- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #39.741
valla bilmiyorum
inşallah bizde yazarızzzz en kısa zamanda
kudretciimmmmmmmmmmm sositososito Şeniz hihoyyyt :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey:
kıs o kadar sevindim ki anlatamam sana yaaaaaaa
Allahım acısını göstemesin Allahım sağlıklı sıhatli kucağına alıp koklamayı nasip etsin
ya kıslar harikasınız sizler ya
oa kadar duygulandımki inanın ağlıyorum şu anda
ne kadar güzel dualar onlar öyle
hele Gülercimmmmmmmmmm
canım benim
kudret için yazdıkalarına ben dayanamadım valla
Allahım İnşallah hepimizin yüzünü güldürür...
Ay sizleri tanıdığım için o kadar mutluyum kiii anlatamama yaa
mürvetim, sevalcim, gülerim, kadriyecim, bilgem, cananım, çiğdemcim, kudretcim, nilüferim, ayşecim daha aklıma gelmeyen bi sürü kiş var nolur kusuruma bakmasınlar
hepinizi çok ama çokkkkkkkkkkk seviyorum ben opuyorumnanaktan
haydiyin elinizi verin beraber vedacımın halayını çekelim.. hoppa gerçi ağlıyorum şuanda ama yeterki ağlamalarımız hep böyle mutluluktan olsunsenağlama
haydi hep beraber... elleri göreyiiimm.. haydi
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
alkisalkisalkis
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
amiiiiinn canım..
Rabbim minik mercimeğini ve seni nazarlardan korusun
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
dur kız öyle demesenağlama bende seni çok seviyorum senağlama
burdan bi yakın arkadaşımın :CüvCüv: olması beni çok mutlu etti hele senin yazdıklarından sonra yine koptumsenağlama
hele bi seninde (diğer kankileriminde) hamiş olduğunu göreyim aynı ilgiden sizlerede göstericem inan:CüvCüv::teytey:
günaydın bilgecim selected cimm ayyy bizdde böle yazcakmyız hamişiz diye bana çkkk uzak glyr kızlar......
ayyy canım yaa o kadar sevindim ki ne söyleyeceğimi bilemiyorum.. Sanki ben hamile kalmışım gibi heyecanladımm.. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına alıp kokusunu duymanı nasip etsin inşallah...:saruboceq:
inşallah cnm snein üstünde küçük mercimeğim yazınca bn seni hamiş sanmıştımmafoldumbeninş.......biizmde en kısa zamanda olur cnmcm:1hug:
günaydın bilgecim selected cimm ayyy bizdde böle yazcakmyız hamişiz diye bana çkkk uzak glyr kızlar......
bnde isterim böle kutlama ha olduda sankikaydirigubbakcemile3:teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teyteyhhh yandan:dance::dance::dance::dance:
haydiyin elinizi verin beraber vedacımın halayını çekelim.. hoppa gerçi ağlıyorum şuanda ama yeterki ağlamalarımız hep böyle mutluluktan olsunsenağlama
haydi hep beraber... elleri göreyiiimm.. haydi
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
alkisalkisalkis
yok kısssssssssss
ben onu mercimeklerimiz çabul gelsin diye yasdım öleee
inşallah canım inşalllahhhhhhhhepimizin böle olsun
kıslar yaaaaaa
bu toplu cevaap nasıl oluyoooooooooo
hadi kıslarrrrrrr
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
canım ya sana katılmamak mümkün değil
bende burda çok tatlı insanlar tanıdım
onların başındada sen varsın
burda bi hemiş haberi alsam kendi kardeşimmiş gibi seviniyorum keza kötü bir haber alıncada çok üzülüyorum
Allahım böyle güzel insanların kucağını en yakın zamanda doldursun inşallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım sağolasın
Allahım hepimize nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?