- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #37.341
Kızlar bİŞey sorcam İdrar testınde 2.Çİzgİ t yazısının altındamı Çıkıyor İlla.bana acİl cvp yazarmısn
Bİlge hemen bak hemde hemn .))
canım test yaptın galıba guzelım onlar cok degısık acaba senınkısı nasıl kı yaa ayyyy heyecanladın sımdı canım yaaa:1hug:
:kedi:
Yaa kızlar yok bİŞey umıtlenmek İÇİn Çok erken yaa ortalıgı velveleye vermeyelım nolurrr susun bakemm ssız olun kımse duymasın.....
ayyy canım benım allahım senı nazardan korusun be ıns melegın senınledır kusum anladım ben aslında duan senı emın olmadan kendını kaptrmak ıstemıyorsun dımı canım kıyamam ben sana kusum allahım su muberak gunlerde ıns yuzunu guldururu hayatımm :1hug:
ben nergis değil nilüfer olmuşumm bu arada kadriyecimm tamam aramızda çaktırmayız sen kesinleştir öyle paylaş bizimle (ALLAHIMMMM İNŞLLAAHHH KADRİŞ HAMİLEDİRRRR) sustummmm
slm arkadaşlar nasılsınız ben de 4 ay önce düşük yaptım bu arada prolaktin var ve bu ay tekrardan hamile kalmak istiyorum inş.hamile kalırım gel artık annene bebeğim
slm arkadaşlar nasılsınız ben de 4 ay önce düşük yaptım bu arada prolaktin var ve bu ay tekrardan hamile kalmak istiyorum inş.hamile kalırım gel artık annene bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?