- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #38.321
evet kuşum tüp bebek için bayram kredisi indiriminden yararlanalım dedik..ama şimdilik parayı yine bankada bırakıcaz. Nezaman gitmeye karar verirsek ozaman kullanıcaz.. Yoksa bizim o parayı bu maaşla biriktirmemiz imkansız.. Evimiz kira zaten aşılama vede ilaçlar içinde zor para ayarlıyoduk değilki biriktirelim.
(gerçi inşlh bu para tüp için değilde bebişimizin hazırlıkları vede doğum için kullnmak nasip olur)
evet kuşum tüp bebek için bayram kredisi indiriminden yararlanalım dedik..ama şimdilik parayı yine bankada bırakıcaz. nezaman gitmeye karar verirsek ozaman kullanıcaz.. yoksa bizim o parayı bu maaşla biriktirmemiz imkansız.. evimiz kira zaten aşılama vede ilaçlar içinde zor para ayarlıyoduk değilki biriktirelim.
(gerçi inşlh bu para tüp için değilde bebişimizin hazırlıkları vede doğum için kullnmak nasip olur)
mrh kızlar günaydınnn!
12 agustos benım son adet tarıhım di. tamm ayın 11 eylülde ıdrar testı yaptım çift çizgi cıktı.. tekrar 12 eylulde tekrar yaptım oda çift çizgi cıktıı. doktora gıttım haftaya c.tesı gel dedi hamilelik kesesi görundu ama ben yınede korkuyorumm çunku ben 8 ay önce düşük yapmıstımmm .. off şimdi cok korkuyorumm cok streslıyımmm..
evet kuşum tüp bebek için bayram kredisi indiriminden yararlanalım dedik..ama şimdilik parayı yine bankada bırakıcaz. nezaman gitmeye karar verirsek ozaman kullanıcaz.. yoksa bizim o parayı bu maaşla biriktirmemiz imkansız.. evimiz kira zaten aşılama vede ilaçlar içinde zor para ayarlıyoduk değilki biriktirelim.
canım tebrik ederim.
Korkma tatlım Mevlam 2 nizide korusun inşallah
kizlar bugün regl günüm bakalim ne olcakkkk valla bel agrim dünden beri baya bir var her akintida wc ye kosuyorum sükür birsey yok dahaaaa rabbim bu kandilin hürmetine hayirli bir evlat nasip etsin beklemediki arkadslarla beraber insallahhhhhhh.
mrh cnm bende hamılelıgımı öğrenelii 5 gün oldu nerdeyse 5 haftalık hamileyımbenımde akıntım vardıı ve aşırı derecede bacaklarım ve belim agrıyorduu ama ben en çok göğüsümden anladımm uçları cok hassaslasmıstı agrıodu dokunamıodumm senınde gonlune gore versın yuce rabbımm
masallah rabbim tamamina erdirsin canim.
dedigin gibi bacaklarim karnim belim dedigin gibi gögüs uclarim bir tuhaf koyu olan yeri siskin duruyor ve uclarida öyle.regl belirtisi de genelde böyle oluncavalla 4 günü atlatsam iyidir.ama isin güzeli uzandigim zaman bel ve karnimin agrisi geciyor oturunca yada ayakta olunca basliyor.regl agrisi olsa uzanincada devam etmesi lazim gibime geliyor.
rabbim herkesin gönlündekini versin insallah bu mübark günde.senle mayis topiginde bulusuruz artik insallahkaydirigubbakcemile5
canın mı sıkıldı,,
Ölçüye gitmiştim. geldim şimdi.
kizlar bugün regl günüm bakalim ne olcakkkk valla bel agrim dünden beri baya bir var her akintida wc ye kosuyorum sükür birsey yok dahaaaa rabbim bu kandilin hürmetine hayirli bir evlat nasip etsin beklemediki arkadslarla beraber insallahhhhhhh.
amin tatlım :Saruboceq:amin inşallaa cnm teskur edıyorum hepınıze ama nekadar stre yapmamaya calıssamda oluo elımde dgıll :bbo: ilk bebegım düşük olunca korkuyorumm .. allahım bu mubarek gunde bebegımı bana bagıslasın senağlamahepımıze bebgımızı bagıslasın allahımm
ayyy insallah canim yaaa hihoyyyt ben 3 günü atlatayim öyle test yapayim diyorum tabi 3 gün gecerseeeeekafamçokkarıştıcnm aynen benımde öle halen öyle yanıı uzanınca gecıooo ama adette ölemıydıkk kıı degıldıkk ben uzansamda sancı vardıı. bırde ben adet gunume 1 gun kala ıdrar tesetı yaptım hemen çıktıı belkı herkesınkı cıkmamıs olabılı ama benımkı 1 gun kala cıktıı ıdrar testı yaptımm sende 2 gun felan gecsın yap. ınsallaa cıkar ama galıba hamişe benzıosun belırtılerımız aynıı cnmm ınsallaa 2010 mayıs annelerı oluruzz..:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?