Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

selam kızlar, benimde tarihim 11 Ekim, inşallah gelmez kırmızılar
Allah isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin :Saruboceq:

kudretçiğim canım çok sevindim canım benim ne diyeceğimi bilemiyyorum canan söyledi banada süper bi haber hadi bakalım teker teker hepimiz arkandan geliriz inşallah canım

çiğdem canım iyiyim sen nasılsın bu arada bana doktor hiç folik asit vermedi ben bugüne kadar hiç içmedim neden acep iyide içmemişim 1.5 senedir içiyo olacaktım zaten aşılamada iğnelerden dolayıkilo aldım onları vermeye çalışıyorum

iyi diyeyim iyi olurum inşallah moralim bozuk şu miyom u henüz kabullenebilmiş değilim ama buna şükür alışıcam bu arada öbür tahlilleride henüz dr a göstermedim. valla bana dr yazdı iç mutlaka dedi bebiş için mişş folik bende bir ara içtim 3 ay bişey olmadı bıraktım 3 ay yine bişey olmadı inşallah bu 3 ay içinde bişey olur ilaçlar ziyan olmaz barii :))

meraba arkadaşlar benim tarihim 10 ekim inşallah bu ay görürürüm çift çizgiyi 27 ay geçti beklerken bakalım bu ay ne olacak senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…