Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım ya üzme kendini bebişlerin vakti zamanı vardr dolmayınca gelmiyorlar işte yaramazlar yerimseniben hayrlısı olsunn

canım ya insan teselli etmeye kelime bulamıyor artık senağlama
bende seninle ağlayacağım :a015:
ALLAHIM inşallah bizlerede ver rabbim gamyoncuiremsu
canım biraz ağla rahatlarsın ama sakın isyana düşme :teselli:

sağol arkadaşım sen nasılsın bende muhabbetlere özeniyorum çok hoşuma gidiyor ve bağımlılık yaptı site yazmasamda okuyorum sürekli kaydirigubbakcemile3

canlarım ho geldiniz aramıza
inşallah rabbim istediklerinizi verir
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

bilgecim nasılsın şimdi bira iyimisin ŞenizŞenizŞenizŞeniz
sevalimde bugün girmedi acaba o ne oldu
nilüm bilmiyorum pekde ii sayılmam eşime p.tesi reglimin 3.günü dr a gidelimmi dedim bayram geçsin bakarız açıkcası o psikolojiye tekrar girmek istemiyorum dedimafoldumben ozaman bizim çocuğumuz olmayacakmı istemiyormusun dedim nasıl yani deyip tv seyretmeye gittimafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

anlıyorum canım sevgili kocalarımız bu konularda hassaslaşıyor a.s
benimkide hep erteler :çok üzgünüm:
bende diyorum tüp bebeğe gideli dr öyle söyledi
yılbaşında diyor :çok üzgünüm:
bende bir ön görüşme yapalım bakalım ne diyecekler diyorum belki sorun çıkar tedavi olana kadar ılbaşını bulur diyorum :çok üzgünüm:
aman işlerim var acele etme bakarız
normal yolla olur bebeğimiz diyor mafoldumben
yaaa 7 yıl oldu olmadı artık ne bekliyorsak

biri seval mı dedıı ay kusum ııyım sen ansılsın bız bugun eltımlerde ıftardaydık valla neler neler hazırlamişlar saolsunlar cok iiler henuz eltım olmadı ama oluck inşş:)

benimki böyle değildi ki tamam derdş benden hevesliydi aşılama oldum sonuç negatifti yinede normaldi aşılamadan sonraki ay ben çok üzüldüm yine olmadı diye ozamandan beri gitmiyoruz dr a
yaz geçsin ramazan geçsin şimdide bakarıza getiriyor benim psikolojim kaldırmıyormuş böyle olasını istemiyormuş ama ne yapabilirimki elimde değil üzülmemek beni anlamasını beklemiyorum ama bi şekilde 2. aşılama yada tüp bebek sürecine girmemiz lazım yaşım 31 eşimin yaşı 38 off
çocuğumla aramda dünya kadar fark olacak üstelik zaman geçipde yaş geçtikce tahammül sınırıda doluyo bebiş olunca sabır lazım anlayış lazım şimdi bu yaşlarda olmalı diye düşünüyorum mutlaka

biri seval mı dedıı ay kusum ııyım sen ansılsın bız bugun eltımlerde ıftardaydık valla neler neler hazırlamişlar saolsunlar cok iiler henuz eltım olmadı ama oluck inşş:)

ben dedim kuşum ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
ne yediniz bakemmmm kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canım bencede en iyisi tüp bebeğe gitmek
senin sorunun nedir
tüp bebekte hem şans %50 diyorlar

bende senin gibi düşünüyorum
daha beklemeye gerek yok belkide nasibimiz tüp bebekte ama gidip yaptırmamak için diretiyoruz sonrada kendimize eziyet edip üzülüyoruz
şifasız dua olmazmış
şifanı arayıp dua edip takdiri ALLAH'a bırakmak gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…