- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #38.401
canım hoş geldin aramıza Allah inşallah gönlüne göre verir bebişinin alırsın kucağına bir şey sormak istiyorum ilk aşılamanmı benim adt tarihim 16 eylül eğer bebiş olmzsa bu ay aşılma düşünüyoruz biz 5 yıldır bekliyoruz sizin ne kadar süre oldu aşılmaya karar vermek içn
aşılamanın kaçıncı günü bugün...teşşekür ederim canım allah herkesin gönlüne göre versin biz karar vermedik dr karar verdi. çünkğ eşimde de sperm hareketlerinde problem olduğu için doktorum aşılama yapalım dedi. birde benim yumurtlamam hiç olmuyordu. o yüzden haplarla yumurtlatıp çatlatma iğnesi vurup aşılam ayaptı. cnm sende dr danış bence
yardım edin arkadaşlar kafayı yiyeceemmm( beklenen adet tarihim 17 si bugün 1 saat önce falan 1-2 damla kadar açık pembe bi akıntım olmuş.. çok üzüldüm ( göğüs ağrım kasık ağrım devam ediyor. bu akşam test yapayım bakayım dedim ne çıkarsa çıksın artık dedim. ve testi yaptım. 2. çizgi varla yok arası bişey çok dikkatli bakınca belli oluyor.. neyin nesi bu şimdi kafam çok karıştı napmalıyım kafam allak bullak ( bu ayda mı hüsraann (
aşılamanın kaçıncı günü bugün...
4.günü cnm dr. cuma günü kontrole çağırdı bakalım ne diyecek birde ben 20 günde bir adet oluyorum ve adet tarihim 20 si bakalım ne olacak
aşılamanın kaçıncı günü bugün...
4.günü cnm dr. cuma günü kontrole çağırdı bakalım ne diyecek birde ben 20 günde bir adet oluyorum ve adet tarihim 20 si bakalım ne olacak
aşılamadan sonra beni çağırmamıştı..
git bakalım inşlh iyi haberlerle dönersin canım.. bizi durumundan haberdar et tatlım
yardım edin arkadaşlar kafayı yiyeceemmm( beklenen adet tarihim 17 si bugün 1 saat önce falan 1-2 damla kadar açık pembe bi akıntım olmuş.. çok üzüldüm ( göğüs ağrım kasık ağrım devam ediyor. bu akşam test yapayım bakayım dedim ne çıkarsa çıksın artık dedim. ve testi yaptım. 2. çizgi varla yok arası bişey çok dikkatli bakınca belli oluyor.. neyin nesi bu şimdi kafam çok karıştı napmalıyım kafam allak bullak ( bu ayda mı hüsraann (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?