- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #37.601
kızlar selam ben çift çizgiyi görmek istiyomuyum istemiyomuyum bilmiyorum:) korunmam gerekiyodu çünkü kürtaj oldum ilişki yasagı bitti 3 ay korncaktık ama malesef ilk günden korunamadık kürtajın 14 günüydü hemde bende sizlerle gün saycam bu ayda yani:) hem istiyom hamiş olayım hem korkuyorum rahim kendini toparladımı die off off:)
korkma canım Rabbim bişey olsa korur zaten içini ferah tut senkaydirigubbakcemile5kızlar selam ben çift çizgiyi görmek istiyomuyum istemiyomuyum bilmiyorum:) korunmam gerekiyodu çünkü kürtaj oldum ilişki yasagı bitti 3 ay korncaktık ama malesef ilk günden korunamadık kürtajın 14 günüydü hemde bende sizlerle gün saycam bu ayda yani:) hem istiyom hamiş olayım hem korkuyorum rahim kendini toparladımı die off off:)
ben bu ayın 2 -3 ü gibi olmam gerekiyodu canım
yani kalmadı geçti delikafadulden
yaaa beklemek zor ben daha yumurtlamadım bile ay sonun beklemek zor.....
e canım test yaptınmııııııı:)
canım benimde başımdan geçti aynı olay
ben korunmadım 5, ay bitti ama bebek falan yok daha
yani rahim toparlanmadan zaten bebek olmaz korkma
doktor banada koruncaksın dedi
sonra kürtajımı yapan doktorda rahim kendine gelmeden zaten bebek olmaz rahat ol dedi bana
ALLAH GEÇİRSİNN ALLAH GEÇİRSİNN HADİİİ CANIMM:sm_cool:
evet 3 gün geçince kan testi yaptırdım
negatif ama daha adet olamadım ama bu aralar olcak gibiyim kafamçokkarıştı
hayırlısı hakkımızda inşallah
işte bu beni çok mutlu ettiiiii:) insallah hamişimdir diyelim ozaman :)
yaaaa insallah olmasssınnn
benimde 3 günüm var ama 3 yıl gibi gelio bana yaa
olsun canım bundada bir hayırdır vardır belki bebişin kendi gelecek dur bakalım üzülme hemenyasakkelimeNOLSUN CNM DÜN regl oldum:sinifsinif:aşılama olursa bayramın 2.gününe denk glyr yarn dru arayıp söylüycem bakalım açık olurmu olmazmı klinik bu ayda olmassa ztn artık ne diyimkiii 3 aydır hep böle oluyomafoldumben
Bu arada mÜrvetİn Çok İŞİ var galİba gelemedİ hİÇÇ
evet cnm bende bı koyu galatasaraylı olarak yazmaya gerek duydum onu..
GALATASARAY ZEKAT OLARAK FENERBAHCEYE BIR KUPA VERSİN:roflol:
geçer canım merak etme
inşallah olmazsın bi de sana halay çekeriz burdaa :teytey:
yaw kızlar ramazan bıttı nerdeyse ya bayram geldıbnm bayram sekerımde ıns göbişimdedirrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?