- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #38.301
Ya ben anlamadım ya, 10 gündür karın ağrım var. 2 gündür de kasık ağrım var ama 2-3 damla kan geliyor gerisi gelmiyor.. Karnım çok şiş ve bende çok sinir yapıyor..
Ya ben anlamadım ya, 10 gündür karın ağrım var. 2 gündür de kasık ağrım var ama 2-3 damla kan geliyor gerisi gelmiyor.. Karnım çok şiş ve bende çok sinir yapıyor..
canım benimde 12 gün geçti adetim
bendede karın ve kasık ağrısı vardı
ama geçti şu anda rahatım nedendir bilmiyorum
ama benim testler negatif
kendimize dikkat etmiyoruz üşütüyoruz ondan heralde
samyeli canım kanda yada idrarda baktırdınmı ?
yerleşme değil değilmi ?
belli olmaz canım ya sen bi yap bakalım test
bebek düşünmüyormusunuz ?
mrh kızlar günaydınnn!
12 agustos benım son adet tarıhım di. tamm ayın 11 eylülde ıdrar testı yaptım çift çizgi cıktı.. tekrar 12 eylulde tekrar yaptım oda çift çizgi cıktıı. doktora gıttım haftaya c.tesı gel dedi hamilelik kesesi görundu ama ben yınede korkuyorumm çunku ben 8 ay önce düşük yapmıstımmm .. off şimdi cok korkuyorumm cok streslıyımmm..
öncelikle çok tebrik ederim.. hayırlısıyla kalp atışınıda duymayı nasip etsin mevlam inşlhmrh kızlar günaydınnn!
12 agustos benım son adet tarıhım di. tamm ayın 11 eylülde ıdrar testı yaptım çift çizgi cıktı.. tekrar 12 eylulde tekrar yaptım oda çift çizgi cıktıı. doktora gıttım haftaya c.tesı gel dedi hamilelik kesesi görundu ama ben yınede korkuyorumm çunku ben 8 ay önce düşük yapmıstımmm .. off şimdi cok korkuyorumm cok streslıyımmm..
sağol kuşuum.. geçmişteydim şindik geldim.. ama çıkıcam birazdan evi toparlayım bankaya gidicem kredi içingülerim nasılsınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?