Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

4-5 gündür ne gibi belirtiler taşıyosun? Tam olarak açıkça yazarmısın. Benimde 28 eylülde adet olmam gerekiyor. 4-5 gündür bende de hamilelik belirtileri var. Kasıklarımda ağrı ve batmalar oluyo, oturup kalkarken tansiyon düşmesi oluyo, meme uçlarında acıma, karnımın alt kısmında belirgin bir sertlik var. Sende de aynıları oluyomu

kzlar yardım edin (afedersiniz)idrarımı yapamıyorum acayaip ağrım oluoyrmafoldumben sanki içerlerim dışarı çıkacakmış gibimafoldumben cam sildim üşüttüm heralde mafoldumben
kısss idrar yolu enfeksiyonumu oldun Ayyy Allahım o çok zordur
annem o yüzden hastanede yattı üfff canım benim geçmiş olsunnn

canım kan testi yaptırsana.

ben dün akşam ilk ovülasyon testimi yaptım 13. günüm dü e tabi negatif çıktı
bakalım bu hafta uygulayacağım hangi gün pozitif olcek..

canım gebelik testi gibi idrarını bir kaba yapıyorsun max. seviyesini geçmeden 5 sn bekletip düz bir zemine koyuyorsun 10 dk bekle çift çizgi varsa o gün yumurtlamaya başlıyorsun 24-48 saat içinde ilişki olacak, siklusunu bilmelisin kaç günde bir regli oluyorsun mesela ben 31-32 gün genelde 15 veya 16. gün yumrutluyorum ama meraktan 13. gün yapmaya başladım bu hafta hergün akşam deniycem o testlerden bakalım ne zaman çift çizgiyi gösterecek..

bende özledim valla
ne yapayım bildiğin gibi çarşamba izinliydim temizlikçi kadın geldi
dünde öğleden sonra erken çıktım azcık işim vardı
bu gün h.nın son günü haftaya cuma iş başı yapcam 2 gün daha izin aldım
evde olucam valla çok mutluyum sen naptın?

bende 30-34 günde bi oluyorum. Bi kutuda kaçtane var. Fiyatı ne kadar?
ben alayım bundan..

Benim bugün 6 gün oldu, hala hasta olmadım ya. Dün negatifti test. Bugünde yapsam mı ?? Normalde 28 günde bir oluyorum, bugün 33.gün nerdeysee

canım kan testi yaptırsana.

İlk hamileliğimi adetime 10 gün varken kendim idrar testi yapıp öğrenmiştim. Bugün itibariyle şimdiki adetime de 10 gün var. Ancak daha önce kullandığım ORIGIN adlı testi bulamadım başka marka aldım ve onu da yapmaya korkuyorum negatif çıkıcak diye. Bu yüzden 3 gün daha bekliyim diyorum ama beklemek çok kötü. Günler geçmiyo sanki. Kan testi için de hastaneye gitmem gerekiyo ve ücretlidir de galiba değilmi?

canım normalde markasına göre değişiyor ben internetten aldım 22 ovülasyon çubuğu + 4 adet gebelik testi 22 tl istersen özelden yazayım siteyi

canım vaktin varsa sağlık ocağında yaptır ücretsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…