- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #38.041
arkadaşlar bende bendeki değişiklikleri yazayım inş hamileyimdir daha 3 gün var nasıl geçecek bilmiyoruum
göğüslerim aşırı şişti ve çok acıyor 7-8 gündür
bazen sağ kasığıma, bazen sol kasığıma, bazende göbeğimin tam ortasına sancı vurup geçiyor 7 gündür
belim ağrıyor son 2 gündür
göğüslerimde ufak ufak sivilceler çıktı
sadece bir gün oda dün başım döndü
mide bulantısı yok
midemde çok gaz var
gözbebeklerim bazen çok iri oluyor
inşallah rabbim hayırlı evlatlar verir isteyen bütün anne adaylarına..bitsin artıkkkk 4 yıllık hasretim( anne olmak istiyorummmm.. Allah ım kucağımızı boş bırakma.. isteyen herkese sağlıklı sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip et inşallah.. bizleri annelik duygusundan mahrum bırakma yarabbim..:Saruboceq:
cnm ıns sende bızde bu ay hamiş oluruz gercı ben test yaptım negtıf ama daha kırmızlar gelmedı o yuzden umıdımı yıtırmek ıstemıyorummm
canım hş geldin güzel dileklerin için çok sağol inşallah muradına erersin canımarkadaşlar bende bendeki değişiklikleri yazayım inş hamileyimdir daha 3 gün var nasıl geçecek bilmiyoruum
göğüslerim aşırı şişti ve çok acıyor 7-8 gündür
bazen sağ kasığıma, bazen sol kasığıma, bazende göbeğimin tam ortasına sancı vurup geçiyor 7 gündür
belim ağrıyor son 2 gündür
göğüslerimde ufak ufak sivilceler çıktı
sadece bir gün oda dün başım döndü
mide bulantısı yok
midemde çok gaz var
gözbebeklerim bazen çok iri oluyor
inşallah rabbim hayırlı evlatlar verir isteyen bütün anne adaylarına..bitsin artıkkkk 4 yıllık hasretim( anne olmak istiyorummmm.. Allah ım kucağımızı boş bırakma.. isteyen herkese sağlıklı sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip et inşallah.. bizleri annelik duygusundan mahrum bırakma yarabbim..:Saruboceq:
ya kızla çok üzgünüm bu ay kırmızılandım ayın 11 inde olduğumda ağladım nedense bu sefer üzüldüm herşeyin hayırlısı rabbim benim için güzel olanı bilir...beklenen tarih 7 ekim
canım hş geldin güzel dileklerin için çok sağol inşallah muradına erersin canım
belirtilerin hamile diyor özelliklede kasıklarındaki batmalar inşallahhhh:Saruboceq:
ağzın bal yesin diyeyim bendee :) inş :icecream:
resimisis senin sorunun varmı canım a.s
adın nedir nikini söylemek biraz uzunda kaydirigubbakcemile3
resimisis senin sorunun varmı canım a.s
adın nedir nikini söylemek biraz uzunda kaydirigubbakcemile3
kızlar iyi geceler. adetime 4 gün var ama bugün dayanamadım test yaptım. çok çoookk silik ikinci çizgiyi gördüm. yarın sabah tekrar yapacağım. bakalım hayırlısı
canım bu soruyu sana sormuştum yenisin heralde anlamadın :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?