Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

kızlar benim de bugün acayip bulantım var kafamçokkarıştı her an kusabilirim afedersiniz...ağzımda bi sakız nasıl çiğnediğimi bilmiyorum...
bide size bişi dicem , ben hamilelikteki mide bulantısından çok korkuyom :sinifsinif: öyle böyle değil, baya bi korkuyom yani :

aynen bilmiyorumm bi anlam veremedim kasıklarım ağrıyor şuan benim
birde regli olacakmışım gibi ara ara sancı giriyor

nan delüüü ne korkuyon ahh bi hamile olsakkkk

canım yumoş zamanı geçtiği halde akıntı oluyosa beyaz ve kokusuzsa hamiş olma ihtimali var diye biliyorum umutlandırmak istemem ama sen yarın olmazsan bi test yap derim

bakalım canım gelmezse yaparım akşama

benim de normalde yumoştan sonra akıntım olmazdı bi iki gündür az da olsa var ama ayıptır sölemesi gün içinde kendimi ıslak hissediyorum ama fik fik zamanı 3 gündür çok kuru oluyo :kedi:

acaba yeni mi yumurtluyosun regline 1 hafta var belli olmaz kıss
bu arada yeni topiki açtım istanbul buluştu diye haberin olsunn

günaydın kızlar....bnmde çarşamba regl gününm bakalım son 2 gün bilgecim seninde 9 ay boyunca gelmez inş.kırmıızlar....

bakalım canım gelmezse yaparım akşama

acaba yeni mi yumurtluyosun regline 1 hafta var belli olmaz kıss
bu arada yeni topiki açtım istanbul buluştu diye haberin olsunn

bilmem ki öle mi olur ki yumoş zamanı kurur mu??
geç mi yumurtluyom acep yada yumurtlama olmadı mı!!!!!:1shok:

ayyyy yarebbbim noluuur yüzüme gül de bebişimi gönderr
belirti melirti istemiyom günüm geçsin testimi yapıyım çift çizgiyi göriyim yaaamafoldumben

slm arkadaşlar nasılsınız hafta sonu yoktum ve adet olmadım günüm geçti ama test yapamıyorum eşim biraz zaman geçmeden izin vermiyo

canım hiç fikrim yok ama inşallah iyi bişeydir vucudun attığına göre işe yaramaz bişeydir umarımm yada bebişinin sana gönderdiği ilk hediyedirr içerden nasıl hediye alsınn annecine ordan ne bulduysa göndermiştirrrr

:roflol::roflol:kısss inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…