Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

yada yarın sabah ılk ıdrarla test yapıyım hangısını ypıyım kızlarr sıze sorıyımmm kararı sız verın hadeekaydirigubbakcemile3

benim 4 gün vardı yaptım bu sabah. sende bi dene bakalım. ama cıkmassa üzülme tabi. idrar testleri cok yanıltıyor biliyorsun

ay valla cnm hastaneden gelırkene zaten buraya gelene kadar sabredemem hemen msj atarım sana kadrişe guleree bılgeyee :)

saol sıdelyacımm bn zaten yapmiştım bundan 3 gun nce falan negatıf tı bu sefer kan testı yapıpp tamamen kesın yanı ogrenmek ıstıyorummm

kızlar hepinize iyi geceler. sabah insallah çift cizgiyi tekrar görürüm. sonra da kan testi yaptırırım zaten. haber veririm. hoşçakalın

günaydın kızlarrr gecen hafta pek sızlerle olamadım ama bu hafta yanınızdayım ıns:)) şöle bi geçmişe bakıpda gelemem ben ne var ne yok

Günaydın şekerler
nasılsınızzz
ben çok yorgunum hafta sonu dinlenemeden işe geldim
evi temizledim baştan aşşa iki kişi bu kadar kirletmeyi nasıl beceriyoz ki anlamıyorum
bu arada ben hala adet olmadım sinir olmaya başladım
tek artısı var ama ramazan bitti benim oruçlar tamam hiç bozmadım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…