- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #38.901
canım içini ferah tut. dualarım seninle. Allahım elini boş döndürmesin. İnan çok güzel bi duygu. allah sonuna kadar erdirir inşallah. Bu ilk gebeliğin mi? Aklına kötü şeyler getirme canım.
canım ben 2 kere bebeğimi kaybettim. mayıs ayında son doğumla 2. bbeğimi kaybettim. doktorum 4 ay ara verin dedi. bu ilk deneme olacak yanii.
canım ben 2 kere bebeğimi kaybettim. Mayıs ayında son doğumla 2. Bbeğimi kaybettim. Doktorum 4 ay ara verin dedi. Bu ilk deneme olacak yanii.
kızlar herkese merhaba
adetime 3 gün kala çok sancım var diye şüphelenip evde test yapmıştım ve silikte olsa 2. çizgiyi görmüştüm.
bu sabah test tekrarladım(adet günümde) veee 2. çizgiyi daha net gördümopuyorumnanaktanzemuszemus:teytey:
bayramdan sonra biran önce doktora gitmem lazım.
inşallah bebişim saglıklıdır ve inşallah allah isteyen herkese nasip etsin.
öpüyorum hepinizi....kaydirigubbakcemile5
tebrik ederim canım allah kucağınada almayı nasip etsin
merhabalar...
ayşecim sağlık ocaklarında da evde yapılan testlerden yapıyorlar...
bulutcum belirtilerin neler
canım benim arefe gününe kadar kasıklarımda aşırı sancı ve karnımda şişkinlik vardı.şimdi şeffaf bir akıntı ve az bir bulantı var.göğüslerimde bir belirti yok.ilk hamileliğimde 5. haftadan sonra göğüslerde belirti olmuştu.insan bekleyemiyor.adet tarihim 27si acaba ne zaman kan testi yaptırsam
merhabalar...
canım benim arefe gününe kadar kasıklarımda aşırı sancı ve karnımda şişkinlik vardı.şimdi şeffaf bir akıntı ve az bir bulantı var.göğüslerimde bir belirti yok.ilk hamileliğimde 5. haftadan sonra göğüslerde belirti olmuştu.insan bekleyemiyor.adet tarihim 27si acaba ne zaman kan testi yaptırsam
canım ben eczaneden pyro clinice adlı idrar testini aldım 3,5tl.
ve adetime 3 gün kala silikte olsa çıktı.
adet günümde yineledim daha çok netleşmişti.
bence hemen kan testine gitme.
bu hem daha kolay hem daha masrafsız yazık giden kanlara valla.
adet tarihin geçerde emin olamazsan son çare git derim.
merhabalar...
valla canım imkanın varsa mutlaka yaptır
benim kan testi için 80 artı 80 km yol yapmam gerek yokksa beni kimse tutamaz inşallah ii haberlerle gelirsin umut olursun
senin benim mhtp ın bide leyla01 in regleri aynı sanki birimizin bebiş haberi gelse hepimiz hamileymişisiz gibi geliyor bana umut işte:)
kudret naber canım?
iyiym canım sen nasılsın bende daha gelen giden yok hastalanmadım bu günde olmazsa 4 gün olucak
berrak cım tekrar tebrik ederim inş dr muayeneside sorunsuz geçer
benim göğüslerim çok aşırı şiş değil ama gergin ve yatakta sağa sola dönerken bile acıyor
belirtiler çok yada bana öle geliyor ya sanırım yarın sabah test yapıcam
dua edin ne olur
berrak cım tekrar tebrik ederim inş dr muayeneside sorunsuz geçer
benim göğüslerim çok aşırı şiş değil ama gergin ve yatakta sağa sola dönerken bile acıyor
belirtiler çok yada bana öle geliyor ya sanırım yarın sabah test yapıcam
dua edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?