Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito

aa senin bu ay reglin çk uzun aradan sonr geldi dimi hatırladım şimdi amin cnmcm inş.sen de ankaradasın sanırım hangi dra gidiyosun ne problem vr sizde??

evet evet evet işte o benimm :roflol: :roflol: :roflol:
evet canım ankaradayım ben
benim eşimde sperm değer düşüklüğü var canım
keçi boynyzy kürüne başlıcam da
bi türlü aktara gidip alamadım :sm_confused:

esengülcüm
ben özel lokman hekim hastanesinde
ıbrahim Sekü var ona gidiyodum
kürtajımı atatürk hastanesinde hacer hanım var o yaptı ama
süper birisi ya
ama gitmiyorum artık doktora falan
çünkü bi boş gebelik yaşadıktan sonra bebeğin oluyo işte senin dedi bana ibrahim bey
her ne denediysen ona devam et doktora gelmene gerek yok dedi

evet hatırlamışım bakkaydirigubbakcemile3bnm eşimdede spermlerde düşüklük vr hareket morf.bn 3 ay yaptım bakalım keçiboynuzu daha test vermedi bakalım nsl etkileycek...bn bulabiliyorum ama keçiboynuzu kızılaya baktınmı hiç...anladım cnm inş...öyle kötü acıları yaşamssın bidaha sağlıcakla kucağına alırsın miniğini:Saruboceq:

amicanımAllahım cümlemize yaşatmasın acı
ben burda heryerde bulabiliyorum keçiboynuzu ama
bi türlü dışarı çıkamadım
işten akşam yorgun çıkıyorum gözüm kesmiyo gidip almayı
tamamen tembelliğimden yani :roflol:

valla arkadaşlar ben de çok heyecanlıyım 3 gün kaldı adetime ve böbreklerimde çok ağrı var üşüttüm galiba

allah seni emiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayyy muhasebecsin sanırım ne zor meslek yahuuu sinir stres eşimden biliyorumda Allah kolaylık versin valla fazla sinir stres yapma bebiş içiinnnnnnkaydirigubbakcemile2

ay kızlar kudret hamişmiş çok sevindim yaaaaaa zemuszemus gruptan birinin hamiş çıkması beni inanılmaz mutlu ettiii kaydirigubbakcemile5 hepinizi çok seviyorum ben yaaaa.....kudretim yeğenim için halay çekiyom kısssss :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Vedacım gözün aydın canım Allah sağlıkla tamamına erdirsin...

Darısı tüm isteyen kardeşlerimizin başına inşallah...

SELAM kızlar nasılsınız Veda çok tebrik ederim canımm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn canımm isteyen herkeside evlat sahibi etsin inşallah KIZLARRR FOLİKLERİ İÇTİNİZMİİİİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…