Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Ya ben anlamadım ya, 10 gündür karın ağrım var. 2 gündür de kasık ağrım var ama 2-3 damla kan geliyor gerisi gelmiyor.. Karnım çok şiş ve bende çok sinir yapıyor..

Ya ben anlamadım ya, 10 gündür karın ağrım var. 2 gündür de kasık ağrım var ama 2-3 damla kan geliyor gerisi gelmiyor.. Karnım çok şiş ve bende çok sinir yapıyor..

canım benimde 12 gün geçti adetim
bendede karın ve kasık ağrısı vardı
ama geçti şu anda rahatım nedendir bilmiyorum
ama benim testler negatif
kendimize dikkat etmiyoruz üşütüyoruz ondan heralde

samyeli canım kanda yada idrarda baktırdınmı ?
yerleşme değil değilmi ?

canım benimde 12 gün geçti adetim
bendede karın ve kasık ağrısı vardı
ama geçti şu anda rahatım nedendir bilmiyorum
ama benim testler negatif
kendimize dikkat etmiyoruz üşütüyoruz ondan heralde

bayram sonrası tatile gideceğiz inşallah. tatil sonrası gelince doktora tekrar gitcem...
acayip gaz yapıyor.:jeyyar:

samyeli canım kanda yada idrarda baktırdınmı ?
yerleşme değil değilmi ?

o hiç aklıma gelmedi benim. Sözüm ona korunuyoruz ya ondan düşünemedim hiç. valla doğru söylüyorsun ,önce bi test alayım eczacneden onu yapayım. ama sanmıyorum benim zaten düzenli değil, pco var bende.. ama genede aklım kalmasın.

mrh kızlar günaydınnn!
12 agustos benım son adet tarıhım di. tamm ayın 11 eylülde ıdrar testı yaptım çift çizgi cıktı.. tekrar 12 eylulde tekrar yaptım oda çift çizgi cıktıı. doktora gıttım haftaya c.tesı gel dedi hamilelik kesesi görundu ama ben yınede korkuyorumm çunku ben 8 ay önce düşük yapmıstımmm .. off şimdi cok korkuyorumm cok streslıyımmm..

hayırlı olsun canım yaa..:teytey::teytey::teytey:
çok sevindim. ama sen stres yapma rahat ol, konuş onunla. sana sıkı sıkı tutunsun canım.

hepimizin kandili mubarek olsun arkadaşlar...:Saruboceq:

öncelikle çok tebrik ederim.. hayırlısıyla kalp atışınıda duymayı nasip etsin mevlam inşlh

gülerim nasılsınnnn
sağol kuşuum.. geçmişteydim şindik geldim.. ama çıkıcam birazdan evi toparlayım bankaya gidicem kredi için

evet kuşum tüp bebek için bayram kredisi indiriminden yararlanalım dedik..ama şimdilik parayı yine bankada bırakıcaz. nezaman gitmeye karar verirsek ozaman kullanıcaz.. yoksa bizim o parayı bu maaşla biriktirmemiz imkansız.. evimiz kira zaten aşılama vede ilaçlar içinde zor para ayarlıyoduk değilki biriktirelim.

(gerçi inşlh bu para tüp için değilde bebişimizin hazırlıkları vede doğum için kullnmak nasip olur)

günaydın kızlar kadir geceniz mübarek olsun yüce mevlam insallah hepimizi bebeksiz bırakmasın biran önce bebişlerimiz gelsin inşallah O ol derse olur o yüzden ümidimi kaybetmiyorum biliyordur vaktini zamanını üzülüyoruz ama boşuna biliyorum bebişlerimiz gelsin güleceğiz bunlara ama insanoğlu herzaman istediği zaman olsun ister isteklerinin ama bazen beklemek gerekir isyan etmeden beklemek çok önemli şükür yarabbimize güler canım öpüuom seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…