Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Canlarım benım sızı bırakırmıyım acı tatlı herŞeyı paylaŞtık Şu an bıle gÖzlerım doluyo en kÖtÜ gÜnÜmde sızler vardınız hep yanımda hep dua edıyorum sıze ınŞallah hepınızın haberını alıcaz burda paylaŞıcaz bana sÜprız oldu Ümıtsız anımda geldı kondu gÖbÜŞÜme ınŞallah sızede umut olur Çabucak gelır

canım ya o kadar sevindimki inan gözlerim doldu
Allahım banada burda hamileyimmmmmmmmmmmmmmm diye yazmayı nasip etsin
Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
Allah isteyen herkesin göbüşüne bebek koysun

AYŞECİM CANIM ÇOK SAĞOL SENİN GİBİ BENDE DİYODUM Bİ GÜN BURDA HAMİLEYİM YAZABİLECEKMİYİM YÜCE RABBİMİN MUCİZESİ BU BU AY RAMAZANDAN DOLAYI FAZLA ÇALIŞMADIK AMA OLDU ÇOK ŞÜKÜR TAMDA BOŞVERDİĞİM VAKİTTE KAFANIZI RAHAT TUTUN TAKMAYIN İNANAIN HAYIRLI ZAMANDA HEPİNİZİNKİ OLUCAK

inşallah canım dua edin bana inşallah sizin haberlerinizide tez zamanda alırız ne olur allahım isteyenlerin kucağını boş bırakma

canım ben nu ay klomene başladım
pkoluyum inşallah bu ay nasip eder Allah
6 ekimde yumurta kontrolum var
bi yandanda ovülasyon testide aldım
bu ayda olmazsa kocakarı yöntemlerini denicem:lepi:

Kızlar bu ay pekte çalışamadık ama adetim gecikti.test aldım 2 çizgi ama 2.çizgi silik çıktı günlerim tam olmuo bugün 34. gün gerçi bukadarda gecikmiyo,Cumaya kadar bişi olmazsa doktora gitcem bakalımm..

vedacım cnmmmm çk tebrik ederim.Sağlıkla kucağınada alırsın inşallah.yanlış hatırlamıyosam senin eşinin değerleride düşüktü dimiCADIARZUbu ay klomen fln kullanmışmıydın....cnm...tekrar tebrik edeirm ne gzl ya

ayyy canım yaa o kadar sevindim ki ne söyleyeceğimi bilemiyorum.. sanki ben hamile kalmışım gibi heyecanladımm.. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına alıp kokusunu duymanı nasip etsin inşallah...:Saruboceq:

kudretciimmmmmmmmmmm sositososito Şeniz hihoyyyt :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey:
kıs o kadar sevindim ki anlatamam sana yaaaaaaa
Allahım acısını göstemesin Allahım sağlıklı sıhatli kucağına alıp koklamayı nasip etsin

ya kıslar harikasınız sizler ya
oa kadar duygulandımki inanın ağlıyorum şu anda
ne kadar güzel dualar onlar öyle
hele Gülercimmmmmmmmmm
canım benim
kudret için yazdıkalarına ben dayanamadım valla
Allahım ınşallah hepimizin yüzünü güldürür...
Ay sizleri tanıdığım için o kadar mutluyum kiii anlatamama yaa
mürvetim, sevalcim, gülerim, kadriyecim, bilgem, cananım, çiğdemcim, kudretcim, nilüferim, ayşecim daha aklıma gelmeyen bi sürü kiş var nolur kusuruma bakmasınlar
hepinizi çok ama çokkkkkkkkkkk seviyorum ben opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
canımın içi gülerim allahım sizede nasip eder inşallah yarabbim çok mutluyum halen şoktayım hiç ummadığım bi anda geldi
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
amiiiiinn canım..
Rabbim minik mercimeğini ve seni nazarlardan korusun
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

dur kız öyle demesenağlama bende seni çok seviyorum senağlama
burdan bi yakın arkadaşımın :CüvCüv: olması beni çok mutlu etti hele senin yazdıklarından sonra yine koptumsenağlama
hele bi seninde (diğer kankileriminde) hamiş olduğunu göreyim aynı ilgiden sizlerede göstericem inan:CüvCüv::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…