Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ikramayacım hiç kafana takma aynı seyı bana da soruyolardı,tabı ıkı tane dusuk yaptım,bunu duyunca hem utanıyolar sordukalrı ıcın hem de hala devam edıyolar sormaya ,ben de artık soyle dıyorum soranlara;'cok kızıyorum bu soruyu soranlara,insanın cinsel hayatını sorgular gıbı,zaten oldugum zaman haber verırım merak etmeyın'diyorum kım olursa olsun güzel bir dılle bu cevabı verıyrm bır daha sormuyolar artık bana ıse yarıyokaydirigubbakcemile2

nurtencim aynen bende senin durumundayım .. piknik tüpü gibi dolaşıyom etrafta.. ben gerçi adet olsamda rahatlasam diyorum.. + 3gündür karnım ağrıyo.. biraz ip atlasam iyi gelirmi acep
sende atlamak istemisin.. gel kuşum alayım senide yanıma

evt hakkımızda hayırlısı olur inş hepimiz için ya takmıyayım diyorum da milletin hadi artık yapın bir tane gibi sorularınla sitres yapmamak mümkün değil

geldim canım geldim
atlarım valla
ohhhhhhhhhhh sonrada göbek atarız biraz :dance: :dance: :dance:

crocusu bankada naptın kıızz. öğlenden önce bende bankadaydım.. görmedinmi beni yoksam sengözlerimebaksanab

geldim canım geldim
atlarım valla
ohhhhhhhhhhh sonrada göbek atarız biraz :dance: :dance: :dance:

olur valla.. yoksam bu hal kan ağlatacak bizi..kaydirigubbakcemile3
haydi biraz kıvırakta gazları atakkaydirigubbakcemile3 hoop 1-2 hoop 1-2 birazda spor yapak hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

olur valla.. yoksam bu hal kan ağlatacak bizi..kaydirigubbakcemile3
haydi biraz kıvırakta gazları atakkaydirigubbakcemile3 hoop 1-2 hoop 1-2 birazda spor yapak hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

hihoyyyt hihoyyyt zemuszemus :sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance: :dance:
haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hop hop hop
canım ya bişi dicem
bu puanlamayı nerden yapıyosunuz ben acemiyim bu konularda daaa :kedi:

gülercim yaaa 12 gün oldu benim o kadar harekete patlamadı
kocişte uğraşıyo ama genede yok kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:

valla benim kocişin hoşuna gidiyo benim bu durumum..:kedi:
ee göüğslerim oldu sukuut füzesi gibi.. ee totomda büyüdü:kedi:
ama ben hiç hoşnut değilim.. patlatacam bu pinik tüpünüüü haydeee 1-2-3 hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt1-2-3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…