Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

msn de konuştum ben gecen akşam
bu gün kayınvalidesi sanıyorum ameliyat olcaktı
dün de sözleri vardıı

demek öyle... merak etmiştim bende.. en son biraz nete ara vereceğini söylemişti.. :hulya:

sen napıyoon

evet canım öyle dedi banada
iyiyim geç geldim kızlarla buluştuk kk dan

merhaba kızlar nbr..
nilüferim , kadriyem kızlar göbüşünüze bebiş kaçmış olmasındelikafadulden:ecrin_bebek:

canım hiç sanmıyorum galiba adette oluyorum :çok üzgünüm:
seninde canın sıkılöış ama aşmışsınız sorunları boş ver gülüm dert etmeye değmiyor gene kaderimize ne varsa onu yaşıyoruz:çok üzgünüm:

ayy sayfayı öle unutmuşum famvilleye dalmışım
iyiydi tatlım resimleri ekledik bakabilirsin..

amin canımm
hamişlerin dualrı kabul olurmuş kimbilir belkide sizin dualrınızın hatrına rabbim banada meleğimi gönderir:Saruboceq:

amin canımmmm inşallah tez zamanda halayını çekeriz bidenemm
ayrıca bu ne büle karamsarlık yok sakın haa sen dayak yemedin hiç galiba düverim seni klava:

teşekürler canım test yapar yapmaz çift çizgi çıktı da kan testiyle daha kesin sonuç diye düşünüyorum.opuyorumnanaktan

canımmmmm hayırlı olsun ay çok sevindim
dünde senle konuşöuştuk dimi :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: Allahım nazarlardan saklasın

bumuyani beni de hamiş listesine yazarsan sevinirim canım....

hayırlı olsun canım ay süpersiniz hepiniz yaa
Allahım sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

teşekürler nurcum darısı sana olsun inş Rabbim bütün isteyenlere tattırsın evet konuşmuştuk ama daha emin olamıyorum kan testinden sonra rahatlıycam inşallah

teşekürler nurcum darısı sana olsun inş Rabbim bütün isteyenlere tattırsın evet konuşmuştuk ama daha emin olamıyorum kan testinden sonra rahatlıycam inşallah

canım bence yüzde yüz hamilesin
benimde öle olmuştu
doktor pozitifte yanlış ihtimali yok denecek kadar az demişti
üstelik göğüslerinde ağrıyomuş
hadi hayırlısııııııııııı :sm_cool: :teytey:

esracım darısı sadece bana diil bütün özlemle bekleyenlere inşallah :ecrin_bebek:

bilge kıs haklısın bende gidicekken sen geldin tekrar
ben gidim o zaman dimi şimdi kaydirigubbakcemile3 :kedi:

hadi ben kaçtım şekerler
öpüyorum nanaklarınısdan hepinizinnn
kıs esra yeğenimise iyi bak
yatarken süt içmeyi unutma sakın haaaaaaaaa
hadi iyi gecelerrrrrrrrrrr hepinize fıstıklarım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…