Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ayy tatlımmm senın ıkıncı cızgımı cıktı allahım yarabıım ne olur bızımerakta bırakma bak aldım elıme mendılı beklıyorummm canımmm

bak ne olmuşş 150 ci msj mış nergis olmuşum ve sana inşallah hamilesindir yazdımm kaç gündür hesaplıyordum 150 de inşallah hepimiz hamile kalırız yazıcaktımm bakıyordum hep sen öyle deyince heyecandan hemen yazdım temennim sana oldu sadece inşallah bu bir işarettir

Yaa kızlar yok bıŞey umıtlenmek ıÇın Çok erken yaa ortalıgı velveleye vermeyelım nolurrr susun bakemm ssız olun kımse duymasın.....

1-2 saat önce uzanmıştım kuyruk sokumuma ara ara sancı girdi iyice paranoya oldum acaba hamilelikle bi alakası varmıdırki

ben nergis değil nilüfer olmuşumm bu arada kadriyecimm tamam aramızda çaktırmayız sen kesinleştir öyle paylaş bizimle (ALLAHIMMMM ıNŞLLAAHHH KADRıŞ HAMıLEDıRRRR) sustummmm

Yaa kızlar yok bİŞey umıtlenmek İÇİn Çok erken yaa ortalıgı velveleye vermeyelım nolurrr susun bakemm ssız olun kımse duymasın.....

ayyy canım benım allahım senı nazardan korusun be ıns melegın senınledır kusum anladım ben aslında duan senı emın olmadan kendını kaptrmak ıstemıyorsun dımı canım kıyamam ben sana kusum allahım su muberak gunlerde ıns yuzunu guldururu hayatımm :1hug:

TEEKKURLER ...a.s.

slm arkadaşlar nasılsınız ben de 4 ay önce düşük yaptım bu arada prolaktin var ve bu ay tekrardan hamile kalmak istiyorum inş.hamile kalırım gel artık annene bebeğim

slm arkadaşlar nasılsınız ben de 4 ay önce düşük yaptım bu arada prolaktin var ve bu ay tekrardan hamile kalmak istiyorum inş.hamile kalırım gel artık annene bebeğim

geçmiş olsun cnm biran evvel hayırlısıyla sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına
benim 1 sene oldu düşük nedeniyle kürtaj olalı son 5-6 aydır istiyoruz olmuo şu mübarek günlerde allah dualarımızı kabul ediverir inşallah

bumuyani canım benim ara kanamamdan dolayı adet tarihim degişti bugün çatlatma ignemi oldum
inşallah bu ay hamiş olurum
yeni tarihm 23 yada 24 eylül sanırım

kızlar benide listeye alınnn...
adetim 29 eylül...
hamiş haberleri umut olsun hepimize..

canımgecmiş olsun senı hatırladım guzel hberini burda paylaşmiştin bızımle inş en yakın zmanda bu guzel hberi yeniden veririisn bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…