- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #37.321
hoşbuldum bitanem a.s.geçmişteydim yeni geldim
selam kızlar sizlere bişey sorucam.bilgisi olanlar lütfen bilgi verin
kan tahlili yaptırdım(hastalık listem) sonuçlar aşağıdaki gibi
Anti CMV ıgG pozitif
Anti Rubella ıgG pozitif.
diğer hastalıklar negatif çıktı
doktorum tatildeymiş haftaya gösterebilirim.bilgilerinizi bekliyorum
ben 2 kez aldım valla bende hep negatif çıktı yani bana doğru sonuç vermişti hamile değildimfisfisfiskızlar fortel erken gebelik testini kullanan varmı aranızda...7 gün öncesine kadar kesin sonuç veriyormuş...alsam mıki acaba diye düşünüyorum..bayada pahalı ama 19 tl CADIARZU
güvenilirliği kesin ise alabilirim
hoşbuldum canım geçmişi okuyup geliyorumbilgem hoş geldinnn
Çıkmadım gulerım kuran okuyorumda arad sİze bakıyorumŞİmdİ eŞİm aradı test alımı dıyor laıdmdeıdm yaptım negatıf dedım kandırıyonmu benı dıyor.
10u eŞİmİn dogum gunuona suprız yapmayı Çok İstİyodumama nasıp ya.
Artık acaba kıstmı varkı dİye dusunmeye baŞladım canım
heee bende inanıyorum bende de doğru sonuç verdiler kaydirigubbakcemile3NİYE İNANMIYOSUN BEN ŞİDİYE KADR YAPTIKLARIMDA HEP NEGATIFİ GÖRDUM VE HİÇ YANILTMADI BENI :) kaydirigubbakcemile3
kızlar ben bugün adet oldum ..
ve ikinci aşılamam tutmadı...aslında şuan çok kötüyüm..
rabbime şu mübarek ayda bana bir evlat ver sağlıklı sıhatli ilk önce tüm müslüman kardeşlerime
daha sonra bana dedim...
ama olmadı....çok kırgınım.. oturup ağlamaya bile artık halim yok.....
kızlar ben bugün adet oldum ..
ve ikinci aşılamam tutmadı...aslında şuan çok kötüyüm..
rabbime şu mübarek ayda bana bir evlat ver sağlıklı sıhatli ilk önce tüm müslüman kardeşlerime
daha sonra bana dedim...
ama olmadı....çok kırgınım.. oturup ağlamaya bile artık halim yok.....
bakayım canım hemenBİlge Özelİne msj attım bakarmısın
ayy okudum geldim ee neyapıyonuz??
Kızlar bİŞey sorcam İdrar testınde 2.Çİzgİ t yazısının altındamı Çıkıyor İlla.bana acİl cvp yazarmısn
ya aslında düşünüyoruz da benim ilk aşılamada psikolojim çok bozulmuştu şimdi eşim yine aynı şeyleri yaşamanı istemiyorum biraz daha bekleyelim diyor 1 tane daha yaptırıcaz kesinde ne zaman bilemiyorum bu ayı bi atlatalım kasım aralık olabilir yüksek ihtimal canımbilge senle aynı dönemde aşılama olduk sanırım, ben önümüzdeki ay 2. düşünüyorum..sen düşünmüyormusun?
crocusu , hayatçım sizler nasılsınız..opuyorumnanaktan
Kızlar bİŞey sorcam İdrar testınde 2.Çİzgİ t yazısının altındamı Çıkıyor İlla.bana acİl cvp yazarmısn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?