Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

Allah gönlüne göre verir inşallah canım yaaa
ikize bende hastayııııımmmmmmmmm
dün gülerle cananlada bu konuyu baya bi konuştuk
Allahım sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah

veda cım günaydın
nasıl gidiyor hamişlik
sorulduysa kusuruma bakma
doğal yoldanmı oldu tedaviylemi bebişin

canım ben yaklaşık 2 yıldır tedavi görüyodum en son mayısta ilk aşılamamı yaptırdım olmadı ara verdim sonra araya ramazan ayı girdi kısmet bu güneymiş tamda boşverdim vakitte mucize oldu kendiliğinden hiç ümidim yoktu ramazan ayı dolayısıyla fazlada çalışmamıştım yumurtlama dönemine denk gelmiş demek rahat olun inşallah olur

Rabbim ol deyince oluyor işte
biz ne yapsak boş ne zaman isterse o zaman göndericek
Allahım bana da ol desin ne olur
gerçi ben daha yeniyim sen çok sabretmişsin
inşallah çok bekletmez meleğim beni

Bu arada sÖylemeden geÇemıycem hazıran ayında 27 gÜn gecıkmem olmuŞtu temmuzda adet gÖrmÜŞtÜm gÜlercım bana soĞan suyu ıÇ demıŞtı kıstlerımı sÖkÜp atar dıye ıÇtım ama fazla ıÇemedım yınede Çok etkısı oldu 3 gÜn erken adet oldum dÜzene gırdı ve ben ramazan ayı boyunca ılk defa glukofen adlı ılacı dÜzenlı kullandım bence onların etkısıde bÜyÜk

nbr kızlar bugün nasılız bakeeemmopuyorumnanaktan
güzel annemizde burdaymıışopuyorumnanaktan

kudretçim hiç belirtin oldumuydu kısss
anladınmı bişey

CANIM ŞU AN ÇOK YENİ AMA AŞIRI BEL AĞRISI VAR BİRDE GÜN İÇİNDE MİDE BULANTIM YOK AMA BU SABAH AFEDERSİNİZ İLK DEFA KUSTUM GÖĞÜSLERİM ÇOK ACIYO KARNIMDA ADET OLUCAKMIŞIM GİBİ AĞRIYO BEYAZIMSI AKINTI GELİYO ŞİMDİLİK BU KADAR ARKADAŞIMIN ÇOK BULANTISI VAR SÜREKLİ LEBLEBİ TUZLU ŞEYLER YİYOR :icecream:

canım glukofeni nasıl kullandın
doktorun verdi sanırım

Günaydın kızlar nasılsınız beni soracak olursanız yeni Hamileinizin durumu vahim.hamileliğimi öğrendiğimin ertesi günü düşüp kolumu kırdım 2 gündür hastanedeyimm..Canım çok yanıyooo bana dua edin...

aa canım geçmiş olsunnnn dikkat et kendine bebişin nasıl ??

glukofen ne kısss dr mu verdiydin ne için ? yaw benim dr bana hiç
ilaç milaç vermedi yaaa hormonların gayet ii diyodu

canım glukofeni nasıl kullandın
doktorun verdi sanırım

canım benim doktorum tedaviye ilk başladığımda glukopaj vermişti günde 2 kez iç demişti beni çok etkilemişti mide bulantısı yapıyordu yiyeceklerden tiksinmiştim sonra gittim glukofen verdi o daha az etkiledi günde 1 defa içtim ama normalde 2 defa demişti sürekli içmiyordum unutuyordum bazen işte bu ramazan ayında 30 gün düzenli içtim hem kilo verdim hemde belki bebiş için yararlı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…