Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım benim bende aynı senin gibiyim kafama fazla takmak istemiyorum ama aklım hep burda sizi merak ediyorum ne oldu hamile olan varmı diye ondan geliyorum

inşallah canım hayırlısıyla g,d,p gelsinde özlem hasret sona erer ŞenizŞeniz
canım kocişin giderken arkasından ALLAHIM sana emanet de
gelene kadar RABBıM onu kazalardan belalardan hatta nefsinden bile korurmuş

bende yılbaşında gideceğim tüp bebeğe
ama presüdür ne onu bilmediğim için bayramdan sonra görüşme
yılaşında da tüp bebek yaptırmaya
inşallah gitmeden olur bebeğimizde gerek kalmaz

inşallah canım inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz çünkü oda zor bişey düşünsene yaptırıyosun ya tutmazsa diye kendini yıpratıyosun olmayınca yıkılıyosun hem maddi hem manevi zarar valla allahım inşallah gerek kalmadan verir

bende yılbaşında gideceğim tüp bebeğe
ama presüdür ne onu bilmediğim için bayramdan sonra görüşme
yılaşında da tüp bebek yaptırmaya
inşallah gitmeden olur bebeğimizde gerek kalmaz
bende bayramdan snra görüşmeye gidicem gel beraber gidelim..
bu aradaŞeniz

dur hemen duygusala bağlama.. sen daha eşin gitmeden ağlamaya başladın galiba:teselli: ah kıyamam ben sana..
seni çok iyi anlıyorum canım.. evde yanlız kalmaktansa ozaman kayınvalidene gitmek iyi olmuş.. tlf sık sık ararsın onu.. sesini duymak bile rahatlatıyo insanı inan..
eğer eşinde laptop falan varsa nete girer kayınvalinde net varsa msnde görürsün onu..:asigim:

bu ara dualrım eşinle.. hayılısıyla gidip-dönsün sana:Saruboceq: yolu açık olsun.. eğitimi başarıyla geçsin:Saruboceq:

kızlar ben kaçıyorum namaz kılmadım daha namazımı kılayım birazda kocişle ilgileneyim hadi hepinize iyi geceler öpüyorum bal yanaklarınızdan

annemin bir arkadaşı yaptırdı 7 defa tutmadı
okadarda zenginki
kocası istanbulun yollarının mimari evinde tek oğlanı
olmayınca paranda olsa olmuypr valla :çok üzgünüm:

inşlh bi an evvel gelir meleklerimiz göbüşümüze..
daha fazla bekletmesin rabiim bizi..

nilüferim nişlh tüpe falan gerek kalmadan gelir kelebeğimiz.. bende sonucun (-) olmasından çok korkuyorum.. 2defa yedim o (-) i zaten.. çok fena bidurum.. bide tüp te yersem(-)yi kaldırabilirmiyim bilmiyorum..

tabi maddi yönüde cabası..

çok sağol canım iyi dileklerin için allah razı olsun allah eksikliğinizi vermesin öpüyorum

tamam canlarım size iyi geceler
kudretim sıkısıkı sarıl kocişe öyle uyu bugece

topiğimiz kalabalık görünüyo ama yazmıyorsunuz kızlarrr...
hipatam kuşum hoşgeldin

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım siteyi sürekli takip ediyordum ve sonunda bende üye oldum bende evlat hasreti çekenlerdenim umarım hep birlikte mutlu sona ulsırız umarım güzel günler gelecektir

24 eylul, olmaz ya yaz gitsin arkadasim, bu skasi tabii lutfen yazar misin diye sordugumu dusunnuz kimbilir belki bir surpriz yasarim.
22 ayda hamile kalip kaybettim; kurtaj sonrasi ilk denemem olacak da 22 ayda hamile kaldigima gore birincisinde olmaz diye oyle soyluyorum, Allah buyuk, kismet diye yazdirmak geldi icimden:)

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım siteyi sürekli takip ediyordum ve sonunda bende üye oldum bende evlat hasreti çekenlerdenim umarım hep birlikte mutlu sona ulsırız umarım güzel günler gelecektir

aramıza hoşgeldiniz kızlar.. kaydirigubbakcemile5
inşlh listemiz size.. sizlerde listemize uğurlu gelirsinizde hepimiz böyle oluruz:CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

özlemcim geçmiş olsun demeyi unuttum.. inşlh tez zamanda tekrar gelir meleğin göbüşüne

arkadaşlar bende 27aylık evliyim ve 27aydır deniyoruz 2düşüğüm var ne bende nede eşimde hiçbir problem çıkmadı tahliller emarlar hsg çektirdim yok problem çıkmadı sadece stresten prolaktinim çok yükseliyo şuan düşmesi için ilaç kullanıyorum son düşüğümün üstünden 15 ay geçti ama bişey yok malesef bende eylül yada ekimde 2.çizgiyi görmek istiyorum artık adet tarihim 22eylül benide listeye alırmısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…