- 12 Ocak 2009
- 8.850
- 9
- 358
- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #39.721
canım ya o kadar sevindimki inan gözlerim doldu
Allahım banada burda hamileyimmmmmmmmmmmmmmm diye yazmayı nasip etsin
Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
Allah isteyen herkesin göbüşüne bebek koysun
kudretımmmmmmm ınan ya kendım kadar sevındım sana faceden yazdıgında bana elım ayagıma dolastıı sakamı yapıo bu kız bana dedımmm ama ınann cok gusel bı mutluluk bana umut oldun yaaaa bugun kan testın tavan yapmiş olsun inşşş haydı kızlarrrrrr cosalımmm vedamız hamılee yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasositosositosositososito:lepi:
AYŞECİM CANIM ÇOK SAĞOL SENİN GİBİ BENDE DİYODUM Bİ GÜN BURDA HAMİLEYİM YAZABİLECEKMİYİM YÜCE RABBİMİN MUCİZESİ BUBU AY RAMAZANDAN DOLAYI FAZLA ÇALIŞMADIK AMA OLDU ÇOK ŞÜKÜR TAMDA BOŞVERDİĞİM VAKİTTE KAFANIZI RAHAT TUTUN TAKMAYIN İNANAIN HAYIRLI ZAMANDA HEPİNİZİNKİ OLUCAK
kızlar sağlık ocağından geliyorum hemşire kaç gün geçti dedi 10 dedim gözünüz aydın hamilesiniz dedi inananmıyorum çok mutluyummmmmmm allahım herkese yaşatsın bu duyguyu sizinle paylaştım ilk önce
nurtencim günaydın
Kızlar bu ay pekte çalışamadık ama adetim gecikti.test aldım 2 çizgi ama 2.çizgi silik çıktı günlerim tam olmuo bugün 34. gün gerçi bukadarda gecikmiyo,Cumaya kadar bişi olmazsa doktora gitcem bakalımm..
günaydın bilgecim selected cimm ayyy bizdde böle yazcakmyız hamişiz diye bana çkkk uzak glyr kızlar......
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:canımın içi gülerim allahım sizede nasip eder inşallah yarabbim çok mutluyum halen şoktayım hiç ummadığım bi anda geldi
kudretciimmmmmmmmmmm sositososito Şeniz hihoyyyt :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey:
kıs o kadar sevindim ki anlatamam sana yaaaaaaa
Allahım acısını göstemesin Allahım sağlıklı sıhatli kucağına alıp koklamayı nasip etsin
ya kıslar harikasınız sizler ya
oa kadar duygulandımki inanın ağlıyorum şu anda
ne kadar güzel dualar onlar öyle
hele Gülercimmmmmmmmmm
canım benim
kudret için yazdıkalarına ben dayanamadım valla
Allahım İnşallah hepimizin yüzünü güldürür...
Ay sizleri tanıdığım için o kadar mutluyum kiii anlatamama yaa
mürvetim, sevalcim, gülerim, kadriyecim, bilgem, cananım, çiğdemcim, kudretcim, nilüferim, ayşecim daha aklıma gelmeyen bi sürü kiş var nolur kusuruma bakmasınlar
hepinizi çok ama çokkkkkkkkkkk seviyorum ben opuyorumnanaktan
günaydın canım
İnşallah Allahım hepimize nasip eder bu duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?