Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

ayşecim benimde adetim 27 eylül.arefe günü karnım çok ağrıyordu hassas test yaptım birşey çıkmadı.şimdi hiç bir belirti yok.biraz şeffaf akıntı var.bakalım ne olacak .ben ilkinde düşük yaptım.ama ilk ay hamile kalmıştım.hayırlısı

mhtp cım naber
sana bişiy danışıcam
sağlık ocağında yapılan idrar testleri evde yapılanlara göre dahamı hassas
bi bilgin varmı

merhabalar...
ayşecim sağlık ocaklarında da evde yapılan testlerden yapıyorlar...
bulutcum belirtilerin neler???

ohhh ne güzel canım. çok güzel bi bayram hediysşi olmuş.
hadi kızlar oturmayalım :teytey::teytey::teytey::teytey: zemuszemuszemuszemuszemuszemus

ohhh ne güzel canım. çok güzel bi bayram hediysşi olmuş.
hadi kızlar oturmayalım :teytey::teytey::teytey::teytey: zemuszemuszemuszemuszemuszemus

canım benim evet gerçekten öyle oldu.
büyük ihtimalle yarın doktora gidicem inşallah güzel haberler verir ve paylaşırım burda.
hesaplayıcıda hesaplattırdım son adet tarihime göre 4 hafta 2 günlük hamileymişimŞeniz
eşim hala dur bakalım kaptırma kendini çok hele bi doktora gidelim diyo.
bende her defasında testleri içerden getirip gözüne sokuyorum :jeyyar: bak ikinci çizgiye diye.
hala atmadım mı onları diye sıyırıcak:sm_cool: yakında

canım hayırlısı olsun. yarın git doktora , hatta bugün kan testi yaptır... çok sevindim yaa.
Doktordan gelince mutlaka haber et bize.. aklım sende.. Hadi hayırlısı..

berrakcım çok tebrik ederim sei canım :teytey::teytey::teytey::hooray::hooray:

berrak cım tebrik ederim ne güzel bir bayram nhediyesi olmuş sizealkisalkisalkis

gözün aydın berrak... Allah kucağına almayı nasip etsin....

berrakcım tebriklerrrrrrrr
darısı başımıza inşallahhhhhhhh

kızlarrrrrrrrrrr hepinize çoooooooookk teşekkürrr ederimmmmm
darısı başınıza dualarımmm sizinleeeeeŞenizkaydirigubbakcemile5

canım hayırlısı olsun. yarın git doktora , hatta bugün kan testi yaptır... çok sevindim yaa.
Doktordan gelince mutlaka haber et bize.. aklım sende.. Hadi hayırlısı..

sagol bitanem valla dün gece uyuyamadım.
3 buçuk gibi bi uyandım 6 ya dogru anca yeniden daldım uykuya. ya yoksa ya kötü bişi varsa ya bişi olursa bi dolu kuruntu-tatlicadiarzu-
yarın sevk alır öyle giderim diyorum.
dua edin benim içinde..
inşallah doktorun agzından güzel şeyler duyar uçar gelirim buraya

Dün bi arkadaşımız üçüz bebişlerini doğurdu. Onunla aynı anda hamile kalmıştık allah nasip etseydi bende bugünlerde doğum yapacaktım. dün doğum haberini alınca tutamadım kendimi hüngür hüngür ağladım. eşim de yapma sema dedi. ama napayım elimde olmadan tutamadım kendimi. o bebekleri görmeye hazır değilim dedim. Olsun dedi bizde sen kendini hazır hissedince gideriz dedi.

canım içini ferah tut. dualarım seninle. Allahım elini boş döndürmesin. İnan çok güzel bi duygu. allah sonuna kadar erdirir inşallah. Bu ilk gebeliğin mi? Aklına kötü şeyler getirme canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…