- Konu Sahibi SUDENAZ222
-
- #40.461
kızlar benim de bugün acayip bulantım var kafamçokkarıştı her an kusabilirim afedersiniz...ağzımda bi sakız nasıl çiğnediğimi bilmiyorum...
bide size bişi dicem , ben hamilelikteki mide bulantısından çok korkuyom :sinifsinif: öyle böyle değil, baya bi korkuyom yani :
canım yumoş zamanı geçtiği halde akıntı oluyosa beyaz ve kokusuzsa hamiş olma ihtimali var diye biliyorum umutlandırmak istemem ama sen yarın olmazsan bi test yap derim
benim de normalde yumoştan sonra akıntım olmazdı bi iki gündür az da olsa var ama ayıptır sölemesi gün içinde kendimi ıslak hissediyorum ama fik fik zamanı 3 gündür çok kuru oluyo :kedi:
bakalım canım gelmezse yaparım akşama
acaba yeni mi yumurtluyosun regline 1 hafta var belli olmaz kıss
bu arada yeni topiki açtım istanbul buluştu diye haberin olsunn
günaydın kızlar....bnmde çarşamba regl gününm bakalım son 2 gün bilgecim seninde 9 ay boyunca gelmez inş.kırmıızlar....
esengülüm hoşgeldin kıss
slm arkadaşlar nasılsınız hafta sonu yoktum ve adet olmadım günüm geçti ama test yapamıyorum eşim biraz zaman geçmeden izin vermiyo
ya kızlar nere gittiniz size bişey sorcam
dün akşam wc ye gittim normalde bende öyle akıntı felan olmaz sadece yumurtlama
dönemimde olur yumurtlama dönemimi geçeli çok oldu yarın regli günüm
dün wc de çok afedersiniz temizlenirken beyaz zar gibi bir akıntı vardı ama baktım zar gibi
baya ne olabilir sizce yada sizde de oluyormu?
:roflol::roflol:kısss inşallahhhcanım hiç fikrim yok ama inşallah iyi bişeydir vucudun attığına göre işe yaramaz bişeydir umarımm yada bebişinin sana gönderdiği ilk hediyedirr içerden nasıl hediye alsınn annecine ordan ne bulduysa göndermiştirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?