- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #38.621
4-5 gündür ne gibi belirtiler taşıyosun? Tam olarak açıkça yazarmısın. Benimde 28 eylülde adet olmam gerekiyor. 4-5 gündür bende de hamilelik belirtileri var. Kasıklarımda ağrı ve batmalar oluyo, oturup kalkarken tansiyon düşmesi oluyo, meme uçlarında acıma, karnımın alt kısmında belirgin bir sertlik var. Sende de aynıları oluyomukızlar size sorularım olacak fikir verirseniz sevinirim
iki ay önce iki buçuk aylık düşük yaptım kürtaj olmadım doktor içerinin temiz olduğunu söyledi bir adetten sonra hamile kalabileceğimi söyledi. düşükten 30 gün sonra adet oldum.daha sonra 19 gün sonra bir adet daha oldum.adet düzenim değişti.eskiden 28 günde bir olurdum.ovulasyon hesaplayıcıdan baktığımda 27 eylülde adet olmam gerkiyor.ben 4 beş gündür ilk hamileliğime benzer belirtiler yaşıyorum.karın ağrısı,şişkinlik,uyku gibi sizce ne zaman kan testi yapmalıyım?adet olacağım tarihi nasıl hesaplamalıyım?
(ilk hamileliğim korunmayı bıraktıktan bir ay sonra olmuştu)
kısss idrar yolu enfeksiyonumu oldun Ayyy Allahım o çok zordurkzlar yardım edin (afedersiniz)idrarımı yapamıyorum acayaip ağrım oluoyrmafoldumben sanki içerlerim dışarı çıkacakmış gibimafoldumben cam sildim üşüttüm heralde mafoldumben
4-5 gündür ne gibi belirtiler taşıyosun? Tam olarak açıkça yazarmısın. Benimde 28 eylülde adet olmam gerekiyor. 4-5 gündür bende de hamilelik belirtileri var. Kasıklarımda ağrı ve batmalar oluyo, oturup kalkarken tansiyon düşmesi oluyo, meme uçlarında acıma, karnımın alt kısmında belirgin bir sertlik var. Sende de aynıları oluyomu
ben dün akşam ilk ovülasyon testimi yaptım 13. günüm dü e tabi negatif çıktı
bakalım bu hafta uygulayacağım hangi gün pozitif olcek..
mürvet kısss napıyosunnn
canım gebelik testi gibi idrarını bir kaba yapıyorsun max. seviyesini geçmeden 5 sn bekletip düz bir zemine koyuyorsun 10 dk bekle çift çizgi varsa o gün yumurtlamaya başlıyorsun 24-48 saat içinde ilişki olacak, siklusunu bilmelisin kaç günde bir regli oluyorsun mesela ben 31-32 gün genelde 15 veya 16. gün yumrutluyorum ama meraktan 13. gün yapmaya başladım bu hafta hergün akşam deniycem o testlerden bakalım ne zaman çift çizgiyi gösterecek..
canım kan testi yaptırsana.
İlk hamileliğimi adetime 10 gün varken kendim idrar testi yapıp öğrenmiştim. Bugün itibariyle şimdiki adetime de 10 gün var. Ancak daha önce kullandığım ORIGIN adlı testi bulamadım başka marka aldım ve onu da yapmaya korkuyorum negatif çıkıcak diye. Bu yüzden 3 gün daha bekliyim diyorum ama beklemek çok kötü. Günler geçmiyo sanki. Kan testi için de hastaneye gitmem gerekiyo ve ücretlidir de galiba değilmi?
canım normalde markasına göre değişiyor ben internetten aldım 22 ovülasyon çubuğu + 4 adet gebelik testi 22 tl istersen özelden yazayım siteyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?