Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

bende bunu yazarken cok heyecanlandım kızalr valla hamıleyıımmmmmmmmm dıye yazıcm zaten inş bıde testımı cekıp koyucam hehe

kıslar benim işim çıktı sonra görüşürüz
Allaha emanet olun canlarım öpüldünüz opuyorumnanaktan

ayyy ebnde bilmiyorum
domates biber kızartcam çorbamla pilavımda var
tatlıda var daha ne olsun dimi

hayırdır canım yaaaaaaa :teselli:
noludu kim ne yaptı sana bak getirmesinler beni orayaa döverim onları :mymeka:
valal ne oldu bılmıyorumkı tatlım havalrdan sanırım bole oldum

bende bunu yazarken cok heyecanlandım kızalr valla hamıleyıımmmmmmmmm dıye yazıcm zaten inş bıde testımı cekıp koyucam hehe
inş canım inş.. hep beraber başlarız halaya allahım sana hediyelerin en güzelini kısmet etmiştir inş.

kızlar akşama ne yemegı yapıonuz bakıymmm
ben bu aksamda ıyıyım halamalra ıftara gıdegızz:))

görüşürüz sevalim nurcummm
bilgem sen nasılsın kusum konusmadık epeydırrr

kızlar test yaptım 2.cızgı sılıkte olsa cıktı.hala ınanamıyorum.1.5 yıldır ugrasıyoduk.o gun hıc gelmıcek sanıyodum ama geldı.kan testı verdım yarın cıkacak.dua edın dogru olsun

kızlar test yaptım 2.cızgı sılıkte olsa cıktı.hala ınanamıyorum.1.5 yıldır ugrasıyoduk.o gun hıc gelmıcek sanıyodum ama geldı.kan testı verdım yarın cıkacak.dua edın dogru olsun

çok sevindim cnm allah tamamına erdirsin diyelim sağlıcakla 9 ay 10 gün geçirip alırsın inşallah bebişini kucağına darısıda başımızaa:Saruboceq:

Çok tebrik ederim canım en kısa sürede çizgiyi net görürsün inşallahhalkisalkisalkis

Mürvetcim ben geldim gitmişsin ben öyle KK yı dolaşıyodum
eve bayadır konuşamadık senle

selam vermeden pat diye daldım kusura bakmayın:1rolleyes:
herkese selam kızlar benide alın aranıza benimde 2,5 senedir bebişim olmadı sebepsiz infertiliteyim klomen tedavileri ve 2 aşılama geçirdim şimdi beklemedeyim:sm_confused:

canım tebriklerrrrrrrrr
darısı başımıza inşallahhhhhhhhh:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…