Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

iyi akşamlar
bugün hayırlı haberler var galiba
canım inşallah vardır bebek hayırlısıyla

arkadaşlar bu sabah kalktığımda üşümüştüm ateşimi ölçtüm 0.2 derece düşmüştü ateşim. acaba ateşim gerçekten düşmüş müdür? yoksa üşüdüğüm için mi düşük çıkmıştır? (((((

amin canımmmm inşallah tez zamanda halayını çekeriz bidenemm
ayrıca bu ne büle karamsarlık yok sakın haa sen dayak yemedin hiç galiba düverim seni klava:

sağolun kızlar ama arada bize böyle oluyo işte.. kocişle aramızda bi rüzgar esiyo Allahtan kasırgaya çevirmeden hemencik geçiveriyo.. nedende hep aynı zaten.. bebiş stresinden.. buraya konferansa bi tüp bebek uzmanı gelecekmiş.. ben istedimki o gün kociş öğleden sonra izin alsın beraber gidelim.. (ben daha önce aynı drun konferansına katılmıştım).. bana diyoki sen git bana anlat.. ben zaten ne anlatacağını biliyorum istedimki beraber gidelim.. işte asıl sebep bu.. o evden çıktı gitti bende oturdum netin başına oyun oynadım.. iyi geldi valla kafam dağıldı..
o eve gelincede tatlıya bağladık..

nilüferim kırmızıları görmeden ümidimizi yitirmek yook dur bakalım bekle biraz.. belkimde kırmızılar yerine bebiş gelir

evet canım öyle dedi banada
iyiyim geç geldim kızlarla buluştuk kk dan
nekadar güzel.. bende sizlerle bıluşmayı çok isterdim :1no2: ama size çook uzağım:1no2:
nekadar güzel çok sevindim.. bende sizlerle tanışmayı çok isterdim.. ama sizlere çok uzağıım:1no2:

tekrar ölç bakalım..

Son düzenleme:
günaydın gülüüümopuyorumnanaktan
resimis çim ben 4 yıldır meleğimin gelmesi için dua ediyorum canım.. ateşinde bence hakketten üşüntüğün için öyle olabilir.. KKda ateş ölçme topiği vardı oradaki arkadaşlar bu konuda daha deneyimli oraya sorarsan daha sağlıklı bi cvp alabilirsin bitanem benim fazla bi bilgim yok ateş konusunda

teşekkürler arkadaşım.. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…