusun dedim nasıl yani deyip tv seyretmeye gittimafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
dua et canım bol bol hepimize lütfen
keşke bende orada olsaydım sabah namazında eyüp sultan bambaşka oluyor
biri seval mı dedıı ay kusum ııyım sen ansılsın bız bugun eltımlerde ıftardaydık valla neler neler hazırlamişlar saolsunlar cok iiler henuz eltım olmadı ama oluck inşş:)
benimki böyle değildi ki tamam derdş benden hevesliydi aşılama oldum sonuç negatifti yinede normaldi aşılamadan sonraki ay ben çok üzüldüm yine olmadı diye ozamandan beri gitmiyoruz dr a
yaz geçsin ramazan geçsin şimdide bakarıza getiriyor benim psikolojim kaldırmıyormuş böyle olasını istemiyormuş ama ne yapabilirimki elimde değil üzülmemek beni anlamasını beklemiyorum ama bi şekilde 2. aşılama yada tüp bebek sürecine girmemiz lazım yaşım 31 eşimin yaşı 38 off
çocuğumla aramda dünya kadar fark olacak üstelik zaman geçipde yaş geçtikce tahammül sınırıda doluyo bebiş olunca sabır lazım anlayış lazım şimdi bu yaşlarda olmalı diye düşünüyorum mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?