- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #37.641
kızlar nasılsınızz
iyiyiz canım sen nasılsın a.skızlar nasılsınızz
valal ne oldu bılmıyorumkı tatlım havalrdan sanırım bole oldumhayırdır canım yaaaaaaa :teselli:
noludu kim ne yaptı sana bak getirmesinler beni orayaa döverim onları :mymeka:
inş canım inş.. hep beraber başlarız halaya allahım sana hediyelerin en güzelini kısmet etmiştir inş.bende bunu yazarken cok heyecanlandım kızalr valla hamıleyıımmmmmmmmm dıye yazıcm zaten inş bıde testımı cekıp koyucam hehe
ben bu aksamda ıyıyım halamalra ıftara gıdegızz:))kızlar akşama ne yemegı yapıonuz bakıymmm
bilgem sen nasılsın kusum konusmadık epeydırrrgörüşürüz sevalim nurcummm
kızlar test yaptım 2.cızgı sılıkte olsa cıktı.hala ınanamıyorum.1.5 yıldır ugrasıyoduk.o gun hıc gelmıcek sanıyodum ama geldı.kan testı verdım yarın cıkacak.dua edın dogru olsun
kızlar test yaptım 2.cızgı sılıkte olsa cıktı.hala ınanamıyorum.1.5 yıldır ugrasıyoduk.o gun hıc gelmıcek sanıyodum ama geldı.kan testı verdım yarın cıkacak.dua edın dogru olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?