- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #37.661
selam vermeden pat diye daldım kusura bakmayın:1rolleyes:
herkese selam kızlar benide alın aranıza benimde 2,5 senedir bebişim olmadı sebepsiz infertiliteyim klomen tedavileri ve 2 aşılama geçirdim şimdi beklemedeyim:sm_confused:
kızlar test yaptım 2.cızgı sılıkte olsa cıktı.hala ınanamıyorum.1.5 yıldır ugrasıyoduk.o gun hıc gelmıcek sanıyodum ama geldı.kan testı verdım yarın cıkacak.dua edın dogru olsun
kızlar hala ınanamıyorum ya bu yazılanlar banamı yazılıyo dıye.herdun dua edıyorum allahım herkese nasıp et dıye.hıc umudununzu kaybetmeyın sakın.ben gercekten hıc olmıcak sanıyodum.3 yıllık evlıyım .hıc goremıcem o gunlerı sanıyodum ama oluyomus kızlar.umudunuzu sakın yıtırmeyın..
ay cok heyecanladım ya ben hep kendım alır kendım yaparım gercı bı kaç aydr yapmama fırdat gelmeden adet olmustum ama sımdı esıme dedım al dıye belkıde cıkcıagı için bu kadar cesaret lendım esımden ıstedımkaydirigubbakcemile3
Kızlar doktoragıtım buugn bılıyosunz 11gunluk bİ egcıkmem vardı burda ayzmadım kımseyı umıtlendırmk İstemedım Çunku .
İdrra tetsı pozİtİfsonuÇ verdı ve bıkaÇ gundur eŞİmle ayakarımz yerden kesılmİŞtİ adeta
ama buugn kantetsı yaptırdık sonuÇ negatİf doktor test yanlıŞtır dıyorr.ve buayda bÖle gectı yanı
bİd ekıst oluŞlmuŞ deİd solda kıst varmıŞ onun İÇİn İlaÇ verdİ adetın 5.gunukullancakmİŞİm baŞlıcakmİŞm yanı.
AŞılayı buayda erteledı yyoksa buay aŞılamaya gİtcektık nese vardır bundada bı ahyır
eŞİm Çok uuzldu ben en Çok eŞİm İÇİn uuzldum teld etumgun onu tesellı etmeye calıŞtım
gercı benıkım tesellı etcek bİlemİyorum
İŞİn garİbİ annemlere kayınvalİdmelre ve kankamıza sÖlemİŞtİk eŞİme sÖyleme dedİm bÖle guzel hhber sÖylenmezmİdedİ
bbamın gÖzlerİ doldu bugun oda tum gun yanımdyadı canım babcım benım .
Olsun kızım dıyor bız sneı sevıyrouz dıyo sen uzulme dıyor ..
Daha neelr nelr naıl tesellİ etcegını bılemdı benı ablamda vardı bugun yanımda.
Buarad hastad aoldumzaten sabh bıkaÇdmala kan geldı doktor hemn gel dedİbız hala yerelŞme kanıdır faln dıye umıt edıyroduk doktrumzda dsahıl ama kantestını gÖrunce
Önumzdekı aydna umıdm yok aÇıkcası ama bu ugurlu lİstede adım olsun İsİtİyorum ve eklıycem kendımıde.
Ee hadİ yenı hamİŞler gelsİn bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?