Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

inşallah en kısa zamanda görürsün çift çizgiyi

canım sen bir daha kan testi yaptır bence ordan kesin anlaşılır hamiş olup olmadığın üstüne görme dediğim olayda normal adet döneminden kısa oluyormuş ve normalden az kanama oluyormuş internette okumuştum hadi bakalım hayırlısı inş:CüvCüv:

inşallah esracım ben y aş itibarıyla hemen yapmam lazım 39 yaşındayım eşimde 45 ve çok istiyoruz inşallah allahda sana sağlıklı bebiş versin ve bebişini korusun

canımmm beni mi anlatıyosun ne....

aynı durumdaymışız canım...bizde 4 yıllık evliyiz...eşimin kardeşi 1 yıllık evli ve 1,5 aylık bebekleri var...ben bu süre zarfında bebekler kaybettim..tüm aile üstüme geliyor senin çocuğun olmayacak dikkat et yaşın geçiyor lafları..veee aynen eşimin umursamaz tavrı..destek olmayışı....birkaçgün önce dr gittik ve hamiş olduğumu öğrendik..işte o an eşimin yüzündeki ifade bana sarılışı gülüşü hepsini aldı götürdü..ilk defa evet eşim de benim gibi bebeğimizi çoookkk istiyor dedim...

stresli olduğunuz için tartışıyorsunuz canım ..bizde tam yumurtlama günlerimde bir gün tartıştım ve eşim çıktı gitti..adamı naparsın sinirden köpürdüm..ama allahım sıkıntımı alıp götürdü...
sizde en kısa zamanda bebiş haberini alacak ve rahatlayacaksınız canım...sıkma canını...
dicem hepimizde aynı şeyler oluyor....

inşallah esracım ben y aş itibarıyla hemen yapmam lazım 39 yaşındayım eşimde 45 ve çok istiyoruz inşallah allahda sana sağlıklı bebiş versin ve bebişini korusun

amin canım inşallah hepimize sağlıklı bebekler versin biz 1 senedir istiyoruz ama ilk defa bu ay çift çizgiyi gördüm inşallah doğrudur ve bebek vardır gerçekten:Saruboceq:

annelere falan söyledinz mi kıııssdelikafadulden

Hayır canım söylemedim sadece sizinle paylaştım kan testi yaptırdıktan sonra söyleyecez ama sabah eşimin kız kardeşi aradı bizi rüyasında görmüş oğlumuz oluyomuş öyle diyince ona söyledik bir tek test yaptık pozitfi çıktı diye

ay kızlar sormayın eşimde tutturdu aileme sölücem diye..daha kalp atışı bile belli değil dedim..tabi ben aileme söledim çünkü bir akrabamızdan yardım alıp bana bir an önce dr bulmak zorundayız...

dimi canım.. haklısın çok sağool:1hug:
inşlh bebişin sana sıkı sıkı tutnur ve hiç bırakmaz annesini

bak var bebişin iananıyorum innaa biraz falcılığım var ama kendime hayrım yok
aynen vallakaydirigubbakcemile3
ama artık ben bakmıyorum.. çünkü hep bebiş görüyorum (görmek stediğim için) kaydirigubbakcemile3

canım çok tebrik ederim inşallah kucağına alıp meleğini koklamakta nasip olsun
:hooray::teytey:
canım ya ne güzel bir haber bu rabbim oğluşunu bağışlasın sana a.s.
bumuyani beni de hamiş listesine yazarsan sevinirim canım....
ohh ohh maşallah tebrik ederim canım :teytey::teytey::hooray:
hayyy maşallah 4 hamiş arkadaşımıda tebrik etmek nasip oldu tebrik ederim canım sağlıkla aklın rabbime emanet olun :teytey::teytey:

ya birde bana bakarmısınız bekleme listesinden bile çıktım o kadar şaştı adetimsenağlama ne olacak benim bu halim mafoldumben

benımde hapım bıttı kızlar bakalım hemişirehapı bıraktıktan sonrakı 10gun içinde regl olursun dedı doktor reglolursan ilkgunu ara dedı regl olmazsan hamilede olabilrisn dedı ama ilaç kullanırken hamile olunurmu kafamı karıştırdırdı yanı ben kist için ilaçkullanmişitmya

olabi,lirsin canım ilaç kullanırken ilişki olduysa olabiliyırrr

canım benim yaa nolur üzme kendini....inan hepimiz de hep farklı farklı bahanelerle ama hep aynı sebeple (bebek stresi) hep tartışıyoruz...lütfen çok fazla kırmayın birbirinizi seni çok iyi anlıyorum inan biz de hep böyleyiz...

merhaba kızlar nbr..
nilüferim , kadriyem kızlar göbüşünüze bebiş kaçmış olmasındelikafadulden:ecrin_bebek:

evet canım ya haklısın hep bebiş stresinden bunlar... ama barıştık şimdi kociş yanımda.. hatta o evdeyken bakın şuan netteyim vede hiç sesini çıkarmıyo.. normalde o evdeyken nete girmeme çok kızıyo..

gülerim naberrr
yafrummm umutsuzluğu ve karamsarlığı bir kenara bırakıyoruzzzzzzzzzzzz:1hug:

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
bıraktııık gittiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…