Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

haydiyin elinizi verin beraber vedacımın halayını çekelim.. hoppa gerçi ağlıyorum şuanda ama yeterki ağlamalarımız hep böyle mutluluktan olsunsenağlama

haydi hep beraber... elleri göreyiiimm.. haydi
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
alkisalkisalkis

canım ya sana katılmamak mümkün değil
bende burda çok tatlı insanlar tanıdım
onların başındada sen varsın
burda bi hemiş haberi alsam kendi kardeşimmiş gibi seviniyorum keza kötü bir haber alıncada çok üzülüyorum
Allahım böyle güzel insanların kucağını en yakın zamanda doldursun inşallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

vedacım yaz kız buraya kocaman kocaman

HAMİLEYİM diye.. gün senin gününalkisalkisalkis :teytey: :teytey: :teytey:

bnde isterim böle kutlama ha olduda sankikaydirigubbakcemile3:teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teyteyhhh yandan:dance::dance::dance::dance:

canım benim inşallah senide görcez
kendini niye katmıyon sen bakim
kıs sizler bi hamile kalın bakim
ilk zıbınlarınız benden
direk adrese teslim :sm_cool:

amin canım çok sağolun iyi dilekleriniz için allah sizlerede versin yarabbim

inşallah cnm snein üstünde küçük mercimeğim yazınca bn seni hamiş sanmıştımmafoldumbeninş.......biizmde en kısa zamanda olur cnmcm:1hug:

yok kısssssssssss
ben onu mercimeklerimiz çabul gelsin diye yasdım öleee
inşallah canım inşalllahhhhhhh hepimizin böle olsun

günaydın bilgecim selected cimm ayyy bizdde böle yazcakmyız hamişiz diye bana çkkk uzak glyr kızlar......

bnde isterim böle kutlama ha olduda sankikaydirigubbakcemile3:teytey:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teyteyhhh yandan:dance::dance::dance::dance:

yaparım kuşuum. yapmammı... sen helebi çift çizgiyi gör bak nasıl halayını çekicez kulamalar yapıcaz sanada:teytey: :teytey:

zemuszemus:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bende katılıyorummm halaya VEDA CIMMMMIN BEBıŞı GELıYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

hadi kıslarrrrrrr
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

yok kısssssssssss
ben onu mercimeklerimiz çabul gelsin diye yasdım öleee
inşallah canım inşalllahhhhhhh hepimizin böle olsun

aa senin bu ay reglin çk uzun aradan sonr geldi dimi hatırladım şimdi amin cnmcm inş.sen de ankaradasın sanırım hangi dra gidiyosun ne problem vr sizde??

kıslar yaaaaaa
bu toplu cevaap nasıl oluyoooooooooo

msjların altında MQ var sol da bak gördünmü.. ona bastığında hafıya alıyo.. istediğin kadar msjı hafızaya alabiliyosun.. en sondada alıntı yapmak istediğin en son kişide "alıntı yap" tıklıyosun bu kadar

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teyteyhhhhhhhhhhhhhhhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
bide kolbastı yapam .. haydi hep beraber

canım sağolasın
Allahım hepimize nasip etsin inşallah

ayşecim bu mesaj sanaydı canım
ama alıntı yapamamışımmmm :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…