Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

canım ben 2 kere bebeğimi kaybettim. mayıs ayında son doğumla 2. bbeğimi kaybettim. doktorum 4 ay ara verin dedi. bu ilk deneme olacak yanii.

canım yaa çok üzüldüm. her şerde vardır bir hayır.
allah hayırlı evlatlar nasip etsin.
bu 4 ay sürede inş. herşey çok güzel olucak senin için.
dedigin gibi içi ferah tutmak çok önemli.
gelicek minişin hiç merak etme

canım ben 2 kere bebeğimi kaybettim. Mayıs ayında son doğumla 2. Bbeğimi kaybettim. Doktorum 4 ay ara verin dedi. Bu ilk deneme olacak yanii.

canım geçmiş olsun önemli olan senin psikolojin.bende 2 ay önce düşük yaptım.hamile birini görünce içim sızlıyor.allah en kısa zamanda bizede bebeklerimizi gönderir umarım

tebrik ederim canım allah kucağınada almayı nasip etsin

gunaydın kızlarrr ee gece gec yatınca sabahta kalkamıyoruz hemen gercı bne erken kalktım kocişimle beraer kahvaltı yaptık ve geldım ama evı supurucem bıraz snra gırerım genee

berrak cım tekrar tebrik ederim inş dr muayeneside sorunsuz geçer
benim göğüslerim çok aşırı şiş değil ama gergin ve yatakta sağa sola dönerken bile acıyor
belirtiler çok yada bana öle geliyor ya sanırım yarın sabah test yapıcam
dua edin ne olur

ay ben yarın lokman hekime gidicem, çok methini duydum bebek konusunda , bitkilerde şifa aramaya karar verdim...rabbim nasip eder inşallah...

etmem mi hiç canım ya allah inşallah gönlünden geçenin en iyisini ve hayırlısını verir sana
ve senin gibi isteyenlere....
valla ben biraz önce annemle konuştum. daha çok erken ultrasonda gözükmez vajinal muayenede tehlikeli olmasın.
daha tutunmaya çalışıyo minicik düşmesin dedi.
acaba beklesem mi biraz napsam kafam karıştı:bbo:

etmem mi hiç canım ya allah inşallah gönlünden geçenin en iyisini ve hayırlısını verir sana
ve senin gibi isteyenlere....
valla ben biraz önce annemle konuştum. daha çok erken ultrasonda gözükmez vajinal muayenede tehlikeli olmasın.
daha tutunmaya çalışıyo minicik düşmesin dedi.
acaba beklesem mi biraz napsam kafam karıştı:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…