Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ay hiç bilmiyorum tatlım ben ne için yaptırdın sen o testi hormonlaramı baktılar
keşke hemşirelere felan sorsaydın

ben 2 kez aldım valla bende hep negatif çıktı yani bana doğru sonuç vermişti hamile değildimfisfisfis

bilgem hoş geldinnn
hoşbuldum canım geçmişi okuyup geliyorum

kızlar ben bugün adet oldum ..

ve ikinci aşılamam tutmadı...aslında şuan çok kötüyüm..

rabbime şu mübarek ayda bana bir evlat ver sağlıklı sıhatli ilk önce tüm müslüman kardeşlerime

daha sonra bana dedim...

ama olmadı....çok kırgınım.. oturup ağlamaya bile artık halim yok.....

Allah kabul etsin canım
benimde süprüzüm tutmadıkaydirigubbakcemile3
kasıklarında ağrın varmı şöyle bi dokun hafif bastır kist olunca yumruyu hissediyorsun birde idrara çıkarken ağrı yapar kist :bbo:

allah sabır versin cnm..Allah' a sığınmaktan başka çaremiz yok...

canım benim üzülme diyemiycem biliyorum çok üzülüyorsun o duyguyu bende yaşadım 1. aşılamamda 2.sinede cesaretim yok açıkcası
yinede kendini toparlamaya çalış herşeyin hayırlısı :Saruboceq:

Kızlar bıŞey sorcam ıdrar testınde 2.Çızgı t yazısının altındamı Çıkıyor ılla.bana acıl cvp yazarmısn

bilge senle aynı dönemde aşılama olduk sanırım, ben önümüzdeki ay 2. düşünüyorum..sen düşünmüyormusun?
ya aslında düşünüyoruz da benim ilk aşılamada psikolojim çok bozulmuştu şimdi eşim yine aynı şeyleri yaşamanı istemiyorum biraz daha bekleyelim diyor 1 tane daha yaptırıcaz kesinde ne zaman bilemiyorum bu ayı bi atlatalım kasım aralık olabilir yüksek ihtimal canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…