Kasım ve Aralık da çift çizgiyi görmek isteyenler listeye

günaydın kızlar...ben erkenciyim diyordum ama yalnız değilmişim....
mehtapcım gözün aydın hayırlı olsun canım.
seni diğer topiclerden de takip ediyordum.güzel haberini aldık çok şükür darısı başımıza bizim için de dua te emiopuyorumnanaktan

yok canım eylül ekim kasım gelmesine daha 1 ay var kıss
eylülde hamile kalanlar ancak belli olur

şeymacım buraya da yazdır adını belkim uğurulu gelir :)

saol tatlım inş.
yaw dünden beri ben bi hoşum gece uykumdan mide bulantısı ve baş dönmesiyle uyandım var mı böle bişiy :)) yatakta başım döndü fırıl fırıl..midem bulantısı boş mide bulantısı sadece ayıptır sölemesi öğürdüm.şimdi de midem bulanıyo acayip.her sabah içtiğim çay midemi alt üst etti (

kime sölicem peki liste işini?
listeyi hazırlayan bacım beni de yazar mısn??? regl günüm 14 ekim diyim bari

kısss ilahii ne diyim sana ben :)))
uykusunda midesi bulanan bi seni gördüm:)
bumuyani arkadaşımız var o tutuyo listeyi
gelince söyleriz yazar
çay koyumuydu kısss psikolojik kaptırma kendini dur
bakalım inşallah hamilesindir..
benimde regli günüm yarın bakalım daha tık yok bende sadece göğüslerim acıyo
ama benim saatim pek şaşmaz gelmesinnnn kırmızılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gelsin bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

şimdi ben hamiş olsam eylülde hamiş kalan mı sayılcam ekim de mi??
eylül hamilesi oluyorsun canikom, en son adet tarihinden itibaren gebelik başlangıcı sayılıyo farzedelim geçen ay 14 eylülde regli oldun 14 ekimde de regli olmadın
15 de test yaptın hamilesin mesela 4 hafta 1 günlük hamile sayılıyosun ve eylül hamilesi oluyosunn

ayyyhhh inş cınım yaaa :)) 19 eylül satım inş 9 ay kırmızıları görmem

amiiiiiiiiiin canikom 9 ay istemiyoruz kırmızıları
çay her zaman içtiğim çaydı yaw ne bilim bu sefer takmamaya çalışıyorum kendimi dinlemiyorum psikoljik olmasın diye ama bakıcez artık
inş sen de yarın olmassın tatlım

amin canım inşallahhhhhh olmam
hamile olmak istiyorum ya inşallah hamileyimdir..

anne olmakkkkk istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ya kızlar nere gittiniz size bişey sorcam
dün akşam wc ye gittim normalde bende öyle akıntı felan olmaz sadece yumurtlama
dönemimde olur yumurtlama dönemimi geçeli çok oldu yarın regli günüm
dün wc de çok afedersiniz temizlenirken beyaz zar gibi bir akıntı vardı ama baktım zar gibi
baya ne olabilir sizce yada sizde de oluyormu?

canım günaydın inan benzer şeyi ben de dün yaşadım 7 ekim adet olmam gereken tarih ve aynı yumurtlama dönemindeki gibi beyaz uzayan akıntı geldi elime dün Wcde ben de şaşırdım be da neyin nesi diye çünkü yumurtlama dönemim geçeli 2 hafta olacak nerdeyse...

canım yumoş zamanı geçtiği halde akıntı oluyosa beyaz ve kokusuzsa hamiş olma ihtimali var diye biliyorum umutlandırmak istemem ama sen yarın olmazsan bi test yap derim

benim de normalde yumoştan sonra akıntım olmazdı bi iki gündür az da olsa var ama ayıptır sölemesi gün içinde kendimi ıslak hissediyorum ama fik fik zamanı 3 gündür çok kuru oluyo :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…