Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım ilk belirtilerimi sormuşsun
tahmini adete 10 gün kala başlayan belirtilerim karnımda şişkinlik,karın içinde acı ve ağrı,uyku hali,halsizlik,tükürük miktarında artış,kokusuz renksiz akıntı
ilk hamileliğimde aynı şeyleri yaşamıştım adete 6 ve 2 gün kala negatif çıkmıştı.sonra umursamadım adet olacağım sandım olmayınca 3 gün sonra test yaptım çift çizgi çıkmıştı

gunaydın kızlar nasılsınzzzzz bılge murvet ve diger arkadslarr
NILUFERIMM NERDESIN KUSUM YAAA COK MERAK EDIYORUM SENI GITTIN MI HASTANEYEEE

kızlarr kociş dün kopardı beni gülmekten ne nan bu diyor zaten gebelik testleriinde bir türlü o çift çizgiyi göremedik revamı bu fikifiki içindemi çift çizgiyi bekliycez dedi öldürdü beni akşam:))

sevalim nerdesin kızz

ben bişey sormak istiyorum. yardım lütfen.. internetten yumurtlama testi aldım..fakat bir şey takıldı kafama ben kaç güne göre yapacağım? adet siklusum haziranda 25, temmuzda 31, ağustosta 26 gün sürdü. ben şimdi kaç güne göre yumurtlama testine başlayacağım? yardımcı olursanız sevinirim. bu arada ben testleri internetten tanesini 1.40 tl ye aldım.

nilüfer kuşum çok geçmiş olsun..
sevalim nilüferden bi haber aldınmı gitmişmi hastaneye çok merak ettim onu nasıl oldu şimdi acaba... çok merak ettim onun durumunu.. bende cebi de yook

gulerım nıluerım bugun bıraz daha iimiş ama devam ederse hastaneye gidicem dedııı sıcak su torbası falan koymus iimiş..
ya samyelı sorma burda sımdı yerı olmadıgı için söleyemıyorummm cunku topiğin dişına cıkıyoruz uyarı alabılıımmm

sağol sevalcim...
nilüferim nazlı papatyam tekrar çok geçmiş olsun canımopuyorumnanaktana.s.

bitanem o kunoda fazla bilgim yok.. hiç kullanmadım.. sanırım arkadaşlarında fazla bilgisi olmadığından seni yanıltmamak adına bişey yazmıyorlardır

göğüslerim şişmeye başladı ama başka belirti yok şuanda ay nolur bu ay bu ay tutmus olsun

kızlar tünaydın
glupglup özellikle sana soruyorum ama bilenler varsa paylaşsın lütfen kasıklarımdaki ağrı bacaklarıma vuruyor yataktan kalkamadım ya bu ne böyleeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…