- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #38.081
canım ya düşükler çok zor oluyor biliyorum bend eyaşadım o günleri 3 sene önce:çok üzgünüm:
o günden sonrada tedavide olduysam hala hamile kalamadım :çok üzgünüm:
cnm inşaallah Rabbim tüm isteyenlere verir. hayat bir sınav ve güzel şeyler maalesefki kolay kazanılmıyor. Allah daha kötü şeylerle sınamasın bizleri. sabret canım ve gönülden dua et. mutlaka olacaktır. ama birazcık zamanı var demekki. ben kendimi hep böyle teselli ediyorum
evet canım zaten rabbim sabrını vermese 6.5 sene nasıl dayanılırdıki :çok üzgünüm: rabbim hakkımızda hayırlıssını versin hepimize :Saruboceq:
yada yarın sabah ılk ıdrarla test yapıyım hangısını ypıyım kızlarr sıze sorıyımmm kararı sız verın hadeekaydirigubbakcemile3
herkese ii geceler..
yada yarın sabah ılk ıdrarla test yapıyım hangısını ypıyım kızlarr sıze sorıyımmm kararı sız verın hadeekaydirigubbakcemile3
ay valla cnm hastaneden gelırkene zaten buraya gelene kadar sabredemem hemen msj atarım sana kadrişe guleree bılgeyee :)
günaydın kızlarrr gecen hafta pek sızlerle olamadım ama bu hafta yanınızdayım ıns:)) şöle bi geçmişe bakıpda gelemem ben ne var ne yok
eylül olmadı,dün regl oldum,bende ekimde çift çizgiyi görmek istiyoruuuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?