- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #40.381
ya ne güzel o çizgiyi inşallah bende görürüm ben neler belirti verdi esracım sana bana biraz anlatırmısın lütfen 2 aylık evliyim ama bu ay bir garibim son adetim 15 eylül ondan sonra 29 una kadar çalışdık ve eşim yurtdışına gitti ama bende birsürü gariplikler var gerçi adetime 109 gün kadar var ama?yardım neler belirti verdi
son adetimde 15 eylülde 2 gün oldum ama garipdi az sonra durdu bayramın 1 günü gene az az oldu gerçi adet olmadan bir gün önce kanda baktırmışdım o gece öle garip bir adet oldum ya sağ kasığım çok ağrıyor akıntım vaar ve idrara çok çıkıyorum özellikle gece ve anormal yemek yiyorum.ateşimde çıkıyor ve kendimi hamile hissediyorum.bilmiyorum 2 gün evvel test yaptım kaset açık pembe oldu ve ne 2 nede 2 nci çızgi çıkdı sadece ilk çizgi yeri beyaz gibiydi anlamadım
ben biraz üzgünüm bugün aslında...
gerçi sizinde mutlu anlarınızda canınızı sıkmak istemezdim ama anlatmazsam rahatlayamam..
az önce 1saat kadar oldu gerçi.. kocişle tartıştık ve dışarı çıktı şimdi.. mesele bizim tüp meselesi.. ben herzamanki gibi onun benim kadar bu konularla ilgilenmediğinden yakındım.. oda herzamanki gibi gayet sakin ve rahat görünmesi beni çıldırttı.. ama biliyorum o benden çok hasass bu konuda.. aslında o benden çok üzülüyo.. bana belli etmesede...
çünkü kız kardeşi evleneli 1yıl olmasına rahmen hemen hamiş kalabildi. bizimse 4bitti artık.. vede sürekli drlardayız..
o yüzden biraz negatifim eğer (-) bişey yazarsam beni önemsemeyin bugün
inşallah esracım ben y aş itibarıyla hemen yapmam lazım 39 yaşındayım eşimde 45 ve çok istiyoruz inşallah allahda sana sağlıklı bebiş versin ve bebişini korusun
annelere falan söyledinz mi kıııssdelikafadulden
canımmm beni mi anlatıyosun ne....
aynı durumdaymışız canım...bizde 4 yıllık evliyiz...eşimin kardeşi 1 yıllık evli ve 1,5 aylık bebekleri var...ben bu süre zarfında bebekler kaybettim..tüm aile üstüme geliyor senin çocuğun olmayacak dikkat et yaşın geçiyor lafları..veee aynen eşimin umursamaz tavrı..destek olmayışı....birkaçgün önce dr gittik ve hamiş olduğumu öğrendik..işte o an eşimin yüzündeki ifade bana sarılışı gülüşü hepsini aldı götürdü..ilk defa evet eşim de benim gibi bebeğimizi çoookkk istiyor dedim...
stresli olduğunuz için tartışıyorsunuz canım ..bizde tam yumurtlama günlerimde bir gün tartıştım ve eşim çıktı gitti..adamı naparsın sinirden köpürdüm..ama allahım sıkıntımı alıp götürdü...
sizde en kısa zamanda bebiş haberini alacak ve rahatlayacaksınız canım...sıkma canını...
dicem hepimizde aynı şeyler oluyor....
aynen vallakaydirigubbakcemile3bak var bebişin iananıyorum innaa biraz falcılığım var ama kendime hayrım yok
canım çok tebrik ederim inşallah kucağına alıp meleğini koklamakta nasip olsunzaten dr beklememi söylemişti.kistim patlamış.doğal yolu deneyelim dedi.ilaç kullanma istersen bekle adet görüceksin dedi.
ama ben dayanamadım.farlutal yazdı.düşünesene o zaman kan testi negatifti
çünkü dr kan testide istemişti nolur nolmaz diye.negatif olunca farlutalı içtim.
hala tık yok.dedim bu böyle olmicak eşime kalk dr a gidiyoruz dedim.
ultrasona bir girdimki dr -aaaaaaa dedi(
ve bana ilk fotosunu verdi bebeğimin
farlutal kullandım ama dah cok erken oldugu için bebege zarar vermedigini söledi dr.henüz 4 haftalık ki ilaç biteli bayagı oluyor.hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyalımda(inşallah
canım ya ne güzel bir haber bu rabbim oğluşunu bağışlasın sana a.s.slm kızlar nasılsınız.geçmişe şöyle bi göz gezdirdim.hamile olan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.umutla bekleyen arkadaşlarada sabırlar diliyorum.inşallah en kısa zamanda bu güzel annelik duygusunu hepiniz tadarsınız.:CüvCüv:
bumuyani yi kederli gördüm( nasıl son gelişmeler....
bizi soracak olursanız 5 aylık olduk teyzeleri oğluşum olacak gamyoncuiremsu ama hala isim bulamadık yavrumuza.pazartesi günü dr kontrolümüz var bakalım neler diyecek dr amcamız.
dua edin olurmu hamileliğim ve doğumum kolay geçsin.ben hepinize dua ediyorum.:Saruboceq: allah yardımcımız olsun.
ohh ohh maşallahbumuyani beni de hamiş listesine yazarsan sevinirim canım....
hayyy maşallah 4 hamiş arkadaşımıda tebrik etmek nasip oldu tebrik ederim canım sağlıkla aklın rabbime emanet olun :teytey::teytey:günaydın kızlar bu sabah test yaptım vee pozitif çıktı ama ben tam inanmıyorum kan testinden sonra inanırım ancak.yarın kan testi yaptırıcam sonucu sizlere yazarım :Saruboceq: hayırlısı olsun bu arada ilk sizlerle paylaşıyorum bunu
olabi,lirsin canım ilaç kullanırken ilişki olduysa olabiliyırrrbenımde hapım bıttı kızlar bakalım hemişirehapı bıraktıktan sonrakı 10gun içinde regl olursun dedı doktor reglolursan ilkgunu ara dedı regl olmazsan hamilede olabilrisn dedı ama ilaç kullanırken hamile olunurmu kafamı karıştırdırdı yanı ben kist için ilaçkullanmişitmya
ben biraz üzgünüm bugün aslında...
gerçi sizinde mutlu anlarınızda canınızı sıkmak istemezdim ama anlatmazsam rahatlayamam..
az önce 1saat kadar oldu gerçi.. kocişle tartıştık ve dışarı çıktı şimdi.. mesele bizim tüp meselesi.. ben herzamanki gibi onun benim kadar bu konularla ilgilenmediğinden yakındım.. oda herzamanki gibi gayet sakin ve rahat görünmesi beni çıldırttı.. ama biliyorum o benden çok hasass bu konuda.. aslında o benden çok üzülüyo.. bana belli etmesede...
çünkü kız kardeşi evleneli 1yıl olmasına rahmen hemen hamiş kalabildi. bizimse 4bitti artık.. vede sürekli drlardayız..
o yüzden biraz negatifim eğer (-) bişey yazarsam beni önemsemeyin bugün
canım benim yaa nolur üzme kendini....inan hepimiz de hep farklı farklı bahanelerle ama hep aynı sebeple (bebek stresi) hep tartışıyoruz...lütfen çok fazla kırmayın birbirinizi seni çok iyi anlıyorum inan biz de hep böyleyiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?