- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #36.981
nebilim kudretim ramazandanmıdır nedir.. ben gerçi bu ara biraz karışığım KKdan uzak durmaya çalışıyom ama olmuyo.. sizleri merak ediyorum..
şimdi sizlerlede yakın görüştüğümden sizlerin yeri bende ayrı oluyo.. ay diyorum acaba KKdaki bizim kankiler naptı acaba diye hep sizleri düşünüyom valla
bende yılbaşında gideceğim tüp bebeğe
ama presüdür ne onu bilmediğim için bayramdan sonra görüşme
yılaşında da tüp bebek yaptırmaya
inşallah gitmeden olur bebeğimizde gerek kalmaz
bende bayramdan snra görüşmeye gidicem gel beraber gidelim..bende yılbaşında gideceğim tüp bebeğe
ama presüdür ne onu bilmediğim için bayramdan sonra görüşme
yılaşında da tüp bebek yaptırmaya
inşallah gitmeden olur bebeğimizde gerek kalmaz
gülerim işin kötüsü ben biraz korkak birisiyim evde ışık açmadan bi yere gidemem yalnızda yatamam kayınvalidemle kalıcam akşam valizini hazırladık beraber yarın erkenden uçakla gidicek benimde açıköğretim bütünleme sınavım var yalnız gidicem beni kapıda beklerdi hep şimdi çıkınca kimse olmayacak allahım hayırlı gidip gelmesini nasip etsin inşallahhh
bende bayramdan snra görüşmeye gidicem gel beraber gidelim..
bu aradaŞeniz
dur hemen duygusala bağlama.. sen daha eşin gitmeden ağlamaya başladın galiba:teselli: ah kıyamam ben sana..
seni çok iyi anlıyorum canım.. evde yanlız kalmaktansa ozaman kayınvalidene gitmek iyi olmuş.. tlf sık sık ararsın onu.. sesini duymak bile rahatlatıyo insanı inan..
eğer eşinde laptop falan varsa nete girer kayınvalinde net varsa msnde görürsün onu..:asigim:
bu ara dualrım eşinle.. hayılısıyla gidip-dönsün sana:Saruboceq: yolu açık olsun.. eğitimi başarıyla geçsin:Saruboceq:
merhaba kızlar aranıza yeni katıldım siteyi sürekli takip ediyordum ve sonunda bende üye oldum bende evlat hasreti çekenlerdenim umarım hep birlikte mutlu sona ulsırız umarım güzel günler gelecektir
24 eylul, olmaz ya yaz gitsin arkadasim, bu skasi tabii lutfen yazar misin diye sordugumu dusunnuz kimbilir belki bir surpriz yasarim.
22 ayda hamile kalip kaybettim; kurtaj sonrasi ilk denemem olacak da 22 ayda hamile kaldigima gore birincisinde olmaz diye oyle soyluyorum, Allah buyuk, kismet diye yazdirmak geldi icimden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?