Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar nasılsınız görüşmeyeli çok fazla giremez oldum artık ne var neyok forum da yeni hamişleri kutluyorum bugün 3,30 da gitcem bende dr ilk gitiğimden beri daha yeni bakalım yazarım size gelişmeleri öpüyorum sizleri hayat senide nurten senideopuyorumnanaktan bumuyani senideŞeniz

Mrb kızlar, öğlen kalabalıktı, müşterim vardı. Ancagirebildim. Ay az kaldı bayrama bi gelse. bayram sonrası biz tatile çıkcaz o da yumurtlama dönemine geliyor. tatilde denicez anlıcanız, balayı gibi olcak

kızlar tahmini adetime 10 gün var. karın ağrım şişkinlik akıntım ve hafif mide bulantım var.ilk hamileliğimde de bunları yaşamıştım acaba yine hamile olabilir miyim kan testi yaptırsam belli olur mu

kaydirigubbakcemile
kızlar tahmini adetime 10 gün var. karın ağrım şişkinlik akıntım ve hafif mide bulantım var.ilk hamileliğimde de bunları yaşamıştım acaba yine hamile olabilir miyim kan testi yaptırsam belli olur mu

bence bekle canım, enazından bi hafta daha bekle. benimde ilk gebeliğimde öyle olmuştu. ilk gebeliğinde bebeğini ne kadarlık kaybettin?
ben ikisinide 5,5, aylıkken erken doğum yaparak kaybettim.

mrb arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum benimde beklenmeyen adet günün 6 ekim, eylülde hamile olurum diye umuyordum fakat nasip değilmiş benide listeye eklermisiniz ekimde bende bebişimi hissetmek istiyorum...

rabbim isteyen herkese selvi boylu sırma saçlı al yanaklı sürmeli gözlü güzel huylu evlatlar nasippppppp eylesin tezzzzzz zamanda inşallahhhhhhhhhhh

canım iki buçuk aylıktı hiç bir sıkıntım yoktu önce kahverengi leke geldi üç hafta hiç kalkmadan yattım kanamam devam etti kürtajı ailem istemedi kendiliğinden düşük yapmamaı bekledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…