Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ayyyy inş canım inşallah allahım gönlüne göre verisn şu mübarek günlerde

inşallah canım tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın, o parada sizin bebğinizin harcamalaı için kullanılır..

canım tebrik ederim.
Korkma tatlım Mevlam 2 nizide korusun inşallah

amiiiiiiiiiinnn
inşlh kızlar.. allah hepinizden razı olsunopuyorumnanaktan.. ben çıkıyorum şimdi.. öğleden sonra görüşmek üzere

kıssss delikafadulden hadi hayırlısı kuşum inşallah hazırlık paranız olur bidenemmmm

Ayy günaydın kızlarrrfr
ben karga ... yemeden gelmiştim kimsecikler yoktu neyse dolmuş topikimizzz hihoyyyt

kizlar bugün regl günüm bakalim ne olcakkkk valla bel agrim dünden beri baya bir var her akintida wc ye kosuyorum sükür birsey yok dahaaaa rabbim bu kandilin hürmetine hayirli bir evlat nasip etsin beklemediki arkadslarla beraber insallahhhhhhh.

canım tebrik ederim.
Korkma tatlım Mevlam 2 nizide korusun inşallah

amin inşallaa cnm teskur edıyorum hepınıze ama nekadar stre yapmamaya calıssamda oluo elımde dgıll :bbo: ilk bebegım düşük olunca korkuyorumm .. allahım bu mubarek gunde bebegımı bana bagıslasın senağlama hepımıze bebgımızı bagıslasın allahımm

mrh cnm bende hamılelıgımı öğrenelii 5 gün oldu nerdeyse 5 haftalık hamileyım benımde akıntım vardıı ve aşırı derecede bacaklarım ve belim agrıyorduu ama ben en çok göğüsümden anladımm uçları cok hassaslasmıstı agrıodu dokunamıodumm senınde gonlune gore versın yuce rabbımm

masallah rabbim tamamina erdirsin canim.
dedigin gibi bacaklarim karnim belim dedigin gibi gögüs uclarim bir tuhaf koyu olan yeri siskin duruyor ve uclarida öyle.regl belirtisi de genelde böyle olunca valla 4 günü atlatsam iyidir.ama isin güzeli uzandigim zaman bel ve karnimin agrisi geciyor oturunca yada ayakta olunca basliyor.regl agrisi olsa uzanincada devam etmesi lazim gibime geliyor.
rabbim herkesin gönlündekini versin insallah bu mübark günde.senle mayis topiginde bulusuruz artik insallahkaydirigubbakcemile5

cnm aynen benımde öle halen öyle yanıı uzanınca gecıooo ama adette ölemıydıkk kıı degıldıkk ben uzansamda sancı vardıı. bırde ben adet gunume 1 gun kala ıdrar tesetı yaptım hemen çıktıı belkı herkesınkı cıkmamıs olabılı ama benımkı 1 gun kala cıktıı ıdrar testı yaptımm sende 2 gun felan gecsın yap. ınsallaa cıkar ama galıba hamişe benzıosun belırtılerımız aynıı cnmm ınsallaa 2010 mayıs annelerı oluruzz.. :sm_cool:

canın mı sıkıldı,,
Ölçüye gitmiştim. geldim şimdi.

evet herkes ortadan kayboldu bi anda kaydirigubbakcemile3

inşallah olmazsın canım inşallah hamilesindir:Saruboceq:

amin tatlım :Saruboceq:

ayyy insallah canim yaaa hihoyyyt ben 3 günü atlatayim öyle test yapayim diyorum tabi 3 gün gecerseeeeekafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…