Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

2 tane bebeğimi 5,5 aylıkken düşürdüm. rahimağzı sorunum var. 2. bebeğimi mayıs ayında kaybettim. doktorum 4 ay korunun dedi. bu ay son kez korunduk.ekimde çalışmalara başlıcaz.
kısaca sorunum bu..

2 tane bebeğimi 5,5 aylıkken düşürdüm. rahimağzı sorunum var. 2. bebeğimi mayıs ayında kaybettim. doktorum 4 ay korunun dedi. bu ay son kez korunduk.ekimde çalışmalara başlıcaz.
kısaca sorunum bu..

amin canım, bende pco da var. Bu ay regl im sökülmedi daha. onu bekliyorum. sökülse deneme yapacağız inşallah. önümüzdeki ay klomene başlıcam..

kısaca sorunum bu..

samyelı gecmiş olsun canım,insallah bi dahakıne bı sorun cıkmaz hayırlısıyla,

cnm pko bendede var bnde sun hastayım yanı bugun oldum daha sokulmedım adetımın 5.gunu klomene baslıcm bendee ıns ekımde gelır bebişmizzz artık yorulmaya basladım gercı henuz 1.5 yıl oldu ama ınann sankı yıllar gecmiş gibi

canım ben 2. bebeğime klomenle hamile kaldım. ilk klomen kullandığımda oldu. Allahıma çok dua ediyorum. 3. ünde serklaj yani rahimi dikecekler.. bakalım hayırlısı...

yaaaaaaaaa beni eylül listesinden çıkarın kırmızı kartı gördüm nasipse bu ay aşılamaya geçeceğiz yarın için randevu aldım moralimm çooooooooooooooook bozuk yeni tarih 11 ekim ilk aşılamam olacak

sağol canım Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah
Dün rüyamda tahlil yapıyorum çift çizgiyi görüyordum ama dediğim gibi rüya işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…